Magic Wire – Minä ja vartaloni

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Triumph Magic Wire

 

Rinnat ovat viime aikoina olleet niin sanotusti pinnalla. Mielenkiinnolla olen pallotellut blogien välillä ja seurannut keskustelua aiheesta. Välillä rivejä ahmiessa päästä on noussut savua kun taas toisten tekstien kohdilla olen liikuttunut miltei kyyneliin. Magic Wire kampanja osui aika ajankohtaiseen koloon. 

Rintaliivien ostaminen jos joku on aiheuttanut minulle päänvaivaa, aina. Pystyn pienen kokoni puolesta ostamaan liivini käytännössä mistä tahansa ketjuliikkeestä, mutta näyttävätkö ne hyviltä päälläni onkin sitten toinen juttu…

Sain kampanjan kautta postissa Magic Wire alusasusettiin oikeuttavan lahjakortin ja piipahdin Stockalla katsomassa tarjontaa. Kokeilin läpi suosituimmat mallit, joihin olen blogeissakin törmännyt ihan vain todetakseni että eipä osunut eikä uponnut. Sovitusurakan jälkeen myymälän puolelle astuessani turhautuneen ilmeeni rekisteröinyt myyjä vinkkasi minulle vielä näistä. Tämä liivimalli poikkesi muista melko radikaalistikin. Se oli irrallaan kampanjaseinästä, enkä ollut lainkaan huomannut sitä. Vuosien varrella se oma malli on alkanut hahmottumaan ja tiesin jo nämä liivit nähdessäni, että tämän on pakko istua.

Jos valintaani pitäisi kuvailla kolmella adjektiivilla ne olisivat naisellinenpehmeä ja mukava. Enkä usko, että olen ainoa, joka kuvailee Magic Wire -malliston liivejä näin. Alareunassa kiertää silikoninauha, joka pitää liivit hyvin paikoillaan. Malli istuu päälleni erinomaisesti. Myös väri on virkistävän erilainen. Todella tyytyväinen!

P4280251.jpg

P4280019.jpg

Oman kropan hyväksyminen ei ole ollut täällä(kään) se maailman helpoin homma. Vuosien varrella sen kanssa on oltu riidoissa ja pahimpina aikoina sitä on vihattu syvästikkin. Nykyään tilanne alkaa olla toinen. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja sitä kautta myös vartaloani. Arvostamaan sekä niitä asioita, joista erityisesti pidän, että niitä “epäkohtia”, jotka tekevät minusta juuri minut.

Vaikka silikonien hankkiminen on kieltämättä joskus nuorempana mielessä käynytkin, tiedän nyt ettei se muuttaisi yhtään mitään. Muutoksen pitää tapahtua pään sisällä, ei leikkauspöydällä. Yhden asian korjauttaminen tarkoittaa pian kahta ja kolmattakin. Kohta ollaan kierteessä ja metsästämässä sitä täydellistä vartaloa, jota ei ole olemassakaan. 

Kesti pitkään kunnes tajusin, että jokainen meistä on erityinen vahvuuksineen ja epätäydellisyyksineen. Ja parastahan tässä on se, että itseasiassa ne pienet asiat, joita virheiksikin kutsumme, ovat juurikin niitä mitkä tekevät meistä niin erityisiä. 

Kirurgia ei siis ole se mikä minut tekee onnelliseksi. Itsensä hyväksyminen on se juttu. Olen aidosti sitä mieltä, että sinut itsensä kanssa oleva ihminen on ylivoimaisesti viehättävin ja seksikkäin. 

P4280341.jpg

P4280068.jpg

Mikäli Magic Wiret kiinnostelee sielläkin, niin täältä niitä löytyy 🙂

 

T. Sara

18 Comments
 • Mmiraaa
  Posted at 18:04h, 03 May

  Upeita kuvia Sara, niin luonnollisia ja niin kauniita 🙂 Noi liivit näyttää juuri siltä ainoalta mallilta jotka itselleni istuu, pakko käydä testailemassa!

  • saratickle
   Posted at 06:45h, 04 May

   Kiitos! 🙂 Haaa, sama malli on just niitä harvoja, jotka toimii itsellänikin. Käy ihmeessä testaamassa!

 • Llallla
  Posted at 18:35h, 03 May

  Heippa! Hyvännäköiset liivit
  Ja väri tosi kiva 🙂 ovatko sinun liivisu push-up vai vaan ihan normaali? Pistin itse juuri tilaukseen itselleni kokeiluun muutamat magic wire liivit, ilman push-uppia. Oli
  Sen verran vakuuttava postaus 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:47h, 04 May

   Luulisin, että vähän siltä väliltä! Tuettuja kyllä, mutta melko kevyesti 🙂

 • anskuu
  Posted at 18:47h, 03 May

  Hyvä Sara, juuri näin! <3

  • saratickle
   Posted at 06:47h, 04 May

   <3

 • PinePrincess
  Posted at 20:05h, 03 May

  Voi että kuinka kaunista tekstiä ja kuinka kauniit liivit! Pitää pitää mielessä tuo malli seuraavia rintaliiviostoksia varten. Itsekin omistan pienet rinnat, ja sillointällöin tulee toivottua isompia. Poikaystäväni on kuitenkin saanut minutkin tajuamaan, kuinka itsevarmuus on kaikista houkuttelevinta. On ihan okei omistaa pienet rinnat, eipähän häiritse esimerkiksi treenatessa! 😀

  • saratickle
   Posted at 06:48h, 04 May

   Kiitos valtavasti näistä sanoista 🙂 Komppaan poikaystävääsi! 

 • elisabet.k
  Posted at 04:32h, 04 May

  Sara sä oot aivan mahtava!?

  • saratickle
   Posted at 06:48h, 04 May

   <3 <3

 • minimalist
  Posted at 05:20h, 04 May

  Imperfections make perfection. Se on mun mielipide 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:48h, 04 May

   amen! 🙂

 • Mariaa
  Posted at 05:26h, 04 May

  Rintaliivien ostaminen on itsellekin aika tuskaista. Minä tarvitsisin 65 tai jopa 60 ympäryksen ja niitä on todella harvalla valikoimissa. Calvin Klein on tällä hetkellä se luottomerkki. Harmi kun Triumphkin taitaa olla niitä joilla ympärykset lähtevät 70, nuo olisit muuten todella kauniit liivit.

  • saratickle
   Posted at 06:50h, 04 May

   Musta on hassua, ettei pienempiä ympäryksiä valmisteta niin paljoa! Minunkin ystäväpiirissä on monia, jotka kaipaisivat just 60 ympärystä. Hyvä tietää, että CK:lta löytyy 🙂

  • *Suvi*
   Posted at 19:10h, 04 May

   Ainakaan Calvin Kleinin nettisivuilla ei löytynyt 60-ympärystä. Tiedätkö yhtään tarkemmin mallin nimeä? t. rinnanalusmitta 62cm….

   • Mariaa
    Posted at 03:35h, 05 May

    Calvin Kleinilta löytyy 65 ympärys. Ja Sokoksen valikoimissa on sellanen merkki kun Freya josta löytyy 60 ympärys, mutta ainakin itselle se on isompi kun CK:n 65. Itselle se on ollut ihan hyvä, parempaakaan ei ole tullut vielä valitettavasti vastaan.

   • Sydnie
    Posted at 16:11h, 06 May

    Changella on paljon malleja 60-ympäryksellä, jos vaan jostain läheltä löytyy Change 🙂

 • Mia K.
  Posted at 18:31h, 20 May

  Oi, onpa kauniit 🙂 mitä hintaluokkaa?