3 x uusi suosikki salilla

DSC_6950.jpg

kuntopallo slam

 

Kuntopallo / Medicine Ball

Kuntopallo on kaikessa yksinkertaisuudessaan monipuolinen urheiluväline. Se on loistava sykkeen kohottaja sekä erinomainen lisä tehostamaan vatsatreeniä. Palloja löytyy luonnollisestikin eripainoisia! 

Miten käytän?

 

Kelkka / Sled

Tutustuin kapistukseen vasta reilu vuosi takaperin ja sittemmin siitä on tullut yksi lemppareistani. Kelkan tehokkuus piilee siinä, että sitä on valtavan kiva tehdä eikä väsymystä huomaa kun vasta jälkeenpäin (tai kun lähtee heti kelkan jälkeen juoksemaan…). Kelkantyöntö on siis äärimmäisen hapottavaa ja jo lyhyellä matkalla saan jalat tärisemään! Viimeksi tänään vedettiin TFW:llä kelkka + sprintti treeniä, voihan maitohapot.

Miten käytän?

 • Osana kuntopiiriä esim 50m kelkka + 50m sprintti ensimmäisenä osana jokaisessa patterissa (video

 

Köydet / Ropes

Köydet ovat yksi sykkeenkohottajaliikkeiden suosikeistani. Te-ho-kas: töihin pääsevät käsivarsien lisäksi myös keskivartalo ja jalat (asento kyykyssä). Köysiä tulee hakattua yleensä osana kuntopiiriä, á 30 sekuntia.

Miten käytän?

 

DSC_6967.jpg

clothes Nike, shoes Puma (gifted)

 

My favorite excercises at the gym: Sled, Medicine Ball and Ropes!! 

 

Pictures: Minna Somero

xx Sara

2 Comments
 • Hookoo
  Posted at 19:44h, 17 November

  Moi! Haluaisitko/voisitko tehdä kattavampaa postausta TFW:stä? Se tuli vihdoin Tampereellekin ja vakavasti harkitsen siihen siirtymistä…suunnittelisi joku muu treenit mun puolesta, heh! Sen verran kallista huvia kuitenkin, että haluan olla varma, että se täyttää vaatimukset. Millainen sun treeniviikko yleensä on (mukaanlukien salin ulkopuoliset kotitreenit ja lenkit)? Saako salille mennä tuntien ulkopuolella muuten vaan treenailemaan, jos ei tunnit sovi omaan aikatauluun? Ja kuinka hyvin tunneille mahtuu, kun paikka pitää ilmeisesti varata, niin kuinka paljon etukäteen varaus täytyy tehdä, riittääkö edellinen päivä? 🙂 Kiitos jos vastaat!

  • saratickle
   Posted at 21:08h, 17 November

   Hei mahtava kuulla 🙂 Mä käyn treenaamassa neljä kertaa viikossa ja monesti yks lenkki siihen päälle. Salilla käydään vaan tunneilla. Ilmeisesti yksityistunteja ja pt-hommia saattaa olla tuntien väleissä. Helsingissä tunteja on tosi paljon, mutta niin on jengiäkin. Varaan yleensä seuraavan viikon treenit edellisen viikon loppupuolella. Perumisia kuitenki ntulee paljon, eli illan vikoille tunneille, päivätunneille tai aamutunneille voi olla paikkoja edellisenäkin päivänä 🙂