Uusi tulokas Kalliossa: Tanner

D8X_1163-4-side.jpg

 

Minulla oli oma lehmä ojassa kun sovin tänä aamuisen palaverin ravintola Tanneriin. Pääsisin vihdoin testaamaan Helsingin Kalliossa hiljattain avanneen ravintolan kovaan hypeen nousseen aamiaislistan! 

Olin piipahtanut Tannerissa kahvilla, mutta ruokaa en ollut ravintolassa vielä maistanut. Täältä saa oikeastaan ihan kaikkea aamusta iltaan. Aamupalaa on tarjolla ma-la ja vaihtuvaa lounasta tarjotaan joka arkipäivä. Iltamenusta löytyy jaettavia annoksia ja pitsaa. Tiistaista lauantaihin ravintolassa on tarjolla myös musiikkia: joka päivälle on uusi dj!

 

D8X_1210-3.jpg

D8X_1207.jpg

D8X_1123-side.jpg

 

En yhtään ihmettele miten aamiaismenusta on tullut näin kova hitti. Listalla on vaikka mitä. Smoothie bowleja, puuroa, jogurttia, mehuja, herkullisia leipiä ja laaja kattaus erikoiskahveja. 

Tanner on sisustukseltaan kaikkea muuta kuin tyypillinen “smoothie bowl kahvila“. Loft-henkinen, tyylikäs ravintola viestii pikemminkin perinteisemmästä illallisraflasta. Ihan mahtavaa, että ovat päätyneet tekemään näin kattavan menun.

Valitsin aamiaiseksi viherkulhon ja kookospohjaisen punajuurilatten. Päätettiin vielä jakaa vohveliannos kolmeen pekkaan. Ihan mielettömän hyvää! En malta odottaa, että pääsen testaamaan paikan pitsat!

 

D8X_1163-3.jpg

D8X_1170.jpg

D8X_1115-2.jpg

 

 

Tanner  Hämeentie 11

 

BREAKFAST

Mon?Fri 8.30?15

Sat 10?15

LUNCH

Mon?Fri 11?15

DINNER

Mon?Thu 16?22

Fri-Sat 16-23

 

 

xx Sara

2 Comments
 • riikaa
  Posted at 12:37h, 28 September

  Ruokaa sieltä ei oman ja muutaman kaverin kokemuksien mukaan kannatakaan tilata… Myöskään henkilökunta ei vakuuttanut –> joko todella mukavia mutta tarjoilu ei pelannut, tai sitten vittuilevia, mutta ruoka tuli sentään pöytään.
  Harmi, paikka on todella viihtyisä ja kivasti sisustettu! Ehkä sinne uskaltaa vielä joskus viinille tulla.

  • carlotta<3
   Posted at 12:56h, 28 September

   Komppaan! Käytiin kaverin kanssa myöhäisellä lounaalla / illallisella, tilattiin pieniä annoksia ja pizzaa. Leikkeleet ja juustot ihan ok, gnoccit hmmmm, juustokastike ehkä sulatettua Oltermannia … Pizza sellainen juustossa uiva ja kalpea, reunat oli hyvät. Ei leipää. Palvelu sellaista snadisti sisäänpäinkääntynyttä, jäi fiilis että koska emme ole “paikallisia”, olemme vähemmän toivottuja asiakkaita. Mutta täytyypä testata tuo aamupala, näyttää raikkaalta!