2019 parhaat ihonhoitotuotteet

*Kaupallinen yhteistyö: ACO

 

Vuoteen 2019 on mahtunut monenlaisia ihonhoitotuotteita (ja naamapäiviä). Ihoni on tämän ja viime vuoden aikana mennyt hurjan herkäksi (kuiva ilma, lämpötilan vaihtelut, stressi, ruokavalio…). Olen ekaa kertaa elämässäni joutunut käymään ihotautilääkärillä ja päivittämään ihonhoitotuotteitani hellävaraisemmiksi. Vaikka uusia tuotteita tykkäänkin avoimin mielin kokeilla, ovat tietyt lempparit vakiinnuttaneet paikkansa kylppärini kaapissa.

ACOn yhteistyövuoden aikana olen päässyt testaamaan miltei koko brändin linjaston läpi. ACOn korkealaatuisten ihonhoitotuotteiden valikoima on laaja. Tuotteisiin valitut ja niistä pois jätetyt aineosat on harkittu tarkkaan. Valikoimasta löytyy tuotteita ihan jokaiselle – iästä ja ihotyypistä riippumatta!

Vuoden viimeisten päivien kunniaksi päätin valita koko ACOn valikoimasta omat suosikkini. Ei ollut ihan helppo tehtävä, rehellisyyden nimissä tähän postaukseen oli ensin tulossa 9 tuotetta 😀 Viimeisen karsinnan jälkeen jatkoon pääsivät enää nämä neljä. Kaikki neljä ovat tehneet suuren vaikutuksen – olen koukussa! Tässä ne tulee!

 

 

1. ACO Renewing Face Oil

Sekä minun, että poikaystävän suosikki! Kasvoöljy on monipuolinen kaveri. Renewing Face Oil tuo kasvojen iholle ihanaa heleyttä ja kosteutta. Lämmitän pari tippaa kämmenissä ja taputtelen kasvoveden jälkeen, ennen päivä-/yövoidetta iholle. Kuivimpina ihopäivinä sekoitan jopa meikkivoiteeseen. Kesällä käytin pelkästään tätä ja aurinkovoidetta! Plussaa ylellisestä tuoksusta ja pakkauksesta!

 

2. ACO Self Tanning Lotion (medium tan)

Saan ihan valtavasti kyselyitä päivetyksestäni ja yhteisenä vastauksena kaikille: tästä purkista se on viimeiset pari vuotta tullut. Jopa lomalla, esim kaikissa näissä kuvissa (en todellakaan ole tämän värinen reissun ekoina päivinä ilman itseruskettavaa!). Rusketukseni tulee purkista ympäri vuoden. Olen erittäin laiska auringonottaja ja pyrin muutenkin välttämään auringonottoa terveyssyistä. ACOn Self Tanning Lotion on helposti levittyvää, miellyttävän tuoksuista ja kosteuttavaa (!). Se pysyy iholla hurjan hyvin, vaikka hikitreenejä minulle kertyykin tavallisesti se 3-5 viikkoon. Tyypillisesti levitän itseruskettavaa kerran kahdessa viikossa, kesäisin useammin!

 

 

3. ACO Sun Kissed Self-Tanning Face Cream

Edellä mainittu itseruskettava soveltuu myös kasvoille, mutten talvisin uskalla sitä oikein kasvojen iholle levittää. Ja muutenkin olen pelannut varman päälle nyt kun iho on oireillut sen verran. Turvaudun siis mielummin hieman kevyemmin päivettävään versioon. ACOn Sun Kissed -tuoteperheen tuotteilla saa kevyen ja luonnollisen päivetyksen ympäri vuoden. Eniten ole tykästynyt tähän kasvovoiteeseen. Käytän Sun Kissed -päivävoidetta kerran viikossa aina kasvojen kuorinnan jälkeen!

 

4. ACO Caring Shower Oil

Suihkuöljy on kuivan talvi-ihon pelastus. Kun ihon kosteutuksesta huolehtii jo suihkussa, ei ihoa tarvitse suihkun jälkeen enää välttämättä rasvata (hullua, eikö?!). Caring Shower Oil onkin loistava valinta kaikille laiskoille vartalovoiteiden käyttäjille. Tämä hellävarainen ja hajuton puhdistustuote sopii erityisen hyvin herkälle ja kuivalle iholle.

 

 

 

Oliko tuttuja tuotteita? Entä millaisia ihonhoito lemppareita te olette tänä vuonna löytäneet? 🙂

 

 

xx Sara

Tags:
8 Comments
 • Torey
  Posted at 22:33h, 30 December Reply

  Acon Sun kissed-tuotteet olleet käytössä pari vuotta. Kasvoille testasin vasta tänä kesänä, ja aika vähän olen käyttänyt sitä, mutta vartalolle olen käyttänyt useammankin putelon parissa vuodessa. On paljon kivempi toukokuussa kiskaista jalkaan shortsit, kun iho on vähn päivettyneen näköinen. Lisäksi otan myös mielummin perus päivetykseen syvyyttä purkista, kuin tuntikausien auringossa makaamisesta. 😊

  https://naissanelioissa.wordpress.com/

  • Sara
   Posted at 07:56h, 31 December Reply

   Kiva kuulla! 🙂 Oon ihan samaa mieltä, mielummin purkista kuin auringosta! Ja toimii ihan tosi hyvin rusketuksen syventäjänä kun lisää kevyen päivetyksen päälle! 🙂

   Ihanaa vuodenvaihdetta!

 • sofia
  Posted at 11:23h, 08 January Reply

  Tän postauksen kuvat on aivan ihanat, varsinkin toi eka hassuttelukuva! Näytät tosi fressiltä ja jotenkin onnea hehkuvalta. Ihanaa uutta vuotta 2020 <3

  • Sara
   Posted at 11:29h, 08 January Reply

   Voi kiitos! Miten kauniisti sanottu! <3 Ihanaa uutta vuotta 🙂

 • Jenni
  Posted at 20:38h, 09 January Reply

  Moi!
  Mullakin on jo toinen pullo tota Acon renewing face oilia menossa. Se on Ruotsissa kuulemma tosi hehkutettu. Sain nimittäin ruotsintädiltäni sen tuliaiseksikin. On ihana tuote, joka jättää sopivan kosteutetun hehkun kasvoille. Käytän sitä myös kasvohierontaan.
  Munkin mielestä sun kuvat on tässä postauksessa erityisen freesejä ja kauniita!

  • Sara
   Posted at 19:46h, 12 January Reply

   Super! Ja näin mä oon myös ymmärtänyt, Ruotsissa fiilistellään tätä tuotetta isosti! Ja soveltuu takuulla muuten ihan tosi hyvin kasvohierontaan!

   Ihana kuulla, kiitos tuhannesti! <3

 • Emma Forss
  Posted at 18:43h, 12 January Reply

  Oooh tota shower oilia vois kokeilla kun oon niin laiska rasvaamaan ihoni !

  • Sara
   Posted at 19:43h, 12 January Reply

   Testaa! Ihan täykky! <3

Post A Comment
Your comment will be visible after approval