Uusi podcast-sarjamme on täällä: Yksillä

D8X_1398-4.jpg

 

Loppukesästä päätettiin hetken mielijohteesta alkaa äänittämään podcastia. Istuttiin silloin Mariannan ja Elisan kanssa tukholmalaishotellihuoneemme petaamattomalla sängyllä ja painettii puhelimen äänistysohjelmasta play-nappia. Jaksoja saatiin viime syksyn aikana kasaan viisi, ja ne löytyvät kaikki täältä.

Nyt on aika viedä homma uudelle levelille. Uusi podcast-sarjamme Yksillä julkaistiin tänään Suplassa ja sen ensimmäinen jakso on ulkona.

Ekassa jaksossa keskustellaan viinilasien äärellä somesta. Millaista on työllistää itsensä sosiaalisessa mediassa? Miten some on muuttanut meitä? Entäpä millaisia ulkonäköpaineita some aiheuttaa? Puhutaan somen negatiivisista vaikutuksista ja Instagramin luomista kuplista. 

Some työpaikkana -jaksoon pääset tästä.

 

D8X_1388-2.jpg

D8X_1344-4.jpg

 

Mitä te haluaisitte Yksillä-podissa kuulla?

Aihetoiveita, parannusehdotuksia ja palautetta otetaan ilomielin vastaan 🙂

 

xx Sara

16 Comments
 • Ellamalindi
  Posted at 11:30h, 04 April

  Haluaisin kuulla enemmän rakkaudesta ja suhteista! Ja ehdottomasti teiän ajatuksia yhteenmuutosta poikaystävän kanssa.

  • saratickle
   Posted at 20:21h, 04 April

   Kiitos ideoista, pistetään nämä korvantaakse! 🙂

 • ee
  Posted at 12:26h, 04 April

  Tulee mieleen nimestä ja tyylistä pelkästään se Pupulandian Jennin ym. Podcast Afterwork 😀

  • saratickle
   Posted at 20:34h, 04 April

   Tähän voin rehellisesti vastata, että sitä mekin mietittiin. Nimen keksiminen oli hurjan haastavaa. 

   Haluttiin säilyttää vanha viime kesänä aloitettu teema: keskustellaan painavistakin aiheista. Vaikeista ihmissuhteista, ahdistuksesta, jopa kuolemasta. Ensi viikolla tulee ulos meidän uskontojakso.

   Näistä aiheista ollaan totuttu Elisan ja Mariannan kanssa juttelemaan nimenomaan viinilasillisten äärellä. Sillon kun ilmapiiri on vapautunut ja avoin pitkille keskusteluille. Yksillä oli tosi osuva nimi kuvaamaan tätä meidän kolmen juttua.

   Tarkoitus ei kuitenkaan ole missään nimessä matkia ja veikkaampa, että tämä tulee selviämään viimeistään siinä vaihessa kun jaksoja on tiputeltu useampi. Podin luonne on loppupeleissä melko erilainen 🙂 

 • Vierailija
  Posted at 13:47h, 04 April

  Moikka! Yhdyn edelliseen kommentoijaan, jonka mielestä podcastinne muistuttaa Afterworkia. Nimi ihan samaa kastia ja podcastin kuvatki aika samaa kategoriaa heidän kanssaa, olisin toivonut teiltä jotain erilaista sisältöä. Aiheena some alkaa olla jo aika kulunut, koska sitä käsitellään kaikkialla. Odotan kuitenkin innolla teidän seuraavia jaksoja sekä mielipiteitä 🙂

  • saratickle
   Posted at 20:41h, 04 April

   Kiitos palautteesta! Tuossa edelliselle ehdinkin jo kommentoida.

   Lasillisten ääressä mietityttävistä ja vaikeistakin aiheista keskustelu on aika tyypillistä. Yksillä osuu täydellisesti podin aiheisiin, meidän kolmen tarinaan ja siihen miten koko touhu sai alkunsa. Painavista aiheista olisi outoa puhua aamiaisen äärellä, tai iltapäiväkahveilla. Veikkaan, että jaksojen tipahdeltua huomaatte kyllä eron!

   Kiva kuulla, että odotat jatkoa 🙂

 • Oili
  Posted at 16:29h, 04 April

  Täällä minä toivoisin myös sitä, että juttelisitte asioista syvällisemmin, esimerkiksi juuri rakkaudesta, yhteenmuutosta, naimisiin menosta ymt.

  • saratickle
   Posted at 20:22h, 04 April

   Kuulostaa hyvältä, kiitos näistä! Ja psst vinkkinä, ensi viikolla tulee ulos uskontojakso!

 • kkaisaaaa
  Posted at 19:27h, 04 April

  Kiva oli kuunnella, vaikka on niin puhuttu aihe, niin uusia juttuja tuli. Tehkää vaan lisää näitä:) aiheista en kyllä tiiä, keksikää ite.

