Täti tuli taloon

DSC_7611.jpg

 

Kun tuore äiti on toipilaana ja isä joutuu palaamaan isyysvapaalta töihin, ottaa Sarppa ohjat käsiin.

Hyppäsin tiistain kuvauksien jälkeen junaan ja matkustin veljeni luokse Lappeenrantaan. Edessä oli kaksi kokonaista päivää 2-vuotiaan ja kolmeviikkoisen kanssa. 

Ajattelin ensin, että hoitelen työjuttuja tässä aupairin roolini ohessa, mutta toisin kävi 😀 Oli pakko pistää työmeiliini Out of office päälle. Ainoa työaikani oli 1,5h:n päiväunet. Iltaisin olinkin niin puhki, että simahdin lasten kanssa suunnilleen samaan aikaan hahhah.

Olenhan minä lapsia hoitanut, mutten ehkä koskaan vielä tällä tasolla. Aikatauluista on pidettävä kiinni, läsnä on oltava jatkuvasti ja ohjelmaa pitää keksiä koko ajan. 

Piirtämistä, kauppaleikkiä, lukemista, lasten keittiössä kokkailua, jumppailua, pulkkamäkeä, nuken rattaiden työntelyä ja lumiukon rakentamista. Tämän lisäksi pitää tietenkin kokkailla, syöttää, nukuttaa (okei nää tyypit on kyllä maailman helpoimpia nukkujia), kylvettää, vaihtaa vaippoja, pestä pyykkiä? Ja käydä osteopaatilla ja ruokakaupassa. 

Mainitsemisen arvoinen juttu on myös ulkovaatteiden pukeminen ja lasten autoon pakkaaminen 😀 Kaikki kunnia lapsiperheille ja kotiäideille/-isille!!

Mutta ai että mä nautin. Välillä niin paljon, että meinasi tulla tippa linssiin kun mietin miten tärkeitä nämä tyypit tässä ympärillä ovat. 

En menettänyt hermojani kertaakaan, eikä ollut edes lähellä! Sen sijaan naurua riitti. Esimerkiksi silloin kun pidettiin nenästä kiinni ja laulettiin joululauluja. Tai silloin kun harjoiteltiin alaspäin katsovaa koiraa lumipenkassa. Tai leikittiin kylvyssä uutta keksintöä: vesihattua = kumottiin täysi vesiämpäri päähän. 

Vitsi miten ihanat kaksi päivää!!

 

DSC_7505-2-side.jpg

DSC_7539.jpg

DSC_7560.jpg

DSC_7574.jpg

DSC_7599-2.jpg

DSC_7517-3-side.jpg

DSC_7594-4.jpg

DSC_7639.jpg

DSC_8075-2-side.jpg

DSC_7627-3.jpg

 

En malta odottaa seuraavaa tapaamista <3 Ovella lähtöhaleja antaessani tuli kyllä kommenttia että ?heippa sara-kummi, nähdään ensi vuonna?. Toivottavasti vähän aikaisemmin kuitenkin 😀

Ps. oli muuten ensimmäinen kerta kun sain pistää postaukseen Lilyn tägin “Vauvat ja taaperot” 😀

 

xx Sara

9 Comments
 • Venku
  Posted at 18:43h, 25 January

  Ihana postaus<3

  • saratickle
   Posted at 06:10h, 26 January

   <3

 • Veeramaria
  Posted at 19:47h, 25 January

  Voi, ihana postaus 🙂 <3

  • saratickle
   Posted at 06:11h, 26 January

   <3 <3

 • Jonnaaa
  Posted at 20:14h, 25 January

  Ihana postaus? Mustakin tulee täti alkukesästä jos kaikki sujuu hyvin ja en millään malttaisi odottaa enää odottaa:D Omat lapset eivät ole ajankohtaisia vielä piitkiin aikoihin mutta tädin rooli kuulostaa täydellisen ihanalta!

  • saratickle
   Posted at 06:13h, 26 January

   Oiii ihanaa, onnea suunnattomasti jo tässä vaiheessa. Tätinä oleminen on parasta! 🙂 Pääsee elämään arkea ja tekemään yhdessä kivoja juttuja, mutta sitten pääsee myös karkaamaan oman kodin rauhaan ja omien juttujen pariin 😀

 • ea
  Posted at 20:47h, 25 January

  Minkä merkin/mallin kengät noi lenkkarit?

  • saratickle
   Posted at 06:15h, 26 January

   Nää on Puman ihan bränikästä mallistosta! Phenom Satin Lo En Pointe!

 • JokiJohanna
  Posted at 12:31h, 26 January

  Vitsi kuin söpö postaus! Mun on pitänyt jo useamman kerran ottaa kummityttö ja hänen veljensä yökyläileen tänne, mutta aina jotain on tullut. He ovat kylläkin jo 8- ja 10-vuotiaita, mutta ihania lapsosia kuitenkin <3
  http://nouw.com/jokijohanna