Pehmeä paluu arkeen

 

Fiilis kun ei tarvi pukea merinovillakerrastoa ja kuorivaatteita päälle?! Herranjestas miten liekeissä olin kun pääsin tällä viikolla tonkimaan omaa vaatekaappiani. Keksin tolkuttomasti erilaisia yhdistelmiä, joita en ole aikaisemmin käyttänyt. Teki mieli pukea jotain tosi erilaista ja päädyin nahkahameeseen, ruututakkiin, otk-bootseihin ja baskeriin. Joku kommentoikin, että tästä asusta tulee mieleen mun 2010-lookit. Asu voisi toden totta olla noilta vuosilta! Nämä vaatekappaleet ei sitten vanhene millään – toimivat syksystä toiseen!

Ollut aika mieletön viikko. Olen tehnyt puolikasta työpäivää ja ottanut vaan tosi iisisti. Fiilistellyt perusjuttuja ja no, lähinnä syönyt 😀 Viikonloppu oli erityisen ihana. Käytiin Sipoonkorven kansallispuistossa, tehtiin kotosalla viiden ruokalajin illallinen ja urheiltiin. Poltettiin kynttilöitä, juotiin viiniä, suunniteltiin häitä ja katsottiin Netflixistä Unbelievablen minisarja (suosittelen!). Tänään kaivoin myös pitkästä aikaa maalauskamat esiin ja pistin uuden työn aluille!

Joudun hyvästelemään vaatekaappini ja kaivamaan ne merinot ja kuoret esiin jo heti huomenna kun lähdetään ensi viikoksi etätöihin mökille 😀 En valita, mökkiä on ollut ikävä! Mä haluan grillata kaikkea mahdollista ja päästä sienimetsälle! Ja uimaan ja saunaan! Mun on myös tehnyt kohta 6 viikkoa mieli köyhiä ritareita, joita Juuso lupasi mulle mökillä valmistaa. Mä lupasin puolestani järkätä Juusolle “selviytyjäpäivän” ja kokata ruokaa, mitä me saarella syötiin – yummy 😀

 

kuvat: Johanna Rontu

 

Ihanaa ja energistä uutta viikkoa sinne, palataan pian!

 

 

xx Sara

Tags:
6 Comments
 • ida ihana
  Posted at 16:12h, 07 September Reply

  Musta jotenkin on joka vuosia aina yhtä ihanaa, kun tulee syksy!:) Siitä tulee niin hyvä energiat, tuntuu, kuin alkaisi taas uusi kiva luku elämässä.
  Ja hei, inspiroiduin tästä postauksesta käymään taas vaatekaappini läpi ja siivoamaan kesävaatteet pois syysvaatteiden tieltä, kiitos siitä!
  Ihanaa alkanutta viikkoa,
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Sara
   Posted at 15:41h, 16 September Reply

   wihiii! sama fiilis! <3 kiva kuulla!

 • Ellinoora
  Posted at 16:51h, 07 September Reply

  Ihana takki <3 Vitsit mäki haluisin sienestää!

  • Sara
   Posted at 15:42h, 16 September Reply

   kiitos! ja suosittelen lämmöllä, ihanaa puuhaa!

 • Tarja
  Posted at 17:44h, 08 September Reply

  Sinulla on tosi tyylikäs asu ja kaunis kello.
  Uusi rannekello olisi kiva tälle syksylle.
  En aivan saanut kuvasta tarkennettua,
  minkä merkkinen kellosi on…?
  Syksyisen raikasta mökkeilyä teille.
  Kantarellit ja suppilovahverot, NAM

  • Sara
   Posted at 15:42h, 16 September Reply

   Kiitos! Kello on Daniel Wellingtonin 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval