Päivä Meksikonlahdella

*Pr-matkan tarjoaa: TUI

DSC_8713.jpg

 

Saavuttiin lauantaiaamuna porukalla Cancunin satamaan. Keli oli ehkäpä viikon upein. Aurinko porotti pilveettömältä taivaalta, muttei kuitenkaan ollut liian kuuma. Laituriin oli kiinnitetty ihan hillittömän hieno paatti.

Eikai me oikeasti tuolla lähdetä seilaamaan?!

No kyllä vaan! Päivä vietettäisiin katamaraanin kyydissä. Pysähdeltäisiin lähisaarissa ja syötäisiin lounasta jossain mainiossa kalaravintolassa. Olin niin innoissani tulevasta päivästä, että olin lähellä purskahtaa itkuun, äää!

Laituria pitkin kävellessäni mieleen muistui eräs kerta Belizestä kun yritettiin saada katamaraania vuokrattua. Jälkeenpäin ajateltuna naurattaa, mutta hitto että otti päähän sillä hetkellä. Meitä siis vedätettiin pahemman kerran. Vene joka satamaan ilmestyi oli nimittäin kaukana katamaraanista. Oikeastaan lähempänä soutuvenettä. Hyvin lähellä itse asiassa 😀 Maksettiin vielä venevuokrasta ihan tuhottoman iso summa. 

Kapteeni soitti vuoroin reggaeta ja lattarihittejä. Kulhot olivat täynnä sipsejä ja juomiakin oli varattu iso arkullinen. Turkoosi vesi näytti (edelleen) epätodelliselta. Siihen on suomalaisen varmaan mahdotonta koskaan edes tottua.

Päivän päätteeksi delfiiniperhe tuli vielä moikkaamaan meitä veneen viereen. En olisi juuri keksinyt parempaa tapaa juhlia synttäriviikonloppuani <3

 

D8X_0888-2.jpg

D8X_0981-2.jpg

D8X_0831-side.jpg

D8X_0803.jpg

D8X_1213.jpg

DSC_8859-2-side.jpg

D8X_1231-3.jpg

D8X_1129.jpg

 

xx Sara

Tags:
,
8 Comments
 • Vierailija
  Posted at 09:22h, 05 December

  Olisi kiva jos tekisit postauksen tästä ilmastoasiasta ja lentämisestä uudestaan, niin ihmiset saisivat pohtia kanssasi näitä arvoja. Tällähetkellä tuntuu että lukijoillasi ei ole ääntä ja jätä huomioimatta mitä iso osa lukijoistasi pyytää. Ymmärrän että olet matkalla etkä sieltä käsin ala asiasta kirjoittamaan.
  Pakko vielä sanoa että lempipostaukseni ovat niitä “entisen-Saran” tyylisiä postauksia uusista resepteistä, kirjavinkeistä tai muista arkea ilahduttavista oivalluksista ja hetkistä. 🙂

  • saratickle
   Posted at 09:00h, 07 December

   Kiitos postausvinkistä ja kommentista! Aihe tuntuu kiinnostavinen, ehkäpä siitä voisi taas ajatuksia rustata ylös.

   Mulla on tällä hetkellä vaan sellainen fiilis, ettei omilla perusteluillani ole juuri väliä. Alan olla kyllästynyt aiheeseen. Tuntuu että osa lukijoista on kantansa valinnut eivätkä suostu hyväksymään sitä, etten aio matkustamista täysin lopettaa. Jos sitten teen uhrauksia muilla elämäni osa-alueilla, minut leimataan tekopyhäksi. Musta tää on väärin. Ekologisuus on valintoja ihan kaikessa. Lukemattomilla asioilla on merkitystä, lentäminen ei suinkaan ole ainoa.

   PS. Mä rakastan myös niitä tuiki tavallisia arkipostauksia! 🙂

   • Emsuliini
    Posted at 12:59h, 07 December

    Tulee lähinnä kommenteistasi olo, ettet ymmärrä kuinka paljon lentäminen tekee hallaa luonnolle. Luonto ei taida olla sinulle lähellä sydäntä? Ehkä siksi asia ei kiinnosta? Jos kyse on ymmärryksen puuttesta niin sitten on helpompi tajuta jatkuva tarve matkusteluun, muuten sitä ei voi tajuta. Toivoisin itsekin, että kirjoittaisit uuden postauksen aiheesta, jotta pääsisi taas sisälle sielunmaisemaasi. Nyt alat olla aika kaukana lukijoiden ajatuksista ja toiveista ja muutoksista, joita kaivataan ilmastonmuutoksen hillitsemiksi 🙁

 • katskukkk
  Posted at 09:57h, 05 December

  Hei, mistä toi uimapuku on !!

