Puoliväli ohitettu

 

Muistan kun ekoilla viikoilla mietin et puoliväli tuntuu olevan vähintäänkin jossain valovuosien päässä, synnytyksestä puhumattakaan. Mut tässä sitä ollaan. Eilen vaihtui viikko 21 ja puolivälin etappi on ohitettu!

Rakenneultra on ensiviikolla. Jännittää vähän. Toivon niin hartaasti, että kaikki olisi kunnossa. Jos pikkutyypin hyvinvointi korreloi aktiivisen liikkumisen kanssa niin sit ei kyllä pitäisi olla mitään hätää. Viime yö oli ensimmäinen, jolloin heräsin vatsassa meneillään oleviin bileisiin. Mua nauratti kun mietin, et mitä ihmettä hän siellä oikein hommailee, treenaa ehkä uimatekniikoita? Se on jännä miten uusiin olosuhteisiin tottuu. Viikko sitten tunsin vasta ekoja liikkeitä ja jo nyt tuntuisi hurjan oudolta ilman niitä.

Oon voinut viime viikkoina helteestä huolimatta ihan tosi hyvin. Läähättäen ja helposti hengästyen, mutta hyvin 😀 Urheilu on asia, jota en ole pystynyt näillä helteillä edes ajattelemaan. Olen käynyt kävelyillä ja pyöräillyt, mutta siinäpä se. Suunnittelin aloittavani syksyllä raskausjoogan tuttavani joogastudiolla. Sellaisen parin kuukauden kurssin!

Tuntuu et en ole vielä tässä vaiheessa kärsinyt ainakaan pahemmasta turvotuksesta, tosin paidat ovat kiristäneet hihoista ja rinnanympäryksestä jo tovin, eikä vanhoihin housuihin ole kasvavan masun kanssa tietty mitään asiaa. Viihdyn tällä hetkellä mieluiten löysissä mekoissa ja mama-bikereissa. Vaatekaappia muuton keskellä pakatessani alkoi yhtäkkiä harmittamaan suunnattomasti et niin iso osa ihanista vaatteista joutuu venailemaan kaapissa käyttämättöminä niin pitkään. Tavoitteeni on sinnitellä olemassa olevilla niin kauan kuin mahdollista ja sit tehdä pakollisia ostoksia syksymmällä (sukkiksia, alkkareita, toppeja, farkut ja ehkä jonkun joustavan ribbihameen?). Onneksi oon jo ennestään oversized-takkien ja -neuleiden ystävä, sellaisia ei tarvitse hommata tätä vaihetta varten!

 

 

Muutto on huomenna. Tää viikko ollaan asuttu kohtalaisen mielenkiintoisesti 50 muuttolaatikon ja 15 jätesäkin keskellä 😀 Suksia, golfbageja, kaljakärryjä ja talvitakkeja…. Voin kertoa et kuumuus tuntuu kahta kovemmalta kun kämpän joka ikinen neliömetri on lattiasta kattoon täynnä kamaa (miten nämä on ikinä mahtuneet tänne?! Syytän meidän kahta varastoa!!). Mietittiin tässä et kuka idiootti oikeesti muuttaa heinäkuussa, miksei mietitty tätä loppuun?! 😀

Pikkutyypin tuloa alkaa hiljalleen konkretisoimaan myös tuo rempasta valmistunut uusi koti ja etenkin hänen pienen pieni huone, joka saa pian ensimmäiset huonekalunsa. Parasta kun suurin osa ystävistäni on just sopivasti 1-2v edellä ja saadaan kaikkea tarpeellista heiltä lainaan!

Mulla alkaa kohta terapia ja sen jälkeen käyn noukkimassa vielä vähän maaleja (eteinen pitää vielä maalata ensi viikolla!). Sit kämpälle jynssäämään. Remppapölyä on ihan kaikkialla ja pinnat pitää saada huomista varten puhtaiksi. Ihanaa et tää on oikeesti nyt tapahtumassa! En malta odottaa et päästään asettumaan uuteen kotiin! <3

 

 

xx Sara

2 Comments
 • Marine
  Posted at 05:23h, 16 July Reply

  Ihanaa että siellä on samassa tilanteessa olevia, itsellä pyörähti käyntiin rv32 ja nautin tästä lämmöstä. Toki mitään en kerralla pysty pitkiä aikoja tekemään koska nopeasti voi tulla huono olo. Täällä meillä vielä esikoinen 1,5v.pitää tän maman aktiivisena niin ei ylimääräisiä lepohetkiä paljon ole mutta en valita, tämä on ihanaa.
  Muistan kun viime raskauden aikana rempattiin vauvan huone ja meidän makuuhuone. Oli niin ihana päästä sisustamaan sen jälkeen beben huonetta. Nyt houkuttelisi maalata olohuone mutta luulen että nyt ei voimia ole. Olen nimittäin viikon ajan työstänyt pihalla isoa ulkolyhtyä, siis viikon 🙂. Normaalisti olisin maalannut sen päivässä.
  Kävin itse myös viime raskaudessa raskausjoogassa kerran viikossa ja se oli ihanaa. Harmittelin ihan kamalasti kun nyt keväällä oli kaikki peruttu koronan vuoksi. Laskettu aika on 8.9 niin syksyllä en ehdi enää aloittaa. Ei sitä kuitenkaan joka vuosi olla raskaana ja päästä nimenomaan raskausjoogaan. Onneksi ensi keskiviikkona olen menossa joogabrunssille ja minulle suunnitellaan omia rauhallisia liikkeitä joita voin tehdä.
  Ihan valtavasti tsemppiä rakenneultraan ja muuttourakkaan ❤ja loppuraskauteen.

 • mia
  Posted at 10:39h, 19 July Reply

  Tsemppiä ultraan! Itsekkin stressasin sitä monta viikkoa, ja voi sitä onnen määrää kun lapsella olikin 10 varvasta ja sormea, ja kaikki oli hyvin <3
  Pakko myös kysäistä, mistä nuo sun ihanat sandaalit on ostettu?

Post A Comment
Your comment will be visible after approval