Punajuurilatte – kolme ainesosaa 26 April, Apr 2018 - 04:14
*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo
Tutustuin punajuurilatteen viime marraskuussa Balilla. Pinkki kahvijuoma ei ollut pelkästään söpön näköinen, vaan myös äärimmäisen herkullinen. Päätin, että kokeilen tätä reseptiä vielä kotona. Vaan enpä kokeillut, koko homma unohtui.
Viime viikolla meiliini tipahti Segafredon baristalta resepti punajuurilatteen. Innostuin ja kävin heti samana päivänä hommaamassa kaupasta ainesosat. Tai oikeastaan yhden: punajuurimehun. Maitoa ja kahvia kun löytyy kotoa aina!
Punajuurilatte (1 annos)
1 annos espressoa (3,5cl)
4 cl Biotta punajuuritäysmehua
20 cl maitoa (tai esim kauramaitoa)
Valmista espresso pitkään lasiin. Lisää joukkoon 4cl Biotta punajuuritäysmehua. Täytä lasi vaahdotetulla maidolla.
Vinkki: Mikäli espressokeitintä ei löydy, kokeile vahvaa kahvia. Ja jos maidonvaahdotinta ei löydy, lämmitä maito mikroaaltouunissa. Koska juon harvemmin maitoa, valmistin tämän kuvissakin näkyvän version kauramaitoon. Näin juoma sai samalla vähän lisämakeutta!
xx Sara
Lape
Posted at 17:22h, 26 AprilMulla tulee Biotta mehuista vaan meijän mehupaastot mieleen 😀 ja muistan et ne mehut oli ihan kauheita!
saratickle
Posted at 12:49h, 27 AprilNo älä, sama homma!!! 😀 Mutta tässä drinkissä toimii ihan hyvin 😀 hahha!