Viikon yhteenveto: ilouutisia ja ennakkoikävää

 

Heti alkuun kiitos teille palautteesta ja ideoista ekopostaukseeni. Todella fiksuja ajatuksia ja aivan järjettömän hyviä postausideoita! Vau! Mahtavaa miten moni on aiheesta kiinnostunut ja vieläpä kannustavalla fiiliksellä messissä. Kiitos!

Innostuin siis niin paljon, että aloin soittelemaan ja tykittämään meiliä yhteistyökumppaneilleni ja lähestymään uusiakin! Kiinnostavaa ja vastuullisempaa kulmaa yhteistyösisältöjenkin suhteen luvassa, jihuu!

Jos tästä aihepiiristä (tai mistään muustakaan aihepiiristä!) tulee mieleen jotain, mistä olisi kiva lukea, niin kommentoikaa ihmeessä! Yritän parhaani mukaan pitää ekoaiheet blogissa viikoittain.

 

 

Sanotaan, että pikkuisen erikoisempi arkiviikko takana. Siihen mahtui yökyläilyä mummilla (varmaan 20 vuoden tauon jälkeen!), kaksi muuttoa (!), kolme päivää kuvauksia ja hengailua maailman suloisimman tyttövauvan kanssa <3

Ja saatiinpa tähän viikkoon vielä sellaisia ilouutisia, että meinasi kertakaikkiaan jalat lähteä alta: minusta ja Juusosta tulee tämän 1kk ikäisen suklaasilmän kummeja (missä ne itkevät emojit on kun niitä tarvitaan, haha?!). 

Yksi viikon kohokohdista oli myös Yksillä-podiäänitykset! Miten kiva oli pitkän tauon jälkeen istahtaa Elisan ja Mariannan kanssa Sanomatalon studioon. Bissejen kera, tietenkin 😀 Uudet jaksot lähtevät rullaamaan 6.2 ja ilmestyvät aina tutusti keskiviikkoisin! Ekassa jaksossa jaetaan pahimpia guilty pleasure -paljastuksia. Ajattelin ensin ettei minulla edes ole mitään pahoja paljastuksia, mutta juuh, kyllähän niitä alkoi tippumaan hahha.

 

 

Muistan kun sisko joskus viime keväänä ilmoitti että hän pääsee vaihtoon ja kohteeksi varmistui Rooma. Kilisteltiin uutisille ja mietittiin miten siistiä tulee olemaan puoli vuotta Roomassa! Tuntui, että lähtöön on ikuisuus, mutta tässä sitä ollaan. Kamat on pakattu ja matkalaukkuröykkiö seisoo tuossa meidän eteisessä. Lähtö häämöttää jo muutaman päivän päässä.

Haaveilen, että pääsisin ehkä vierailemaan puolivälissä. Näkemään asuinympäristön ja uuden tuttavapiirin. Ja lievittämään pahinta ikävää. Näin kauaa ei olla oltu erossa varmaan koskaan!

Seuraaville päiville on siis kaikenlaista sisko-ohjelmaa kehitteillä. Pitää ottaa kaikki irti yhteisestä ajasta koska se ikävä tulee iskemään. On tavallaan iskenyt jo vähän ennakkoon <3

 

pictures: Janni Ehari

 

Filippa K coat

Cos turtle neck (old)

Samsoe & Samsoe pants (old)

Adidas sneakers

Lovia belt bag

Ivana Helsinki glasses

 

xx Sara

Tags:
8 Comments
 • Ohikulkija
  Posted at 16:32h, 01 February Reply

  Onnea kaikesta ihanasta!
  Ja JEEEEE sun hiustyyli on tullu takas ! Iso jeejee’ on nii kivat.

  • Sara
   Posted at 16:44h, 01 February Reply

   jeee! 😀 <3 Kiitos, back to basics! Tää on meitsi!

 • Raitsu
  Posted at 17:18h, 01 February Reply

  Hei Sara saanko kysya nain ihan aiheen vieresta kun olemme lahdossa kuukauden kuluttua Balille, etta miten uskalsit syoda kaikkia salaatteja ja smoothie bowleja siella kun ei tieda miten ne kasvikset on pesty/kasitelty? Onko antaa vinkkeja kiitos.

 • Sara
  Posted at 17:23h, 01 February Reply

  Oon käyny kolme kertaa balilla ja mulle tuli balibelly ekaa kertaa ikinä viime reissulla kun syötiin katukeittiössä (safkat oli kai seisseet siinä jonkun aikaa). Mä sanoisin että on todennäköisempää saada vatsa sekaisin katukeittiöstä kuin noista superfood-mestoista! Eli rohkeasti vaan!

 • Lillu
  Posted at 13:24h, 02 February Reply

  Aivan ihana laukku, mistä ostettu? 🙂 alan pikkuhiljaa lämpeämään tälle laukunkantotavalle (?), vaikka eka olin sitä mieltä että ihan kauheeta 😀 miks aina käy näin!

  • Sara
   Posted at 15:18h, 02 February Reply

   Voi kiitos! Oho, se oli jäänyt lisäämättä tuohon alas 🙂 Laukku on tosiaan suomalaisen ihanan ekobrändin nimeltä Lovia. Valmistettu sohvateollisuuden ylijäämä nahasta!

 • Pinja Mitrovitch
  Posted at 14:52h, 02 February Reply

  Hei Sara,

  Ekojutuille ja kummeilulle iso peukku! Oon kans ite lähdössä Roomaan huhtikuun alussa ja se on mulle yks iso kysymysmerkki kaupunkina. Ootko ite käynyt aikaisemmin?

  yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

  • Sara
   Posted at 15:20h, 02 February Reply

   Oon käynyt ja tykkään siitä ihan hurjasti! ruoka tietty iha nsuperhyvää ja joka kulmalla seisoo joku historiallinen, mieletön rakennus. Roomassa voisi kävellä vaan päivä tolkulla pitkästymättä!

   Mä listasin vinkkejä tänne, löytyy tuolta “travel” osion alta yläpalkista: https://saratickle.fi/tag/rooma/

   Käy kurkkaamassa! 🙂 Ihanaa reissua!

Post A Comment
Your comment will be visible after approval