15 KYSYMYSTÄ HIUKSISTA -haaste

 

1. Hiustyyppi?

Piikkisuora, kohtalaisen ohut ja kuiva. Kuulostaapa houkuttelevalta 😀

 

2. Missä käyt kampaajalla? Kuinka usein?

Olen jo vuosia käynyt Simolla Salon Noirissa, noin 2 kk välein. Simo on ihana ja Salon Noir -kampaamo ihan mieletön! Tila on yhteinen Vin Vin -viinibaarin kanssa ja kampaamokäyntiin kuuluu aina lasi viiniä (tai muuta juotavaa…)!

 

3. Mitä hiuksillesi tehtiin viimeksi kampaajalla? 

Useamman vuoden vannoin platinablondin nimeen, nykyään pidän luonnollisemmasta, hunajaisemmasta ja raidoitetusta väristä. Viime kerroilla ollaan värjätty shadow root -tekniikalla. Hiukset raidoitetaan ja tyvi pidetään luonnollisen tummana. Hiukset vaalennetaan latvaa kohti.

 

4. Tukkajumalasi?

Rakastan Anine Bingin hiuksia, ne vaan ovat huolettoman upeat. Toisaalta ihailen lyhyempää mallia kuten esim  @rianne.meijer:llä ja @karissasparke:lla. Ehkä joku päivä vielä rohkenen leikkaamaan!

 

5. Suosikkikampaus?

Joko piikkisuora, sopivalla tupeerauksella tai sitten kuvassa näkyvät rennot beach-laineet.

 

 

6. Kuinka usein peset hiukset – aamulla vai illalla?

Useimmiten joka toinen, tai joka kolmas päivä! Jos tosi hikisiä treenejä tulee peräkkäisinä päivinä putkeen, saatan pestä useammin. Aina aamulla, jos menen vähänkään kostealla tukalla nukkumaan, on tilanne seuraavana päivänä kaoottinen.

 

7. Vakio hätäkampaus?

Nuttura jättimäisellä mustalla hiusdonitsilla!

 

8. Millaisia hiustuotteita käytät – uusin lemppari ja ikisuosikki?

Pääosin kosteuttavia tuotteita. Rakastan ravitsevia öljyjä ja hiusnaamioita. Yksi uusimmista suosikeistani on Aussien vaahtomainen hoitoaine! Ikisuosikkini on Living Proofin hoitava hiusöljy ja Batisten kuivashampoo.

 

9. Mikä hiustuote ei nappaa?

Mulla tulee ekana mieleen 2 in 1 shampoo & hoitoaine. Ei kyllä toimi mitenkään, ainakaan meikäläisen hiuksissa 😀

 

10. Jäätävin hiuslookkisi?

Pitää varmaankin palata historiassa yläasteelle ja sanoisin, että kaupan väreillä duunattu porkkanan oranssi yhdistettynä permanenttiin – ah.

 

 

11. Syötkö ravinnelisää hiuksille?

Aloitin kesällä syömään “nallekarkkeja” eli Sugarbearhair:n Hair Vitamin -ravintolisää. Tuotteesta löytyy mm. A-, C-, D-, E-, B6-, B12-vitamiinia, foolihappoa, biotiinia, pantoteenihappoa, jodia, sinkkiä, koliinia ja inositolia. Viime kampaamoreissulla tuli kommenttia, että hiukset tuntuvat tällä hetkellä paljon paksummilta ja uutta tukkaa puskee lisää!

 

12. Käytätkö/oletko joskus käyttänyt hiuslisäkkeitä?

Päästä löytyy 5 kpl tuuheutta tuovia teippihiuksia. Perustelen näitä useimmiten sillä, että otsatukkani imaisee hiusten paksuudesta 1/4, mutta todellisuudessa hiustyppini on myös nykyään hyvin ohut! Toiveena olisi päästä näistä kokonaan eroon, ehkä hiusvitamiinien avulla!

