Polkka on paras

DSC_5069.jpg

Joulupöydässä henki ei meinannut kulkea ja silmät valuivat vaan taukoamatta – nauratti julmetusti. Naurunaihe oli tällä kertaa niinkin random kuin hiukset. Päädyttiin viikonloppuna selailemaan vanhoja joulukuvia, joissa huomio kiinnittyi väkisinkin meikäläisen pehkoon (vai mitäs te sanotte, näkeekö näissä kuvissa mitään muuta) 😀

Syytin (no tietysti) osaksi perhettäni pidennysövereistäni. Jonkinlainen perheen sisäinen väliintulo olisi nimittäin tuossa vaiheessa voinut olla poikaa. Vastaukseksi sain tosin kuulla, että yritetty oli. Useampaankin kertaan, kuulemma 😀 Nooh ylilyöntejä sattuu varmasti meille jokaiselle. Elämää se vain on.

Uskomatonta, että vielä vuosi sitten hiukseni ylettyivät yli puoleen selkään. Vaikka nyt tuntuukin, että tämä tukka olisi ollut minulla aina, on lyhyellä tukalla elelty vasta puoli vuotta (?!?)Se vaan tuntuu jotenkin niin omalta, etten edes tällä hetkellä osaisi kuvitella päähäni mitään toista mallia! Kiitokset nykyisestä mallista menee suoraan luottokampaajalleni Simolle. Simo on pitänyt hiuksistani huolta jo kaksi vuotta ja vienyt tyyliäni pikkuhiljaa huomaamatta tähän suuntaan. 

Viime aikoina hiukseni ovat saaneet kommentteja huom. myös joulupöydän ulkopuolella. Mm. tässä postauksessa on kyselty värin ja mallin perään. Kampaajalla on tosiaan käyty hiljattain. Tukka on nyt otsiksineen entistä skarpimpi ja vaaleampi! 🙂 Tykkään hurjasti!

DSC_5031.jpg

DSC_5035.jpg

DSC_5038.jpg

DSC_5096-3-side.jpg

DSC_5005.jpg

faux fur H&M / jeans Topshop / sneakers Junkyard / bag Céline

 

6 months ago I decided to cut my hair and my “long bob era” started. Can you believe it’s been only for six months!! Anyway must have been one of the best ideas I’ve ever made. This hairstyle is the real ME and it has become a big part of my identity. Big thanks to my hairdresser Simo! <3

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

Tags:
10 Comments
 • Vierailija
  Posted at 10:19h, 28 December

  Toi takki on vaan niin täydellinen! Jakaa kyllä omien kaverien kanssa mielipiteitä PALJON, mutta musta niin mahtavat värit että!!
  Myös lyhyempi tukka sopii tosi hyvin ja lukijanakin on tuntunu että sulla olis jo ollu iät ja ajat lyhyet hiukset, kun kattelee vanhoja kuvia näyttää niin oudolta, ihan ku ihan eri ihminen!

  • saratickle
   Posted at 18:15h, 28 December

   Voi kiitos hurjasti!! Hehe tiedän tunteen 🙂

 • paulahelena
  Posted at 20:17h, 28 December

  Haha, sama kampaaja! Ite tosin en oo simon tuolissa käyny ikuisuuteen ku kasvatusprojekti meneillään, saa nähä koska kyllästyn ja pistän sen tekemään taikojaan 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:10h, 29 December

   No way! hahaa Simo on paras!!

 • Jennun
  Posted at 05:43h, 29 December

  Sulla on maailman ihanin tukka tällä hetkellä!! <3

  • saratickle
   Posted at 06:10h, 29 December

   äää kiitos!! <3

 • Henna/KotiAsemalla
  Posted at 08:45h, 29 December

  Mä näen tuon niin, että se aiempi oli nuoremman, ehkä vähän itseään etsivän naisen look. Nyt sulla on aikuisen, oman itsesi näköinen tyyli joka sopii sulle tosi hyvin! Tosin nykyisessä tyylissäsi et ehkä olisi nuorempana viihtynyt.
  Mäkin olen elämäni aikana vaihtanut tyyliä laidasta laitaan, pitkästä vaaleasta punaisen kautta mustaan polkkaan. Nyt kolmekymppisenä olen ehkä vihdoin löytänyt itseni ruskeatukkaisena. Ehkä. 😀 Nuorempana sitä halusi olla räväkkä tyyliltään, nyt hiukset ym pitää lasten kanssa olla mahdollisimman helppoja mutta ei lässähtäneitä.
  Eli aikansa kutakin, tilanteen ja iän mukaan. 🙂
  Ps. Varmaan ekaa kertaa kommentoin vaikka blogia oon seurannut jo jonkinaikaa. 🙂

  • saratickle
   Posted at 09:00h, 29 December

   Oot niin oikeessa 🙂 Sieltä se oma tyyli lopulta löytyi!

   Hehe kiva kun tulit ilmottautumaan 🙂 Mä niin tykkään kun tänne kommentoidaan 🙂

    

 • martzaa
  Posted at 15:46h, 29 December

  Pollka on PARAS!
  Itseäni ihan alkaa ahdistaa jos hiukset kasvaa liian pitkäsi ja menettää mallinsa ja lätsähtää
  ja yöhhh, näytän silloin aina ihan pitkähiuksiselta Kalkarokselta. Not good!
  Polkka on myös kiva kun voi hieman kerrostaa tai sitten vaan pitää tasaiset latvat ja kumpikin näyttää hyvältä.
  hei mitä hiustuotteita käytät?

  • saratickle
   Posted at 17:16h, 29 December

   oh YESS! Jooh tiedän tunteen, pitkätukkainen kalkaros haha 😀 Liruletti on ajankohtanen heti kun tukka kasvaa sen tietyn pisteen yli :S Etutukkakin kun vie yllättävän paljon pehkoa!

   hiustuotteita – aika montaakin. Tästä varmasti vois väsäillä täysin oman postauksensa. Tärkeimmät nyt on varmasti hopeashamppoo, suolasuihke, kuivashamppoo, hiuslakka, kiiltosuihke ja hiusnaamiot/+öljyt.