Vuohenjuustosalaateilla

Päätettiin eilen helteisen kuvauspäivän jälkeen metsästää Elisan kanssa joku lounaspaikka. Lokaatiomme oli tuossa vaiheessa Töölönlahti eli kyllähän te tiedätte, lähistöllä ei varsinaisesti mitään timanttisia ruokaloita ole. Rima oli todella matalalla, ruokaa oli saatava. Kansalaistorin kohdalla päätettiin huvikseen kysäistä Musiikkitalon eteen hetki sitten ilmestyneeltä, viihtyisän näköiseltä terassilta josko heillä olisi lounasta tarjolla. Iloinen tarjoilija lupasi hoitaa meille salaatit sisäravintolasta ja me sen sijaan lösähdettiin puutarhasohville, varjon alle odottamaan.

Long time no see – hyvä salaatti + aivan taivaallista jyvänäkkäriä. Yllätyttiin ihan molemmat, että keskelle tällaista ei-niin-viihtyisää betoniviidakkoa on saatu näin kesäinen terassi ja vielä näin hyvillä salaateilla. Todellakin tulen uudestaan!

DSC_4609.jpg

DSC_4595.jpg

DSC_4623.jpg

 

After shooting training videos all day we needed a little break. Actually food was what we needed. When you order a salad from a restaurant you don’t know that well, you can’t never be sure what you actually gonna get. This time we hit the jackpot. Goat cheese salad was so damn delicious!

 

Pictures: Elisa/Start Living Your Best Life

 

T. Sara

4 Comments
 • Sofia Kontro
  Posted at 07:44h, 05 July

  Jään innolla odottelemaan treenivideota! Ihanalta näyttää toi paikka ja salaatti kans.
  sofiaelizabetha.blogspot.com

  • saratickle
   Posted at 09:54h, 06 July

   Jippii! Niistä tulee huippuja! 🙂

 • Tiiasara
  Posted at 16:03h, 05 July

  Paikka näyttää kivalta, salaatti hyvältä ja sinä ihanan fressiltä mutta ärsyttävästi pistää silmään toi kenkä valkoisella penkillä, vaikka hienosti pohja sivuunpäin onkin. Koirankakkaa kengänpohjassa, siinä reunalla ja seuraavaksi se on jonkun onnekkaan kesämekossa tai jopa salaatissa. Anteeksi nyt tämä negatiivinen kommentti, mutta niistä harvoista asioista mikä itseäni ärsyttää, yksi on tämä kenkien penkillä pito.

  • saratickle
   Posted at 09:56h, 06 July

   Kuvissa on sisätreenikengät, eli pohjat on puhtaat 🙂