Punajuurilatte – kolme ainesosaa

D8X_7670-3.jpg

*Kaupallinen yhteistyö/Ambassador: Segafredo

 

Tutustuin punajuurilatteen viime marraskuussa Balilla. Pinkki kahvijuoma ei ollut pelkästään söpön näköinen, vaan myös äärimmäisen herkullinen. Päätin, että kokeilen tätä reseptiä vielä kotona. Vaan enpä kokeillut, koko homma unohtui. 

Viime viikolla meiliini tipahti Segafredon baristalta resepti punajuurilatteen. Innostuin ja kävin heti samana päivänä hommaamassa kaupasta ainesosat. Tai oikeastaan yhden: punajuurimehun. Maitoa ja kahvia kun löytyy kotoa aina!

 

 

Punajuurilatte (1 annos)

 

1 annos espressoa (3,5cl)

4 cl Biotta punajuuritäysmehua 

20 cl maitoa (tai esim kauramaitoa)

 

 

Valmista espresso pitkään lasiin. Lisää joukkoon 4cl Biotta punajuuritäysmehua. Täytä lasi vaahdotetulla maidolla. 

Vinkki: Mikäli espressokeitintä ei löydy, kokeile vahvaa kahvia. Ja jos maidonvaahdotinta ei löydy, lämmitä maito mikroaaltouunissa. Koska juon harvemmin maitoa, valmistin tämän kuvissakin näkyvän version kauramaitoon. Näin juoma sai samalla vähän lisämakeutta! 

 

 

D8X_7640-2.jpg

 

xx Sara

2 Comments
  • Lape
    Posted at 17:22h, 26 April

    Mulla tulee Biotta mehuista vaan meijän mehupaastot mieleen 😀 ja muistan et ne mehut oli ihan kauheita!

    • saratickle
      Posted at 12:49h, 27 April

      No älä, sama homma!!! 😀 Mutta tässä drinkissä toimii ihan hyvin 😀 hahha!