Rusketus ilman aurinkoa

* = sis mainoslinkin

Saan tutuilta ja teiltä lukijoilta paljon kysymyksiä liittyen ihoni päivetykseen. Käynkö solkussa, otanko aurinkoa, suosinko suihkurusketuksia vai mistä värini on peräisin? No itseasiassa en tee mitään näistä.

Solariumissa en ole käynyt vuosiin ja auringonottokin alkaa puolen tunnin makoilun jälkeen puuduttamaan. Salaisuuteni on itseruskettava. Nopeampi, terveellisempi ja tällä hetkellä itseasiassa niitä harvoja tapoja päivettyä Suomen rajojen sisäpuolella 😀 Löysin suosikki itseruskettavani ehkä vuosi sitten ja tämän jälkeen en ole halunnut muihin edes koskea. For All My Eternityn tanning mousse on hajutonta ja nopeasti imeytyvää. Lopputulos on luonnollinen ja väri pysyy iholla erittäin hyvin. Rakkautta ensi kokeilulla.

nelly.jpg

Ps. ensimmäinen uimapuku sitten ala-asteen!! Pikkusen nimittäin liekeissä! 😀 // Swimsuit here*

 

Step 1. Kuori iho hyvin kuorintavoiteella/kintaalla.

Step 2. Levitä itseruskettava iholle kintaalla. Tee tämä ennen nukkumaanmenoa. Tuote imeytyy välittömästi eli ole huolellinen levityksen kanssa. Nopean imeytymisensä ansiosta se ei vaadi sen kummempia kuivatteluja. Pysyvimmän tuloksen saamiseksi, vältä kuitenkin suihkua aamulla tai älä ainakaan käytä suihkugeeliä.

 

DSC_1770.jpg

itseruskettava saatu Tanstore.fi:stä // kuorintavoide saatu Lumenelta

 

For All My Eternity is my all time favorite self tanning lotion! Have you tried it?

 

T. Sara

10 Comments
 • (:
  Posted at 18:52h, 21 June

  Juu mulle tuli tää tällä viikolla, kokeilin viikonloppuna ja tää onki mun eka itseruskettava, siks valitsin tän kun suositeltiin vasta-alkajille ja tää tosiaan on simppeli ja hyvinlevittyvä!

  • saratickle
   Posted at 06:24h, 22 June

   Huippua!  🙂

 • VilmaN
  Posted at 06:21h, 22 June

  Näyttää luonnolliselta 🙂 osaatko sanoa, kauanko puteli kestää? Monien parempien itseruskettavien kanssa olen huomannut, ettei purkista riitä kuin muutamalle käyttökerralle.

  • saratickle
   Posted at 06:24h, 22 June

   Moussen vahvuus on ehdottomasti sen riittoisuus! Kyllä mä yhdellä pärjään helposti 2kk (käyttö kerran viikossa)

 • Nektariini
  Posted at 08:22h, 22 June

  Onnistuukohan levitys mitenkään ihan yksinään? Ei oikein ole ketään vakioapulaista tähän hommaan hehe 😀 Niin mietiskelin, että onko ihan tuhoon tuomittu sijoitus jo heti alkuunsa jos itse yrittää taiteilla koko kropan. Kellään kokemusta tai osaatko Sara sanoa?
  Aivan ihana uikkari 🙂 kiitos huipusta blogista, oot mahtava!

  • saratickle
   Posted at 10:14h, 22 June

   Heyy! Meikäläinen levittelee ainakin aina yksin ja hyvin onnistuu niinkin 🙂 Venyvistä jäsenistä ja isosta kintaasta on hyötyä! 😀

   Kiitos valtavasti <3

   • Nektariini
    Posted at 11:49h, 22 June

    Jee, huippu homma! Aloin jo kaavailla et pitää hankkia mies itseruskettavaa varten … 😀
    Plus ihanaa kun vastaat kommentteihin! Nimimerkillä menetin juuri kommentointineitsyyteni ja how cool että vastasit, oon fiiliksissä :D<3!

    • saratickle
     Posted at 05:34h, 23 June

     hahaa ei sentään! 😀 Wuu, kiva kun tulit kommentoimaan, se ei oikeasti ole mikään maailman helpoin homma! Oon itse melko kämänen kommenttien jättäjä, joten arvostan todella kaikkia kommentoijia 🙂 Ja totta kai vastaan kommentteihin! 😉 

 • kesätreenari
  Posted at 09:52h, 23 June

  Tätä täytyy testata! miten pysyy urheillessa ja ylipäätään hikoillessa? tulee melkein päivittäin käytyä salilla ja muutenkin kesällä tulee hikoiltua (näillä säillä ei kyllä ole sitä ongelmaa :D) , miten pysyy iholla? tuleeko laikukkaaksi?

 • annnii
  Posted at 20:15h, 23 June

  Heippa, voikos tätä laittaa kasvoihin? 🙂