Suora tv-lähetys ja jättimätkyt

 

Oon tosi huono vastaamaan “mitä kuuluu” -kysymykseen. “Ei mitään kummallista”, niin mä vastaan lähes aina, vastasin tänäänkin.

Tarkemmin ajateltuna, kyllähän tässä kuuluu kaikenlaista. Jo pelkästään tällä viikolla on tapahtunut vaikka ja mitä, ja tässä eletään vasta hitsi vie tiistaita! Eilen (7.10) olin suorassa lähetyksessä haastateltavana Viiden Jälkeen -ohjelmassa (n. 38 min ohjelman alusta). Jännitti aika lailla, viime tv-esiintymisestä on aikaa. Ja suorasta lähetyksestä sitäkin kauemmin. Pakko nostaa hattua suoria lähetyksiä tekeville, nää tyypit on rautaisia ammattilaisia. Mikä hektisyys tähän touhuun liittyykään!

Eilen tipahti postiluukusta myös vihdoin verotuspäätökseni viime vuodelta: 75 000 € mätkyjä. En oikeasti voinut muuta kuin nauraa. Miten pieleen voi ihminen tulonsa arvioida 😀  Noh, onneksi tähän oli jokseenkin varauduttu. Jessus.

Vietettiin viime viikonloppu Vierumäellä isolla jengillä. Juuson golfporukka kutsui tällä kertaa myös kaikkien tyttöystävät mukaan. Urheiltiin, visailtiin ja pidettiin rapujuhlat. Käytiin mm. keilaamassa ja pelaamassa padelia. Ihan mielettömän hauskaa. Tästä voisi tehdä jokavuotisen perinteen, vink vink!

 

 

Päätin omistaa tämän viikon hyvälle ololle ja ryhdyin Petran supersuosittuun Heartbeats detoxiin. Ja vielä tarkemmin sellaiseen versioon, jossa saa juoda pienen kupin kahvia päivässä. Tästä viikosta ei nimittäin selvitä mun tason kofeiinipäänsäryillä! 😀 Heartbeats on lempeä detox, jossa saa vähän syödäkin! Ruokavalioon kuuluu viiden päivän ajan kauralettuja, puuroa, smoothieita, vihannestikkuja ja salaatteja. Olo on kahden päivän jälkeen huippu, en muista milloin viimeksi olisi ollut kehossa näin hyvä olo. Ei pistä eikä turvota mistään, ah. Kiitos Petra ihanasta ja ilmaisesta detoxista!

Detoxin takia treeni on tällä viikolla minimissä, mutta 5 AM clubin kevyillä aamulenkeilläni olen käynyt. Lokakuun aamuissa on oma tunnelmansa. Raikas ilma ja kostea asfaltti suorastaan huutavat juoksemaan. Hölkkäily on tuntunut jo pitkään ihanan vaivattomalta. Kynnys aamulenkille lähtemiseen on ollut tänä syksynä hurjan matala. Olen myös pistänyt merkille, että juokseminen aamun hiljaisuudessa on jostain kumman syystä helpompaa kuin muina kellonaikoina!

 

 

Ollaan menossa tänään katsomaan suosittua Mustaa Laatikkoa, jossa HS:n toimittajat kertovat kymmenkunta tositarinaa, joita ei ole aikaisemmin Hesarissa tai missään kerrottu. Onko kukaan käynyt? Juuso osti meille liput jo varmaan puoli vuotta sitten. Innolla odotan mitä on luvassa, tämä kuulostaa tosi kiinnostavalta!

Viikonloppuna pidetään pitkästä aikaa staycation! Kaksi yötä hotellissa, hyviä ravintoloita, kivaa tekemistä ja akkujen latausta! Tästä tulee huippua 🙂

 

kuvat: Kaisa Turunen

 

Mitäs sinne puolen ruutua kuuluu? 🙂

 

xx Sara

Tags:
14 Comments
 • Pörri
  Posted at 10:02h, 09 October Reply

  Paskaaks täsä

  • Sara
   Posted at 11:19h, 09 October Reply

   😀 mainio vastaus!

 • Tiina T
  Posted at 12:00h, 09 October Reply

  Ihana takki! Mistä se on? .)

  • Sara
   Posted at 08:13h, 10 October Reply

   Oi kiitos, tää on Peak Performancelta! 🙂

 • Kate
  Posted at 13:55h, 09 October Reply

  Oon tullut siihen tulokseen, että parempi olisi kysyä “mitä oot puuhaillut viime aikoina?”
  “Mitä kuuluu” saa yleensä minultakin vain vastauksen tyyliä “ei tässä mitään kummempia”.
  Mistä muuten nuo vaaleat farkut on peräisin? Etsin juuri tuon tyylisiä!

  • Sara
   Posted at 08:15h, 10 October Reply

   Toi on niin totta! Tosi hyvä! Farkut on Lindexiltä, oli mulla kuvauslainassa. Just tässä pohdin, että pitäiskö käydä ostamassa. Nää oli ihan täydelliset!

 • Kati
  Posted at 15:11h, 09 October Reply

  Onkohan sun haastattelu katsottavissa jossain? En löytänyt Viiden jälkeen jaksoista tai klipeistä.

 • Marine
  Posted at 16:32h, 09 October Reply

  Hyvää kuuluu, lauantaina on omat babyshowerit joita odotan vähän innolla. Ihanaa kun ystävät jaksavat nähdä vaivaa ja järjestää :). Itse olen yleensä se joka tykkää järkkäillä bileitä. Juuri sain vauvanhuoneen rempan valmiiksi, odottaa vie että mies laittaa paikoilleen listat ja patterit. Sitten pääsee sisustamaan ja järkkäilemään sinne tavaroita. Ensi viikolla on myös loma ja luulen että muutkin kaapit saavat kyytiä. Käydään ikeassa vähän hakemassa lisää säilytyslaatikoita.

  • Sara
   Posted at 08:23h, 10 October Reply

   Eikä! Voi onnea hurjasti! 🙂 Varmasti tosi jännää ja ihanaa päästä sisustamaan vauvanhuonetta! Ja babyshowerit takuulla ikimuistoiset, nauti! 🙂

   Ihanaa viikonloppua!

 • Torey
  Posted at 18:35h, 09 October Reply

  Tässähän tämä menee. 😄 Tänään oli ihanan lämmin, aurinkoinen syyspäivä, ja ulkona kävellessäni koitin imeä siitä kaiken itseeni. Talven tulo koittaa pimeydellään vetää mielen matalaksi, mutta onneksi osaan löytää iloa jokaisesta auringonsäteestä ja tuulessa kauniisti heiluvasta heinästä.

  Ihanaa loppuviikkoa! 🧡

  https://naissanelioissa.wordpress.com/2019/10/09/lapsiluku-taynna-vauvakuume/

  • Sara
   Posted at 08:24h, 10 October Reply

   Mikä mieletön asenne <3 Kiitos hyvän mielen kommentista 🙂

 • Cassie
  Posted at 19:39h, 10 October Reply

  Musta laatikko on aivan mahtava! Olin juuri tällä viikolla katsomossa esitystä lukio-opiskelijoideni kanssa. Tänään tuli myyntiin liput kevään näytöksiin, ja olihan se pakko hankkia lippu heti maaliskuun enskariin. Mukavaa iltaa – pidät varmasti!

  • Sara
   Posted at 19:49h, 10 October Reply

   Mahtavaa! Mä tykkäsin ihan hurjasti, niin mielenkiintoisia ja koskettavia tarinoita! Oli pakko ostaa tänään myyntiin tulleet liput kevään näytökseen 😉

Post A Comment
Your comment will be visible after approval