Täydellinen soittolista syksyn kahvihetkiin

*Kaupallinen yhteistyö: Segafredo

D8X_4246.jpg

 

Syksy, sohvannurkka ja tunnelmallinen musiikki.

Ja kahvihetket. 

Ajattelin piristää syyspäiviänne uudella kahviaiheisella soittolistalla. Kokosinkin yhteen kaikki syysfiilistelyyn sopivat suosikkibiisini, jotka toimivat erityisen hyvin kahvihetkien taustalla. Mukana on uusia ja vanhoja suosikkibändejäni kuten Whitney, Angus & Julia Stone, Maggie Rogers ja Freedomfry.

Listaan pääset käsiksi täällä: 

COFFEE MOMENTS & AUTUMN JAMS

 

D8X_4427-side.jpg

D8X_4371.jpg

 

Kahvifiilistelijöille hyviä uutisia! Kuten ehkä kuvista huomasittekin, Segafredon Suomen markkinoille kehitelty suodatinkahvivalikoima uudistuu! Pausan rinnalle nousee tänä syksynä monta ihanaa makua, joista ajattelin esitellä teillä yhden suosikkini: Biondon.

Biondo tarkoittaa italiaksi vaaleaa, se onkin merkitty paahtoasteeltaan kevyeksi (paahtoaste nro 2). Olen tyypillisesti tumman kahvin ystävä, mutta tästä italialaishenkisestä vaaleammasta minä pidän. Biondoa voi valmistaa niin tavallisella kahvinkeittimellä kuin pressopannullakin – toimii molemmilla.

Biondon alalkuperämaat ovat Honduras ja Vietnam. Se on tuotettu vastuullisesti Rain Forest Alliance sertifioinnin mukaan.

Paketin kyljessä lukee “Fruity in taste” ja se kuvaa kahvia mainiosti. Italialainen laatukahvi hieman vaaleamman kahvin ystäville!

 

D8X_4420.jpg

D8X_4302.jpg

Pictures: Kaisa Turunen

 

Joko seuraat kahvihetkiäni Segafredon instagramissa @segafredosumi -tilillä? 🙂 

 

 

xx Sara

Tags:
6 Comments
 • xod
  Posted at 15:50h, 26 September

  Nyt alkaa mennä vähän liian pitkälle nää kahvijutut 😀

  • saratickle
   Posted at 05:27h, 27 September

   ööh? 😀

   • DrinkOmastaMukista
    Posted at 10:22h, 27 September

    Ehkä hiukan jo väljähtynyttä…
    Kuinka sattuikaan olemaan avaamaton varapakettikin pöydän kulmalla…

    • Vierailija
     Posted at 08:36h, 13 October

     No mutta tämähän oli kaupallinen yhteistyö, josta oli maininta blogikirjoituksen alussa. Yhteistyöyritys on varmasti antanut käyttöön useamman kuin yhden paketin.

 • Vierailija
  Posted at 18:22h, 26 September

  Italialainen paahto on nimenomaan tummapaahtoista kahvia, jossa on palaneen pavun sivumaku. Eli en ehka italialaistyyppiseksi vaaleaa paahtoa kuvailisi vaikka nimi vihjaisi mita 🙂

  • saratickle
   Posted at 05:32h, 27 September

   Oot ihan oikeessa, mun on ollut tarkoituksenakin käyttää sanaa “italialainen” eikä “italialaistyyppinen” 🙂 kiitos tarkkaavaisuudesta! 

   2 paahtoasteen Biondo ei tosiaan ole ihan tyypillinen italialaispaahto!