Palapeli nimeltä vaatekaappi

On päiviä kun sitä seisoo vaatekomeron edessä ja pää lyö tyhjää. Nokkelin yhdistelmä johon tällaisena päivänä kykenet on tyyppiä t-paita ja mustat farkut. Sitten on niitä astetta luovempia päiviä kun aamulla herätessäsi ensimmäiseksi tulee mieleen, että “hei yhdistämpä tänään mokkaisen hapsuhameen ja kotikollarini”

No niin minä toden totta tein. Yhdistin Jannin kirppispöydästä pelastamani kollarin ja Köpiksen 2hand liikkeestä löytämäni mokkahameen. Ja voihan vitsi miten kivalta nämä toisilleen vieraat vaatekappaleet yhdessä näyttävätkään!

Vaikka tähän aikaan vuodesta sitä tekeekin mieli pukea päivä toisensa jälkeen pillifarkkua ja pooloa, päätän ryhdistäytyä. Luovia vaatekaapin tonkimispäiviä tarvitaan ehdottomasti lisää! Kaapin uumenista voi löytyä vaikka kuinka kivoja ja freesejä yhdistelmiä. Odotappa vaan!

 

Toimi näin:

Heitä kaikki vaatteesi sängyn päälle. Nouki kasaan ne, joista et liiemmin pidä tai joita et yksinkertaisesti käytä ja pakkaa kasa jätesäkkiin odottamaan seuraavaa kirppistä. Aloita nyt luova palapeli ja kokeile rohkeasti erilaisia ylä ja alaosia. Pue päälle tai kokoa yhdistelmiä sängylle. Jatka näin kunnes saat kasattua ihan vähintään viisi uutta asukokonaisuutta!

DSC_2145.jpg

DSC_2195.jpg

DSC_2225.jpg

DSC_2247.jpg

DSC_2159.jpg

DSC_2234.jpg

DSC_2266.jpg

shirt H&M / skirt 2hand / shoes Zara / sunnies Zalando

 

I love suede skirts, I love fringes and I definitely love sweatshirts. So why wouldn’t I mix these three? YES! Seriously, how cool can it be?! 

 

Pictures: Kaisa/Si Moda

T. Sara

2 Comments
 • Liiisa
  Posted at 18:03h, 20 October

  Eiiiih miten makee asu!!! Oot kyllä yks taikuri mitä tulee vaatteiden yhdistelemiseen, ei voi muuta ku hämmästellä.

  • saratickle
   Posted at 18:44h, 20 October

   haha voi mahoton! Kiitos kauniista sanoista 🙂