Sinustako uusi mainoskasvo?

*Yhteistyössä Indiedays & L’Oréal Paris Miss Glossy


Olen aivan satavarma, että tämä seuraava juttu kiinnostaa teitä. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus, joka voi toimia erinomaisena ponnahduslautana bloggaajalle/mallin töitä havittelevalle.
Casting Crème Gloss -brändi etsii Miss Glossy 2014 -tyttöä, joka antaa kasvot talven Casting Crème Gloss ?-kampanjalleen!
Kaksi voittajaa pääsee viettämään viikonloppua Tukholmaan L’Oréal Paris -hiusstailaajien käsittelyyn ja sen jälkeen tunnetun muotikuvaajan kuvattaviksi! Hakemus kilpailuun tulee olla jätettynä viimeistään 28.9.2014 ja hakemuksen/rekisteröinnin voit tehdä TÄÄLLÄ (kirjautumisen voi kätevästi tehdä facebook-profiilin avulla).
Mä pidän peukkuja kaikille <3
 
T. Sara

1 Comment
  • Elsa
    Posted at 19:04h, 13 September

    Hei!
    En oikein tiennyt, mitä kautta tulisi minun tätä kysyä, joten päätin tehdä sen täällä. Mahdottomalla innolla lähdin kilpailuun mukaan. Olen haaveillut mallina toimimisesta jo pitkään ja nyt näen tilaisuuteni tulleen. Ihmettelen kuitenkin sitä, millä perusteella lopulta nuo kaksi voittajaa valitaan. Käynnissä on äänestys, mutta raati tekee lopulta päätöksen. Eikö? Mikä merkitys äänillä sitten on kilpailussa? Ja onko mahdollisuukseni nollilla, mikäli en menesty äänien perusteella? Tätä ei lukenut mielestäni missään ja olisin iloinen vastauksestasi. 🙂