Vanhaa vaatekaapissa: Raitapaita

 

Kiitos ihan valtavasti kommenteistanne Entinen muotibloggaaja -postaukseen. Miten kiva oli kuulla teidän ajatuksia liittyen pukeutumiseen ja muotiin. Ajaton tyyli ja asuissa toistuvat vaatekappaleet selvästi kiinnostavat, mikä on ihan mahtavaa!

Oikeastaan tästä kaikesta inspiroituneena päätin tänään aloittaa uuden juttusarjan. Sen nimi on Vanhaa vaatekaapissa. Juttusarjan idea on nostaa esiin klassikkovaate ja tuoda ideoita sen yhdistämiseen arjessa (postauksen lopussa). Koko homman tavoitteena on ylistää jo olemassa olevia vaatteitamme ja saada meidät ihastumaan niihin vielä vähän syvemmin 🙂 Psst. Toiveita sarjassa esiteltävistä vaatteista saa esittää ja omia yhdistelyideoita saa myös jakaa!

Startataan homma mun ehkäpä suosikkivaatteella eli raitapaidalla. Tämä vaate todennäköisesti löytyy suurimman osan vaatekaapista!

 

 

Jos joku vaate on palvellut hyvin niin se on tämä Espanjan Ralph Laurenin outletista kuusi vuotta takaperin ostettu raitapaita. Se on kaksi numeroa normaalikokoani isompi, koska halusin siitä loose-fit -mallisen. 100% puuvillapaita on palvellut vuoden ympäri ja pysynyt moitteettomassa kunnossa kovasta käytöstä huolimatta. Yksi vaatekaapin käytetyimpiä vaatteita mukavuuden ja monipuolisuuden ansiosta!

Raitapaita tuo asuun kontrastia ja sopii minkä tahansa värin kanssa. Printteihin yhdistettynä haastavampi, mutta yksivärisissä toimii! Raitapaita on jotenkin aina yhtä tyylikäs, mutta samaan aikaan sopivan huoleton! Yksi mun lemppari yhdistelmistä on valkoiset farkut, raitapaita ja kamelitakki! Ja Lovialle suunnittelemani Hilla-hyväntekeväisyyslaukku on nappivalinta tähän settiin!

 

 

kuvat: Julia Toivola

 

 

8 IDEAA: NÄIN YHDISTÄT RAITAPAIDAN

 

 

 

 

 

xx Sara

6 Comments
 • Emmi
  Posted at 16:00h, 16 January Reply

  Ihan mahtava idea juttusarjaksi!

  • Sara
   Posted at 16:13h, 16 January Reply

   Ihana kuulla! 🙂

 • Stella
  Posted at 08:21h, 19 January Reply

  Hei,
  Tämä juttusarja on tosi kiva idea! Toivoisin, että sisältäisit siihen joskus valkoisen kauluspaidan 🙂

  • Sara
   Posted at 11:23h, 20 January Reply

   Tosi kiva kuulla 🙂 Kiitos ideasta, mäpä otan sen heti seuraavaan julkaisuun 🙂

 • Piritta
  Posted at 22:36h, 19 January Reply

  Tosi kiva, aikaa kestävä asu. Tuollaiset vaaleat farkut pitäisi kyllä saada vaatekaappiin. Mistä olet omasi hankkinut?

  • Sara
   Posted at 11:22h, 20 January Reply

   Kiitos 🙂 Nää on Lindexiltä about vuoden takaa!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval