Tasapainoista hyvää oloa

DSC_0001.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: Stockmann

 

Puhuttiin yhtenä iltana ystävieni kanssa omista kosmetiikkasuosikeistamme. Useampi osasi luetella tuotteita, joita on käyttänyt vuodesta toiseen ja tulee kuulemma aina käyttämäänkin. Siinä omaa vessan peilikaapin sisältöä pohtiessani tajusin, etten itse kuulu tähän porukkaan. Tai kuulun, kausittain. Saatan pysyä jossain tuotteessa pari vuotta, ja vaihtaa sen jälkeen. Ihon kunto ja sen tarpeet vaihtelevat. Lisäksi minusta on kiva testata markkinoille rantautuneita uusia tuotteita, vaihdella kuorintavoiteita, kokeilla erilaisia rasvapurnukoita ja erituoksuisia hajuvesiä. Tyypillistä on myös jossain vaiheessa palata hetkellisesti vanhoihin tuotteisiin. Tuoksut tuovat mieleen muistoja elämän eri vaiheilta ja niiden käyttäminen jälkeenpäin on ihanan nostalgista!

Miten teillä, pysyttekö tietyissä tuotteissa vai kuulutteko kokeilijoihin?

DSC_0292.jpg

Rio kasvoharja, Stockmann

Uusimpana kosmetiikkatulokkaana peilikaapissani on kasvoharja. Käytän harjaa kasvojen puhdistuksen yhteydessä joka ilta ja aamu (puhdistus ja kuorinta). Iho tuntui paremmalta ja puhtaammalta jo viikon jälkeen! Oletteko testanneet?

DSC_0413.jpg

Cutrin kuivashampoo, Stockmann

DSC_0209.jpg

Pyhitän joka viikko pienen hetken ihoni hemmottelulle. Kuorin ihon kauttaaltaan, annan hopeashampoon vaikuttaa 20 minuuttia, rasvaan ihon huolellisesti, nypin kulmakarvat, jätän kasvoille naamion, lakkaan kynnet ja avaan uuden lehden. Rauhottumishetket eivät helli pelkästään ihoani, vaan myös mieltäni. Viikottaisesta, 60 minuutin ulkopuolisesta maailmasta vetäytymisestä on tullut varsinainen terapiasessio. Omaa aikaa, rauhottumista ja itseensä keskittymistä.  

DSC_0333.jpg

The Body Shop Japanese Camella Cream, Stockmann

DSC_0017.jpg

L:A Bruket käsirasva ja The Body Shop moroccan body clay, Stockmann

Stockan kuukauden Hyvän olon valintoja -kampanja on ollut hyvä muistutus allekirjoittaneellekin siitä, että hyvinvointi on kokonaisvaltaista ja se välittyy elämän eri osa-alueiden tasapainona: kaikki vaikuttaa kaikkeen. Hyvinvointi on asia, jota pitää tarkastella kokonaisuutena. Hyvää oloa ei saa pelkästään ahkeralla treenaamisella, vaan huomiota on kiinnitettävä niin ravintoon, lepoon, hemmoitteluun kuin omalta tuntuvaan pukeutumiseenkin. 

Stressaavilla asioilla, jopa pienillä sellaisilla, voi olla isokin vaikutus senhetkiseen hyvinvointiin. Vaikka stressiä aiheuttavien asioiden välttely ja lykkääminen tuntuukin välillä mukavalta vaihtoehdolta (tyypillistä minua), pääsee niistä helpoimmin eroon kun asiat hoitaa samantien kuntoon. Oli se sitten likainen koti, verotietojen täyttö tai joku hankala koulu-/työjuttu, se kannattaa vaan hoitaa pois alta. Lupasin itselleni, että vuonna 2016 panostan tähän isosti. Ei enää asioiden roikkumista!