 

13. Hiuskatastrofi?

Edellisestä kysymyksestä päästäänkin tähän, hah. Syy miksi siirryin tuuheuttaviin teippeihin oli meidän Malediivien reissu, jonka aikana hiukset paloivat, kuivuivat ja lopulta katkeilivat. Polttava aurinko, valkoinen hiekka ja kirkas vesi olivat liikaa platinaksi värjätylle tukalleni. Enkä tietenkään suojannut hiuksiani aineilla tai oikeastaan edes päätäni kummemmin.

 

14. Millä suoristat ja/tai kiharrat? 

Cloud 9 – paras!

 

15. Hiusvinkki?

Älä laita hiuksiasi ponnarille kun menet nukkumaan. Anna hiusten levätä ilman kiristystä, nuku hiukset auki tai letitä pitkä tukka ilman ponnaria!

 

 

HAASTE:

En tiedä kiinnostaako tällainen ketään muuta kuin minua (hah), mutta tarttukaahan haasteeseen jos vähääkään nappaa! Olisi ihan hurjan hauska lukea muidenkin hiusvinkkejä/-haaveita/-stooreja! 🙂

 

 

xx Sara

9 Comments
 • Veera
  Posted at 18:35h, 17 September Reply

  Mistä noita sugarbearhairin ravintolisiä saa? Oon niin epätoivonen mun tänhetkisen hiustenlähdön kanssa, joten kaikki keinot käyttöön!

  • Sara
   Posted at 07:41h, 18 September Reply

   Ainakn Stockalla myydään, sieltä oon mäki ostanu! Näyttää nettisivuilla, että pari hassua purkkia jäljellä Helsingin myymälässä, nettikaupasta varmaan varmiten 🙂

 • ida ihana
  Posted at 20:13h, 17 September Reply

  Olipa kiva postaus!:) Mulle hiusket on olleet aina omassa ulkonäössä jotenkin se juttu, johon on panostanut eniten, ja josta myös pidän itsessäni. Oon perinyt äidiltäni paksut hiukset, jotka eivät ole väri- tai permanenttikokeiluistakaan olleet moksiskaan, ja aika rohkeasti olen myös kokeillut erilaisia juttuja 🙂 Vaikka on omissa hiuksissanikin ne haasteensa, missäpä ei 😀
  Ehkäpä tartunkin haasteeseen, ainakin tätä oli niin kiva lukea!:)
  Kivoja syyspäiviä toivottelee
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http.//www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • Sara
   Posted at 07:43h, 18 September Reply

   Kiva kuulla! Jee! Tartu ihmeessä! 🙂

 • Katariina
  Posted at 10:48h, 19 September Reply

  Miten hoidat otsista? Leikkaatko itse vai aina kampaajalla? Mitään vinkkejä sen trimmaamiseen? 😊

  • Sara
   Posted at 09:19h, 20 September Reply

   Mä joudun kyllä saksimaan itse aina tasasin väliajoin, sen verran näkyy pienikin kasvu tässä mallissa! Yleensä leikkaan suoraksi ja lopuksi saksin vielä “saket pystysuunassa” latvaa!

 • Laura Honkanen
  Posted at 19:33h, 19 September Reply

  Musta sulla olisi ihana nähdä Sian “Some people have REAL problems”-levyn kannessa oleva tukkatyyli. Sopis sun bangseihinkin hyvin 🙂

  Ja kyllä se kasvaa muutamassa kuukaudessa sitten!

  • Sara
   Posted at 09:19h, 20 September Reply

   Se on niin totta! Ihan unelmatukka just toi!!

 • 15 x KYSYMYSTÄ HIUKSISTANI - Julia Toivola
  Posted at 07:06h, 22 September Reply

  […] yhtäaikaa toimistolla kun Sara näpytteli 15 x kysymystä hiuksista -haastetta ja tottakai lupasin olla haasteessa myös mukana. Hyvä idea Saralta ja näitä on ollut kiva lukea […]

Post A Comment
Your comment will be visible after approval