SPORTS BRA

Viime kesänä sen hoksasin: urheilutopit toimivat ällistyttävän hyvin tavallisissa asuissa. Etenkin kun niistä ostaa ison koon, joka on sitä omaa kokoa astetta peittävämpi (+ alle saa tarvittaessa myös tavalliset liivit). Näin päästäänkin kätevästi suosikkiyhtälööni: iso urheiluliivi = napapaita.

Tämä yhtälö avarsi maailmani, koska no, kyllä te tiedätte mitä mieltä olen a) sporttisista yksityiskohdista b) napapaidoista 😀 Bongasin itseasiassa tänään tämän saman Niken urheiluliivin valkoisena 50% alessa täältä (löytyy myös mustana) ja pistin heti tilaukseen! Näen topin jo kokovalkoisissa asuissa ja kaiken maailman kesäkimonoyhdistelmissä – AH! Koko on tuttavallisesti sama kuin tässä mustassakin: L.

Olen sanonut tämän varmaan sata kertaa, mutta omaan silmääni ripaus sporttisuutta vaan toimii aina ja ikuisesti! Mitäs te tykkäätte yhdistelmästä?

DSC_0600.jpg

DSC_0693.jpg

DSC_0610.jpg

DSC_0714.jpg

DSC_0627-side.jpg

DSC_0658.jpg

sports bra here (50% sale!) / coat H&M / pants Kappahl / sneakers Adidas (gifted) / belt H&M

 

Outfits with sporty details are my all time favorites. Sports bras are the best! When you buy a bigger size you can totally wear it as a crop top. I do that all the time. Just bought a new white one from Nike. It was on sale here.

 

*sisältää mainoslinkkejä

Pictures: Janni/ Just My Imagination

xx Sara

 

18 Comments
 • hilja
  Posted at 16:31h, 20 April

  peukku tälle asulle! urheiluliivit sopii, ainakin jos on tollanen maha, wow! 🙂 ehkä mäkin joku päivä uskaltaudun pukemaan napapaitoja!

  • saratickle
   Posted at 05:08h, 21 April

   Kiitti! 🙂 Totta kai uskaltaudut!!

 • hiinanna
  Posted at 16:44h, 20 April

  sarjassamme elämän pienet ilot: ai että mä oon tyytyväinen siitä että muutit lilyyn, koska niiden blogeja voi lukea suoraan bloglovinin mobiili-appilla! :DDDd se yksi ylimääräinen klikkaus joka piti suorittaa että pääs lukee sun juttuja aiemmin, se todella raastoi. JES! x

  • x
   Posted at 17:00h, 20 April

   harmi vaan, että se yksi ylimääräunen klikkaus lisäsi blogin kävijämäärää ja siten oli melko tärkeää bloggaajalle…

   • hiinanna
    Posted at 18:28h, 20 April

    riippuu tietty siitä mitä analytiikkavälinettä käyttää, mutta google analyticsissä kyllä näkyy myös bloglovinin kautta tullut traffic. 🙂

  • ide
   Posted at 20:25h, 20 April

   Tullu luettua jo useampi tällainen kommentti, jossa hehkutetaan sitä, että yks klikkaus jää nykyään pois bloglovin mobiilisivelluksessa, niin oli pakko tulla ihmettelemään… Mulla ei oo aiemminkaa tarvinnu klikkailla mitään ylimääräsiä, mistäkähän tää johtuu? Kaikki postaukset aukeaa suoraan ihan normaalisti, johtuuko puhelimesta (mulla iPhone) vai täh?!

   • Iina-Maria
    Posted at 11:37h, 21 April

    Oon ihmetellyt ihan samaa! 😀 Seuraan kaikkia blogeja bloglovinilla ja ihan yhdellä klikkauksella menen suoraan blogiin kyseiseen postaukseen. Ei tarvitse klikkailla useampaan kertaan ja bloggaajallekin näkyy kävijät.
    Itse lueskelen milloin läppärillä, milloin samsungin tabletilla ja milloin LG:n puhelimella, ja kaikkien kanssa sama homma.

  • saratickle
   Posted at 05:14h, 21 April

   Tuo klikki rekisteröidään bloggaajalle, joka mahdollisesti tienaa elantonsa klikeillä. Kun taas toisilla (esim Lilyn blogeissa) bloglovinin mobiilisovellus näyttää sisällön ilman, että menet kyseisen bloggaajan sivuille. Eli käytännössä luet blogia käymättä siellä. Jos joku niin tämä on mielestäni väärin.

 • MinxyWays
  Posted at 17:27h, 20 April

  siis luin täs kuvas http://www.lily.fi/sites/lily/files/styles/wide/public/user/26306/2015/04/dsc_0610_0.jpg niin että sun vyössä lukee “EH …”
  :DDDD
  loiston näkönen asu. mulla ei ole pokkaa, vaik hyvältä näyttääkin!!

  • saratickle
   Posted at 05:18h, 21 April

   hahahaha 😀 ihan paras!! EH!

   Kiitti kovasti!

 • laurarosilla
  Posted at 17:46h, 20 April

  Noi pökät on aivan ihanat!!! Ja urheiluliivit toimii napapaitana paremmin ku hyvin! Empä oo ite tajunnu moista:) Upeita kuvia Sara<3

  • saratickle
   Posted at 05:23h, 21 April

   Kiitos! 🙂 Eikö toimikkin! 

 • JanetteH
  Posted at 03:47h, 21 April

  Ei vitsit miten hyvä idea, näyttää hyvältä! 🙂

  • saratickle
   Posted at 05:42h, 21 April

   Jes, kiitti Janette! 🙂

 • Hanna K
  Posted at 16:07h, 21 April

  Ihanan raikas ja sporttinen! Ja silti samaan aikaan todella chic. Kokovalkoinen, sporttiliiveillä maustettu asu kuulostaa myös erittäin houkuttelevalta…

  • saratickle
   Posted at 20:27h, 21 April

   Voi kiitti Hanna! 🙂 Hei eikö kuulostakkin!

 • lauramoikka
  Posted at 06:41h, 23 April

  En voi tälle mitään, mutta mulla tulee Sporty-Spaissari tästä asusta mieleen 😀 Entisena spaissari-fanina se on kohteliaisuus 🙂

 • Tutu
  Posted at 13:34h, 25 April

  Hauskaa, koska sun asut on mun mielestä aina aivan övereitä, mutta toimii silti ihan älyttömän hyvin! Inspiraatioo parhaimmillaan. Peukku!