Tukkahistoriani

Tässä kampaajan kynnyksellä (kampaajaan muutama tunti) iskee aina pienimuotoinen paniikki: MITÄ HIUKSILLE?? Yleensä Simon penkkiin istuessani mulla ei ole vielä mitään hajua mitä hiuksilleni haluan tehtävän. Onneksi kampaajani on nero.
Jos ystäviltäni kysytään, tiedän vastauksen paremmin kuin hyvin: “pidä ihan vaalea, se sopii sulle niin hyvin”. Oon itse samoilla linjoilla, mutta peukutan myös vaihtelun puolesta. Kuka jaksaa hiihtää samalla värillä ja mallilla läpi elämän? No ei kukaan!
Ajauduin tänään selailemaan vanhoja hiusvärejäni/-mallejani, osaa jopa huvittuneena 😀 Hiushistoriani voi karkeasti jakaa blogin ajalta kolmeen osaan:

1. AI MITENNIIN HIUSTENPIDENNYKSET/ÖVERIPITKÄT BLONDIT

Pitkät hiukset ovat aina pitkät hiukset (=ihanat) ja vaikka välillä pitkän tukan perään haikailenkin, on pakko myöntää se fakta, että huonokuntoisuus ja mauton epäaitoisuus tuo tähän soppaan oman negatiivissävytteisen twistinsä. Toinen on täysin uusien pidennysten käyttöönotto ilman saksia. Pahimmillaan 60 cm:n clip-onit tilattuani olen karusti todennut, että no mitä, ei näitä nyt tarvi leikellä ja läntännyt päähän. Arvatkaa miltä ylipitkä sileä tekotukka näyttää normaalin tukan joukossa? 😀 No hyvältä tietenkin?…


 

2. TUMMAA JA TULISTA HAETAAN

Hermot meni blondin kanssa ja sitten vaihdettiin tiimiä. En tiedä johtuuko se siitä, että kihara vaan sopii tummemmaan tukkaan paremmin, mutta näistä mä tavallaan tykkään. Snadisti tunkkanen joo, mutta ei nyt ihan mahdoton. Silti blondi on suosikkini, mutta tää on ollut ihan kivaa vaihtelua välillä!

3. KEEPIN’ IT REAL

Muistan miten vaikeaa oli luopua pidennyksistä. Toipuminen kesti. Nyt oli hiusväri ja itse tukkakin takaisin siinä luonnollisessa muodossaan. Luonnollisuus on loppujen lopuksi ihan hyvä juttu. Vaikka pinkkiä raitaa on vuoden aikana nähtykin, on hiukseni pysyneet suht samoissa vuoden ajan. Yllä olevat kaksi kuvaa vuoden takaa ja alla olevat tältä kesältä.

Nyt mun tekee mieli saada jotain uutta. Teillä on huimat kolme tuntia aikaa vaikuttaa! Mitä tukalle? Ehdotuksia??


 
T.Sara

21 Comments
 • Janita
  Posted at 09:18h, 05 September

  Ah tuo tummempi on aivan ihana!!!

 • Sara
  Posted at 09:21h, 05 September

  SIIS NOI VAALEENRUSKEET ON IHANAT! <333 Eli värjää vähän sävyy tummemmaks! 😉

 • viv
  Posted at 09:23h, 05 September

  Heippa! Blondit sopii sulle hyvin kans, mutta jotenki tommoset vähän tummemmat sopii vielä paremmin! Ehdottaisin siis jos laittaisit vähän tummempaa, ei heti siis mitään tummaa ruskeaa 😀 vaan semmosta tummaa blondia!

 • Elsa
  Posted at 09:30h, 05 September

  Vähän tummemmat on tosi kivat!! 🙂

 • Suvi
  Posted at 09:32h, 05 September

  Noi vähän tummemmat on ihan parhaat, sopii TODELLA hyvin!

 • j
  Posted at 09:32h, 05 September

  Tumma vaalee!!!

