Se työtehtävistä rakkain

 

Minulta kysyttiin hetki sitten mikä on työtehtävistäni kaikista mieluisinta? Minkä työtehtävän tekemisestä nautin ylivoimaisesti eniten?

Valokuvaus, kuuluu vastaukseni, mutta vielä tarkemmin uudessa kohteessa kuvaaminen. Rakastan sitä, kun saan kamera kädessä nuuskia uutta ympäristöä ja aistia sen tunnelmaa. Seurata ihmisiä, tutkia rakennuksia ja koluta katuja. Muodostaa kokonaiskuvaa minulle vieraasta kaupungista ja pyrkiä parhaani mukaan taltioimaan kohteesta muodostuneita tunteita kuviini.

Palasin Budapestista kotiin eilen illalla ja olen tänään plärännyt satoja kuvia muistikortiltani. Editoinut ja fiilistellyt ennen kuvien lähettämistä asiakkaalle. Ajatus siitä, että osa näistä päätyy mainoksiin tuntuu ihan pähkähullulta. Ja se, että voin kutsua tätä kaikkea työkseni vasta pähkähullulta tuntuukin. Hitsi, että rakastankin mun työtä!

 

  

  

 

xx Sara

8 Comments
 • Faijahommia
  Posted at 14:05h, 23 October Reply

  Toi lasikattorafla oli kyllä mahtava. Todella maistuva safka. Ja tietenkin szechenyi!!

  • Sara
   Posted at 16:32h, 23 October Reply

   Oh yesss! Molemmat ihan kymppejä!

 • Piia Piia
  Posted at 16:23h, 23 October Reply

  Moi, pakko kysyä, kun mietin tätä asiaa aika usein blogeja lukiessa: oletko kysynyt luvan kuviin kaikilta postauksen kuvissa olevilta henkilöitä? Jos kuvat menee mahdollisesti mainoskäyttöön? Vai mikä teillä on käytäntö? Tää on teille varmaan ihan itsestäänselvyys, mutta itestä tuntuu, että miten voi saada julkiseen käyttöön hienoja spontaaneja kuvia, joissa saattaa näkyä kymmeniä ihmisiä ja kaikkien suostumus pitäis kysyä 🙂

  PS. Budapest on ihana!

  • Sara
   Posted at 16:35h, 23 October Reply

   Moi! Mainoskäyttöön ei oikeastaan koskaan ihmisiä (ainakaan selkeästi tunnistettavasti, jos esim varjona kaukana niin ok), vaikka lupa olisikin. Eli näistä esim ihan vaan pari lähti asiakkaalle 🙂 Luvan kysyn aina jos kasvot selvästi näkyvillä ja samoin kysyn luvan aina henkilökunnalta jos kuvaan ravintolassa/myymälässä!

 • Anna-Maari
  Posted at 19:22h, 24 October Reply

  Moikka!
  Selailin sun vanhoja Meksiko-postauksia ja aika kauan yritin selvittää Tulumin hotellinne nimeä, mutta en löytänyt eikä se ole tullut millään hotellisivustoillakaan vastaan. Mikähän mahtaa siis olla hotellin nimi? Näyttää nimittäin aivan ihanalta:)

  • Sara
   Posted at 20:21h, 24 October Reply

   Moii! Hei jes, toki! Tää oli sellanen kun Hotelito Azul Tulum. Joku lukijoista, jolle tästä hotellista vinkkasin hihkaisi jossain vaiheessa, että kyseisen hotellin tilalla oli vaan kuoppa kun ovat viime vuonna niin rajusti rempanneet 😀 mutta luulisi remontin olevan jo valmis ja hotellin olevan entistä hienompi, ainakin nettisivujen perusteella 🙂

   https://www.hotelitoazul.mx/

 • Johanna
  Posted at 23:05h, 24 October Reply

  Hienoja kuvia! ❤️ Millä kameralla kuvaat?

 • Lotta
  Posted at 10:29h, 25 October Reply

  Ihan mielettömiä kuvia! Millasella objektiivilla oot näitä kuvannu?

Post A Comment
Your comment will be visible after approval