Laadukas kasvonaamio yölle ja päivälle

DSC_4243-2.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Origins

 

Jos seerumit kuuluvat ykkössuosikkeihin, tulevat naamiot kyllä heti perästä. Harvalla tuotteella saa niin syväkosteuttavaa lopputulosta kuin laadukkaalla yönaamiolla. Kuiva syysiho herää yön aikana eloon ja on aamulla elinvoimaisen näköinen. Hehku pystyy vaikka kasvot pesisikin!

Luottoyönaamioni rinnalle on ilmestynyt samaa sarjaa oleva 10 minuutin kosteuttava Drink Up -pikanaamio, jonka olen napannut tänä syksynä viikottaiseen käyttöön. Jos iho tuntuu yön jäljiltä yhtään kuivalta, levitän naamion pelastamaan tilanteen. Kasvot pysyvät kuulaana viimaisinakin syyspäivinä!

 

DSC_4159-2.jpg

DSC_4188-2.jpg

DSC_4151-2-side.jpg

 

Aprikoosinsiemenöljyä sisältävä Drink up 10 minute -naamio tasoittaa ja pehmentää kosteutusta kaipaavaa ihoa. Tehokosteuttava pikatuote toimii erittäin hyvin erityisesti syys- ja talvi-iholla. Niinä aamuina kun iho on kaivannut runsaampaa kosteutusta, olen levittänyt naamion aamiaisen ajaksi puhtaille kasvoille (tai seerumin päälle, riippuen ihon tilanteesta). Tämän jälkeen päälle vaan pohjustusvoide ja meikkivoide. Meikki pysyy raikkaana ja iho hehkuvana koko päivän!

Drink Up Intensive -yönaamio on pidempiaikainen tuttavuus. Se on kuulunut suosikkinaamioihini jo alkuvuodesta asti. Avokadoa ja aprikoosinsiemenöljyä sisältävä syväkosteuttava tehonaamio ehkäisee ihoa kuivumiselta ja ennenaikaiselta ikääntymiseltä.

Käytän yönaamiota kerran tai kahdesti viikossa. Puhdistan ensin kasvot, jonka jälkeen hieron naamion kevyesti kasvoille. Ihoni on niin kuiva tähän aikaan vuodesta, että se suorastaan imaisee koko tuotteen. Yöni nukun aina selälläni, jolloin iho pääsee kunnolla hengittämään ja tuote vaikuttamaan. Aamulla kasvoilla on ihana hehku!

 

DSC_4230-3.jpg

DSC_4177-side.jpg

Pictures: Elisa Lepistö // edit by me

 

Olen viime aikoina saanut kommentteja ja kysymyksiä liittyen kasvojeni kuntoon. Kasvojeni iho kuulemma näyttää hyvinvoivalta ja hehkuvalta!

Tänä syksynä olen keskittynyt juurikin kasvojeni kosteuttamiseen. Jos tunnen yhtään kuivuutta, pyrin kosteuttamaan ihoani naamioilla, seerumeilla ja öljyillä. Tämä näyttää selvästi tehonneen 😉

 

 

xx Sara

3 Comments
 • Essi Helppi
  Posted at 13:46h, 31 October

  Tuo kosteuttava kasvonaamio on ihan super tuote ja sopii hyvin talvella käytettäväksi. Olen jo pitkään vannonut tämän naamion nimeen ja pidän itsekin sitä yön yli aina, ja aah, kuinka iho näyttää hyvältä aamulla.

 • nik
  Posted at 20:42h, 31 October

  Mitä on ihon ennenaikainen ikääntyminen? Milloin se on ennenaikaista ja milloin normaaliin aikaan tapahtuvaa ihon ikääntymistä? Vai olisiko se vain kosmetiikkamainoksista opittu fraasi, jonka pöhkö merkitys on myyty meille. Ihot vanhenevat. Kunkin iho omaa tahtiaan. Ei kenenkään iho ennenaikaisesti, koska normaaliaikaista ei voida määritellä. Jollekin tulee pysyvät naururypyt parikymppisenä. Toiselle ei vielä nelikymppisenäkään. Samoin vaikkapa hiusten harmaantuminen. Kukin ajallaan. Mutta mainosfraasit ovat usein avattuna tyhjiä ja epäloogisia. Vain pureskelemattomina ne kuulostavat asiallisilta.

 • Maria27
  Posted at 05:46h, 03 November

  Minne vanhan Saran blogi on kadonnut, kaupallista yhteistyötä toisen perään ja väliin muutama kiiltokuva. Ei sellaista jaksa kukaan lukea! Ennen olit aivan ykkössuosikkini, nyt tuskin jaksan avata postauksiasi. Tule pliis takaisin ja unohda liian lavastetut ja laitetut postaukset.