  • saratickle
   Posted at 20:23h, 04 April

   Kiitos! 🙂 

 • riiri
  Posted at 13:15h, 05 April

  Äh jotenkin tämä teidän juttu ei lähde. Olen kuunnellut aiempiakin jaksoja useimmiten päätynyt kelaamaan jaksoa ja kuuntelemaan vain sieltä täältä ja lopulta luovuttanut kesken. Ehkä kaipaisin jutteluunne vähän enemmän suunnittelua ja syvällisempää keskustelua, sillä nyt tuntuu ettei keskustelut tuo aiheisiin mitään uutta.
  Lisäksi tuntuu huvittavalta, että puhutte kriittisesti täydellisistä instagram-tileistä aamupaloineen, vaikka omat tilinne toistavat juuri tätä epätodellista fiilistä.

  • saratickle
   Posted at 04:28h, 06 April

   Kiitos rehellisestä mielipiteestä. Instagram-asiasta voi olla montaa mieltä. Applikaatio on meidän työalustamme ja portfoliomme. Totta kai valokuvaajina suunnittelemme kuvia. Käytämme niihin aikaa ja vaivaa – ei välttämättä kaikkien kuvin kohdalla, mutta useiden. 

   En tiedä avautuiko homma sinulle, jos et kuunnellut koko jaksoa, mutta tässä ehkä painotettiinkin sitä missä kuvankäsittelyn ja stailaamisen raja menee. Ja miksi ne rajulla kädellä stailatut kuvat ovat yleensä niitä suosituimpia vaikka kaikkialla peräänkuulutetaan aitoutta. Puhuttiin myös siitä miten  meidän omat käsitykset ovat muuttuneet ihan lyhyessäkin ajassa. Ja kuinka helppoa on ajautua kuplaan ja alkaa apinoimaan erilaisia menestyviä trendejä ja käytäntöjä, vakka se ei edes tuntuisi omalta.

   • saratickle
    Posted at 04:31h, 06 April

    Unohtui mainita vielä tuosta suunnitelmallisuudesta ja syvällisyydestä. Me luvataan skarpata näiden kanssa! Homma on tosi erilaista mihin ollaan totuttu. Kukaan meistä ei ole tehnyt radiota tai suunnitellut lähetyksiä aikaisemmin. Jutuilla on helposti tapana lähteä rönsyilemään kun keskustelusta innostuu.

    Opit tulee varmasti kokemuksenkin myötä 🙂

 • JuuliK
  Posted at 18:52h, 07 April

  Kiva kuulla, että on tulossa syvällisempää settiä! Ootte kaikki blogienne perusteella fiksuja nuoria menestyneitä naisia, joten olisi kiva kuulla teidän ajatuksia tällä taustalla podcastin puolella muistakin aihepiireistä, kuin mitä blogeissanne esiintyy. Esim. feminismi, yrittäjyys, matkustamisen monet puolet, eri kulttuurit, menestyminen, omien unelmien tavoitteleminen, parisuhteet, aikuistuminen, jne. Tsemppiä, hyvää juttua ootte tekemässä 🙂

 • Ben James
  Posted at 01:27h, 09 April

  GET THE OPPORTUNITY, TO MEET THE BEST DATING AGENCY IN NIGERIA.CONTACT US ON ..08169207857 Are you good in Bed ? Do you really need a rich sexy sugar mummy or sugar daddy ,Handsome strong beautiful ladies and guys,that can change your life completely with money and influence, so get the opportunity to meet sugar mummies and sugar daddies from all works of life, politicians, Bankers, Oil ladies, Directors, Gold dealers, Cash money ladies, Doctors, London Based willing to pay as much as #80,000 to #100,000 per night and get the best exclusive VIP arrangement anywhere in Nigeria. LAGOS, ABUJA, CALABAR, DELTA, ANAMBRA, PORT, IBADAN, RIVER, JOS, BENIN, ONDO, Benin Republic, Ghana, South Africa, UK, U.S.A, Dubai, Paris, Germany and some other countries, we have some rich sugar mummies and sugar daddies who are urgently looking for young men and young ladies to spend their Money on.Contact our Administrative Officer MR Ben orowa ..REACH US ON THIS NO.08169207857

 • TheFeelGoodDiary
  Posted at 11:22h, 10 April

  Tää teidän podcast on hyvä idea! Tykkäsin ekasta jaksosta ja kuuntelin sen kerralla putkeen samalla kun touhusin muuta. Mun mielestä aihekin oli mielenkiintoinen, vaikka onkin jo paljon käsitelty, kuten tuolla jotkut kommentoi. Oli mielenkiintosta kuulla, mitä somea ammatikseen tekevät siitä ajattelevat. Kiva kuulla lisää jaksoja 🙂
  -Janina