 • nakkeli
  Posted at 09:34h, 05 September

  Täältäki suunnilta äänestetään tummemman perään!
  Itsellä menee aika sykleissä, eli kevät/kesä tukassa kiehtoo vaaleemmat sävyt ja syksy/talvi mennään vähän tummemmalla. (enkä puhunu nyt mistään radikaalista muutoksesta)

 • Jeppu
  Posted at 09:35h, 05 September

  Joo tuo tumma on superkaunis! ja varmasti helpompi yhdistellä värejäkin siihen 🙂 btw oletpas laihtunut huomattavasti vuoden takaisiin kuviin verrattuna :0 miten olet saanut pidettyä painon kurissa?

 • pinsku
  Posted at 09:48h, 05 September

  Mitens olis jotain blondien ja noiden tummempien välimaastosta? Tummemmat meinaan sopii sulle tosi hyvin, mutta jos se itteäs arveluttaa niin ratkaisuhan vois olla vähän tummemmat, muttei kuitenkaan ihan noin ruskeat kun noissa vanhemmissa kuvissa? 🙂 Vähän tummemman vaaleeta kuin nykyään!

 • ml
  Posted at 09:50h, 05 September

  Toi eka kuva, missä sulla on tummemmat hiukset <3 Sopii parhaiten ja hiukset näyttää ryhdikkäiltä ja sopii tosi hyvin sulle muutenkin!

 • Krisse
  Posted at 09:51h, 05 September

  Meinasin eka muiden tavoin sanoa tummempi sävy, mutta sitten katoin kolmannen syklin vaaleiden hiusten kuvat ja täytyy sanoa, että kyllä sä vaan hehkut noitten kanssa! Pidä toi, oon kamujes kanssa samalla linjalla 😉

 • Reetta V.
  Posted at 10:09h, 05 September

  Ehdottomasti tuo tummempi – etenkin tuossa ekassa kuvassa väri näyttää tosi hyvältä, eikä ollenkaan tunkkaiselta!

 • Emma
  Posted at 10:24h, 05 September

  Tummempi! 🙂 Toi missä sulla on toi söpö viininpunanen huopahattu? niin siinä sun hiukset näyttää upeilta!

 • Sina
  Posted at 10:25h, 05 September

  Mä tykkään jotenkin tosta luonnollisesta tosi paljon, mutta toi tumma olisi kyllä kiva syksyksi 🙂
  http://sinaviola.blogspot.fi/

 • emilia
  Posted at 11:45h, 05 September

  Oisko ihan tyhmä laittaa jotain tummempaa raitaa tai ihan vähän tummempaa esim. alapuolelle hiuksia? mä luulen et syksyä kohden joku monivärinen tsydeemi toimis!

 • jjenna
  Posted at 12:12h, 05 September

  Värillä ei niin väliä – tumma ja vaalea sopii molemmat loistavasti! Mutta ehdottomasti rikottu/ sivulle menevä otsatukka. Raikastaa huomattavasti kasvoja!

 • Pisamiina
  Posted at 13:29h, 05 September

  Ehdottomasti tommosta kohdan kaksi maanläheistä/nougatin väristä tummempaa raitaa tohon nykyisen sekaan. Sopii tosi hyvin sulle ja on jotenkin syksyisen ihana ihanan kesäblondin jälkeen. 🙂

 • Milka
  Posted at 14:49h, 05 September

  Tumma sopii sulle tosi hyvin, joten ehdottomasti se näin syksyn varalle 😉

 • Salla
  Posted at 15:04h, 05 September

  nykyiset vaaleat sopii sulle ku nyrkki nokkaan! 😀

 • mattimyöhäinen
  Posted at 15:14h, 05 September

  Hitsi kun oon ihan myöhässä… Mutta liukuväri olis tosi jees sulla! Sellanen oikeesti liukuva eikä sellanen tönkkö mitä yleensä näkee. Et jos hiukset ois sellaset vaaleenruskeet ja sitten vaalentuis kivasti blondiin taas! Kokeile joskus! Se piristää heti ilmettä ja tuo uutta mukavasti 🙂

 • maija
  Posted at 09:24h, 06 September

  Itsekin oon ollut pitkään blondi, ja luonnostaan olenkin. Nyt halusin kuitenkin vähän vaihtelua, ja värjäytin hiukset syksyisiksi. Laitettiin kuparinen vaalea ruskea, ja on kivaa vaihtelua 🙂