  • saratickle
   Posted at 09:00h, 07 December

   Halla x Halla! <3

 • Uskomatonta
  Posted at 21:17h, 05 December

  On kyllä erikoista, ettet ota mitään kantaa siihen, että miten perustelet jatkuvan matkustelun ja sen mainostamisen. Kuitenkin esitit olevasi huolissasi ilmastonmuutoksesta. Jätät täysin huomioimatta lukijoidesi huolen asiasta. Sanot, että et aio matkustamista lopettaa. Oletko ajatellut, että jos jokainen meistä ajattelisi noin itsekkäästi, niin et sinäkään enää kirjoittelisi ja tekisi blogiasi. Kovin itsekästä ja lyhyt näköistä. En ymmärrä miksi bloggaajat, joilla on paljon seuraajia ei tee vastuullisempaa mainontaa. Voisitte vaikuttaa ja tehdä paljon hyvää ympäristön hyväksi. Mutta ei, matkustatte jatkuvalla syötöllä ja jaatte samaa kuvamateriaalia, mutta vain eri kohteista. Itselle tulee ainakin kaikista tällaisista blogeista vastenmielinen fiilis, että miten joku voi olla noin itsekäs. Se on jokaisen tiedossa, missä jamassa maapallo tällä hetkellä on ja silti joku kehtaa vielä sanoa, että kyllä minä matkustan, koska haluan. Mutta en syyllistä sinua pelkästään. Kyllä sinunkin lukijoidesi pitäisi herätä ja äänestää jaloillaan, eikä tukea tällaisia blogeja, jotka eivät välitä ilmastonmuutoksesta oikeasti laisinkaan. Se että matkustaminen on sun työ, on huono tekosyy, ehkä sunkin olisi syytä miettiä työnkuvasi uudelleen, jos se ?vaatii? noin paljon matkustamista. Ja se, että vielä sitä kautta yrität vaikuttaa siihen, että lukijasikin matkustaisi entistä enemmän on kyllä kaiken irvikuva. Sun valinnat vaikuttaa meihin jokaiseen, eikä toi sunkaan jetset elämä loputtomiin jatku, jos et ole vielä sitä ymmärtänyt. Joten olisiko Sara sunkin aika oikeasti ottaa vastuuta muistakin kuin vain omista itsekkäistä iloistasi.

 • Lyhyestä elämästä kuuluu nauttia
  Posted at 12:09h, 09 December

  Äähhhh, niiiiiin rasittavaa lukea postauksesta toiseen kommentteja koskien lentämistä ja ilmastoa!! Ihanko oikeasti joku miettii, että ihminen istuu neljän seinän sisällä (tai vaikka kuusen alla, jos ei ole ekologiset neliöt käytössä) elämänsä ajan….. Se aika mitä täällä eletään kuuluu syödä hyvää ruokaa, kokea uusia kulttuureja ja kauniita paikkoja sekä nauttia läheisten seurasta. Toivottavasti nämä “sara on tekopyhä koska lentää ja saa nähdä turkoosia vettä” ei enää avaa internetselaintaan.

 • Vierailija
  Posted at 12:55h, 09 December

  On tietty hyvä, että ollaan ympäristötietousia, mutta tää joukkolynkkaus on mennyt ihan eeppisiin mittasuhteisiin.
  Matkustamisella on paljon huonoja ympäristöpuolia, mutta onhan sillä nyt ihan hitosti hyviäkin. Sillä tehdään monien paikkojen elanto, sillä avarretaan maailman kuvaa ja lisätään ihmisten ymmärrystä ja jopa tasa-arvoa. On todella mustavalkoista ajatella, että matkustaminen on vaan pahasta. Kaikkien isompien asioiden lisäksi se myös tekee hyvää ihmismielelle. Mä myönnän, että en aina jaksa ottaa vastuulleni koko maailman murheita. Joskus on vaan pakko nauttiakin elämästä. 😉
  Toivon, ettet Sara lopeta matkustamista kokonaan, koska nämä postaukset ovat ilo ainakin minulle. <3