Yksillä-podcast – “Tätä en ole kehdannut kysyä…”

 

Tuntuipa jännittävältä palata 4 kk:n tauon jälkeen Sanomalle äänityskoppiin.  Sydän hakkasi kun äänisäädöt ja mikrofonit oli tarkastettu, ja lopulta tietokoneen hiiri seisoi rec-nappulan päällä. Tilannetta ei helpottanut se fakta, että ensimmäinen jakso muodostuisi teidän meille lähettämistä kysymyksistä teemalla “Tätä en ole kehdannut kysyä….” 

Yhteistyöpostaus, jota kadut…?

Onko joskus ollut inhottavaa tavata seuraajia? Millaisessa tilanteessa….?

Randomeimmat jatkot…?

Kuppikoko…?

Asia, jota häpeät…? 

Näihin ja moneen muuhun kiperään kysymykseen vastataan 4. kauden ensimmäisessä jaksossa: “Alice Cooperin käärme, verilöyly ja kymppitonnien lasku”  – jakso kuunneltavissa nyt Suplassa!

 

 

Pitkään me Mariannan ja Elisan kanssa pohdittiin mitä tullaan podcastin kanssa tekemään. On totta, että podcastin tekeminen vie yllättävän paljon aikaa, mutta samalla se myös antaa hurjasti. Itseni ilmaiseminen suullisesti kiehtoo. En ole tässä vahvimmillani, mutta ehkäpä juuri siksi se kiinnostaakin. Haluan kehittyä. 4 kk pitkän kesäloman jälkeen oltiin intoa täynnä ja päätettiin, että kyllä me tätä projektia jatketaan!

Kysyttiin teiltä, millaisia toiveita teillä on uudelle kaudelle, ja ylivoimaisesti suosituimmaksi nousi tavallinen arki. Samaistuttavia aiheita, arjen haasteita ja iloja, huumoria ja rentoa höpöttelyä – näitä toivottiin. Mikäli herää toiveita uudelle kaudelle, jättäkää ihmeessä kommenttia!

Jos teillä on antaa sisältötoiveiden lisäksi palautetta ja kehitysideoita niin tosi mielellämme otetaan näitä vastaan <3

Pssst. Seuraa Yksillä-podcastia Instagramissa.

 

 

xx Sara

Tags:
8 Comments
 • Pinja
  Posted at 09:27h, 12 September Reply

  JES!! Tätä on odotettu!

  • Sara
   Posted at 06:27h, 13 September Reply

   <3 jess!

 • Laura Hipsi
  Posted at 09:33h, 12 September Reply

  Ihan superhauska jakso ja muutenkin tykkään teidän podista hurjasti! Olette todella rehellisen ja aidon oloisia puhuessanne elämästänne. Vaikka sen tietää, että samanlaisia ihmisiä me kaikki lopulta ollaan, somen luoma paine täydellisyydestä on silti läsnä koko ajan.

  Näin syksyn kunniaksi olisi kiva kuulla enemmän teidän treenaamisesta ja niihin liittyvistä tavoitteista sekä pidemmällä tähtäimellä että välitavoitteista tälle syksylle ja tulevalle talvelle 🙂

  • Sara
   Posted at 06:28h, 13 September Reply

   Kiitos lämmittävästä palautteesta, aivan ihana kuulla!

   Ja kerrassaan mainio aihetoive! Mä välitän tämän muillekin 🙂

 • Julia
  Posted at 15:25h, 12 September Reply

  Haluaisin kuunnella teidän podia enemmän, mutta toi Supla alustana ei toimi mulla lainkaan. Jaksoa on tosi vaikea saada päälle, missään ei ole sellaista kelausnappia (ainakaan mun puhelimella ei löydy) eli kun aina jostain syystä jakso sammuu mulla niin se alkaa aina alusta enkä jaksa kuunnella 30min uudestaan, joten on pakko jättää kesken. Ootte varmaan käyneet läpi vaihtoehdot (Spotify jne), mutta pyydän harkitsemaan vielä kerran! Olisi kiva kuunnella, mutta joka ikinen kerta on joku ongelma.

  Tykkään blogistasi kuitenkin hurjasti! <3

 • Sara
  Posted at 06:36h, 13 September Reply

  Kiitos palautteesta! Mä varmistan, että kuuntelethan podia Suplan appin kautta? En saa tähän liitettyä screenshotia, mutta sieltä löytyy kelausnappulat, uniajastimet, puheen nopeuttajat ja vaikka mitä. Podcastit, äänikirjat ym toimii käytännössä aina parhaiten sovelluksesta kuunneltuina (vrt Spotify).

  Ihanaa viikonloppua ja kiitos <3

  • Julia
   Posted at 15:35h, 13 September Reply

   Aah, mä oon aina kuunnellut vaan selaimesta. 😀 No tämä helpottanee… Kiitti!

 • Sofia
  Posted at 15:19h, 14 September Reply

  Kiva kun ootte palannu😊

Post A Comment
Your comment will be visible after approval