TESTISSÄ @LUCHA LOCO

DSC_8823.jpg

Helsingin yksi parhaista (ellei paras) meksikolainen ravintola löytyy Ullanlinnasta, Korkeavuorenkadulta. Modernia meksikolaista ruokaa tarjoavasta Lucha Locosta pääsee nauttimaan niin lounaalla kuin illallisellakin (sekä lounaspöytä, että lista testattu!). Paikka on hurjan symppis. Herkullisen ruoan lisäksi viihtyisä sisustus ja älyttömän mukava henkilökunta ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen meikäläiseen. Tulen käymään vielä monta kertaa uudestaan!

Ps. Paikan mojito ja fish tacot vievät kielen mennessään!

Pps. Pöytä kannattaa varata etukäteen!

DSC_8884.jpg

DSC_8815.jpg

DSC_8819.jpg

DSC_8854.jpg

DSC_8830.jpg

DSC_8871.jpg

 

Lucha Loco, Korkeavuorenkatu 4 b, Helsinki

 

Great Mexican food once again! One of the greatest Mexican restaurants in Helsinki, no doubt about it! We had a nice dinner in Lucha Loco the other night with the family 🙂 Ps. Fish tacos and mojitos – my God!!!

 

xx Sara

8 Comments
 • Taco
  Posted at 20:30h, 01 August

  Kannattaa testata viel Taqueria el rey!!

  • saratickle
   Posted at 10:14h, 02 August

   Kiitti vinkistä! 🙂

 • XYXY
  Posted at 21:37h, 01 August

  Apua! Meksikossa asuvana rintaa ihan oikeasti puristaa kun kattelen näitä hintoja. 10 euroa guacamolesta? 16 euroa tacoista?!? Eri hintatasot, ymmärrän kyllä, mutta miten toi voi olla mahdollista? 😀 Maailmassa ei ole olemassa niin hyviä tacoja että toi hinta olisi ok.

  • saratickle
   Posted at 10:15h, 02 August

   Syy on hyvinkin yksiselitteinen: Se on Meksiko, tämä on Suomi 😀 Eipä tarvitse mennä kuin 100km alemmas Tallinnaan, niin hinnat puolittuu!

   • saratickle
    Posted at 10:19h, 02 August

    Mutta pakko lisätä vielä, että nyt pari viikkoa sitten Espanjan reissulla kun kummasteltiin sitä miten paiklliset kerääntyvät lasillisille ja käyvät ulkona syömässä ihan eri tavalla kuin Suomessa. No ihmekös tuo, 16 cl viinilasi maksaa 1,20 kun sama tavara meillä iisisti yli 8 euroa…

 • Vierailija
  Posted at 11:08h, 02 August

  Joko Luchan lounas on taas avattu uudelleen? Millainen se nykyään on? Kuulin huhua, että siitä vanhasta huikeasta tacobuffasta oltaisiin luopumassa 🙁

  • saratickle
   Posted at 12:35h, 02 August

   nouuuh! mä oon kyllä vetänyt sitä tacobuffaa vielä viime kerralla kun kävin!

  • Rriikka
   Posted at 10:35h, 15 August

   Alkukesästä kävin ennen tilaamista kurkkaamassa lounasbuffaa ravintolan takaosassa, ja se näytti kyllä todella ankealta: pulled porkkia (?), nuutuneen näköisiä vihanneksia ja muun muassa purkkiananasta ja -maissia. Lounasseuran kanssa todettiin, että lihaa lukuun ottamatta saadaan freesimmän näköiset tacoainekset mukaan lähikaupasta ja jatkettiin matkaa. Liekö muutkin todenneet saman, sillä ravintola oli tuolloin kello 12:n maissa ihan tyhjä.