DSC_0449.jpg

greipintuoksuinen kosteusvoide, Kiehl’s/Stockmann 

 

Mainiota viikon alkua kaikille! Ollaan tehokkaita, mutta muistetaan myös levähtää ja hemmoitella itseämme! 🙂

 

xx Sara

 

 

Lue myös nämä:

Ruokavaliosta

Koti

Päivän puheenaihe: tyyli

 

image1 (1).PNG

 

9 Comments
 • s4tsu
  Posted at 08:36h, 25 January

  Oon vuoden verran käyttänyt Mary Kayn Skinvigorate Brush kasvojenpuhdistusharjaa. Käytän sitä ihon kunnon mukaan. Välillä tiheämmin viikon aikana ja välillä on päiviä, etten koske harjaan ollenkaan. Sormenpäihin tuntee, kun tarvitsee tehokkaampaa puhdistusta ja käytön jälkeen kasvojen iho tuntuu todella pehmeältä. 🙂 Suosittelen! Hieno kuulla, että sinullekin kasvoharjasta on ollut hyötyä. 

  • saratickle
   Posted at 12:53h, 25 January

   Jee, muitakin innostuneita! 🙂 Siis mä oon kun pikkutyttö tän kasvoharjani kanssa, niin huikea tuote!

 • Vierailija
  Posted at 13:44h, 25 January

  Hei, ihan vaan erittäin kriittisenä valokuvataiteen opiskelijana kysyisin, että miten avokadot kuvissa liittyvät sun kosmetiikkasuosituksiin 😀 ? hahah, sulla saa toki kuvissa olla mitä vaan mutta mielenkiinnosta kysyn 😀 älä ota v-mäisenä!

  • saratickle
   Posted at 19:31h, 25 January

   heh, ihan vaan kuvituksena + käytän niitä välillä kasvonaamioissa! 🙂

 • Tinttinen
  Posted at 16:59h, 25 January

  Kokeilen niin kauan kunnes löydän minulle täydellisen tuotteen. Jotkut tuotteet ovat kulkeneet matkassa jopa 16 vuotta, kuten Sensain ripsiväri. Iholleni ole löytänyt sopivat tuotteet vuosia sitten. Kesäisin käytän eri voiteita kuin talvisin. Kun on pintakuiva, helposti ärtyvä, punoittava ja rasvoittuva iho, on ihanaa kun on löytänyt tuotteet joilla se pysyy hyvänä. Joskus tiukassa taloudellisessa tilanteessa olen pihistellyt ja kokeillut jotain vähän edullisempaa voidetta, mutta aina todennut, että olisin näköjään voinut heittää ne rahat roskiinkin, kun voide on jäänyt käyttämättä. Iho reagoi heti ja kertoo jos voide ei ole sopiva. Heti vanhoihin tuttuihin palatessa tapahtuu muutos parempaan.

  Ripsiväri, kosteusvoiteet, puhdistusemulsio ja deodorantti on sellaisia joita on vaihda. Muut tuotteet vaihtuvat kokeilunhalun ja taloudellisen tilanteen mukaan. Olen toki löytänyt meikkivoiteen, valokynan ja puuterin joita mielelläni käyttäisin aina. Joskus rahankäyttöä pitää kuitenkin priorisoida ja silloin saatan hankkia jotain muuta, koska kokemukseni mukaan nämä eivät ole sellaisia tuotteita joiden vaihtelu näkyisi ja tuntuisi heti kasvoissa.

  • saratickle
   Posted at 19:34h, 25 January

   Jes! Kyllä hyviin tuotteisiin kannattaa panostaa ja erityisesti, jos iholla on tapana reagoida! 🙂

 • vink
  Posted at 05:41h, 26 January

  Hiiohei!
  Mitä hopeashampoota mahdat käyttää? (tai tuotteita).

  • saratickle
   Posted at 19:27h, 26 January

   Ostin ehkä parisen viikkoa sitten kokeiluun Björn Axenilta shampoon ja hoitoainesetin. Tää on ollu kyllä toimiva! 🙂

 • t.r
  Posted at 17:52h, 26 January

  hui, taas yhteistyöpostaus..