Postikortteja Balilta

DSC_0811-3.jpg

 

Istun parhaillaan meidän hotellin ravintolassa. Tai poolilla, miten sen nyt ottaa. “Ravintola” koostuu uima-altaan laidalla olevasta, katetun terassin ruokapöydästä ja värikkäistä tuoleista sen ympärillä.

On ilta. Pisarat ropisevat altaaseen ja iPadista kantautuu paikallisia rakkausballadeja, joita ravintolan työntekijäpoju jaksaa kuunnella vaikka kellon ympäri. Hän myös laulaa aina mukana. Nytkin. Ihan parasta!

Ukkosmyrsky on myllännyt saaren ympärillä melkein koko päivän – jyrinää ja välähdyksiä on riittänyt. Vaikka ukonilma silloin tällöin saakin kylmiä väreitä aikaan, on viime viikon onnettomuuden jälkeen ukkoseen tullut suhtauduttua vielä huomattavasti vakavammin. Viikko sitten tuossa kuvissakin näkyvällä lähirannallamme surffariin tosiaan iski salama ja hän menehtyi. Pamahdus kantautui varmasti joka ikisen asukkaan korviin ja uutinen häämatkallaan olleen turistin kuolemasta järkytti koko kylää. En ole koskaan kuullut mitään vastaavaa, mutta päätettiin ettei mennä surffille enää sateella.

 

DSC_0097-side.jpg

DSC_0966-2.jpg

DSC_9828-3-side.jpg

DSC_1185-2.jpg

 

Jäätiin tänään rankkasateelta jumiin yhteen lempparikahviloistamme. Plärättyämme koko paikan kaikki lehdet läpi ja tilattuamme menun varmaan jokaisen annoksen, päätettiin hypätä pyöriemme satuloille ja polkea takaisin kämpille. Kastuttiin kauttaaltaan, mutta onnistuttiin kuin ihmeen kaupalla pitämään kamerat kuivina!

Tänään olen kaiken sen syömisen lisäksi saanut tehtyä rästihommia koneella. Ehdittiin käymään aamusurffilla ennen sateen alkamista ja luimpa muuten uutisiakin (ehkä ensimmäistä kertaa viikkoon!). Päivän päätteeksi käytiin balilaisessa hieronnassa ja syötiin kunnon superbowlit. Ei hullumpi päivä ollenkaan.

Kellon viisarit liikahtivat juuri yli yhdentoista ja huomenna on meikäläisellä herätys 5.15. Parempi mennä unille. Kivaa maanantai-iltaa!

 

DSC_9894-side.jpg

DSC_8820.jpg

DSC_0251-3.jpg

 

xx Sara

Tags:
,
3 Comments
 • Reetta P
  Posted at 16:11h, 13 November

  En kestä kuinka ihania kuvia ja fiiliksiä! Oon seurannut tätä sun ja Elisan reissua ign ja blogin välityksellä niin ahkerasti ja fiilistellyt jokaista kuvaa, että viimeyönä näin unta että olin siellä teidän kanssa surffaamassa :—-D Paras uni ehkä ikinä! Balista on kyllä tullut itselle yksi ykköskohteista mun have to go-matkustus listalle :—))

  • saratickle
   Posted at 08:39h, 14 November

   Hei ihana kuulla!! haha en kestä, surffiuni – beeest! Hei ehdottomasti to go -listalle, Bali on aivan huippu <3

 • Maria / At Maria's
  Posted at 20:54h, 15 November

  Voi Sara näitten sun kuvien kans! Ne sai aikaan sen, et nyt on varattu Canggusta villa hiihtoloman tienoille 🙂 Lennot pitää vielä varata, mut katsoin että Qatarilla on melko hyviä diilejä!
  Balilla tosin on silloin sadekausi, mutta eipä se viimeksikään haitannut…mitä nyt kertaalleen piti upottaa kamera kiloon riisiä, kun se pääsi kastuun 😀
  Hyviä ja turvallisia surffauksia sinne <3