Taidetta seinille – omaa ja ostettua

 

Siinä ne nyt on. Ensimmäinen virallisesti seinälle päässyt oma maalaukseni ja ensimmäinen taiteilijalta ostamani taulu! Jännää! Aika erilaisia ne on keskenään, mutta tykkään ihan hurjasti molemmista. Ehkä niihin pitää hankkia vielä näyttävät kehykset. Tai ehkä ei, en ole ihan varma!

Törmäsin Gabriellan Le Blanc:n maalauksiin pari kuukautta sitten kun selailin kotimaisia taitelijoita läpi. Rakastan hänen maalauksiaan, upeita siluetteja! Naisellisia, aistikkaita, salaperäisiä ja ihanan pehmeitä. Tilasin häneltä oman työn, jonka valmistuksessa meni muutama viikko. Sain sen kotiin viime viikolla. En ole vieläkään ihan varma minne se sopisi, mutta haluaisin sen paraatipaikalle. Meidän kodissa ei ole ihan kauhean montaa seinää, kun asunnon toinen puoli on ikkunaa ja toinen liukuovijonoa. Ehkä se pysyy makuuhuoneessa!

Maalaamisesta on tullut minulle ihan älyttömän rakas harrastus. Maalaan melkein joka päivä jotain. Rakastan sekoitella värejä, kokeilla kaikenlaista ja maalata päälle kun menee pieleen. Väkertää yksityiskohtia ja maalailla muotoja, joissa ei ole mitään logiikkaa. Rakastan sitä jännitystä kun mietin, että uskaltaisinkohan ihan vaan ronskisti sutaista tuohon. Aika usein uskallan!

Tuhlasin perjantaina 20e ja ostin kohtalaisen massiivisen kanvaasin. Ei se oikeasti ollut niin kamalan suuri, 60 x 80, mutta tuntui jotenkin kauhean isolta! 😀 Aika monen maalikerroksen jälkeen päätin vihdoin tänään, että nyt se on valmis ja iskin seinälle. Maalauksen nimeksi tuli Ramen. Siinä on vähän japaniviboja ja ramenkulhoja!

Toooosi moni teistä on ilmoittanut aloittaneensa maalausharrastuksen. Olisikin ihana kuulla, että miten teillä menee! Millaisia juttuja tykkäätte maalata? Mikä on parasta? Jakakaa fiiliksiä kommenttiboksissa tai pistäkää mulle vaikka kuvia IG-ssä! 🙂

 

 

xx Sara

1 Comment
 • ida ihana
  Posted at 10:50h, 22 April Reply

  Tykkään paljon!<3 Meillä siskoni tekee enemmän maalaustaidetta, itse taas enemmän käsitöitä 🙂
  Olenkin pyytänyt, että siskoni tekisi uuteen kotiimme jonkin maalauksen. Itse tehty tai läheisen taide seinillä tekee kodista niin paljon kodikkaamman <3
  Mukavaa loppuviikkoa!
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

Post A Comment
Your comment will be visible after approval