GONE SURFING

DSC_0956.jpg

Fiilis 100!! Ihan huuuuippu surffipäivä takana!!!

Monen monta onnistunutta aaltoa ja kaikkensa antanut fiilis. Se on parasta mitä tällä lajilla on aloitteleville tarjota. Hitto mikä kooma oli päällä kun aallokosta vihdoin neljännen setin jälkeen rantauduin. Ei enää yhtäkään virtausta vastaan taistelua tai aallon ylitystä. Räkä poskella, korvat lukossa, hiukset vuosituhannen pahimmassa takussa ja koko mimmi pumpattu täyteen suolavettä. Miten tällainen laji voi olla näin siistiä?!?

Päätettiin säästää surffivoimia keskiviikon rankahkolle setille ja omistaa huominen päivä aaltojen sijaan kropan hellimiselle. Aamujoogaa, altaalla rentoutumista, hyvää ruokaa ja hoitoja luvassa!

DSC_0927.jpg

DSC_0958.jpg

Pictures: Annika Ollila

bikini Halla x Halla

sunnies Zalando, (here*)

(*adlink)

 

// Bali and surfing, YAY!

 

xx Sara

7 Comments
 • JokoJoko
  Posted at 18:58h, 07 November

  Kaksi surfipäivää takana. Edessä vielä se pahin: pitäisi saada kuva bloggarista seisomassa lainelaudalla aallon vietävänä. Se tuntuu olevan “mission impossible” kuten hienosti sanotaan. Siinä pitää neljä elementtiä kohdata; valokuvaaja rannalla, sopivan pitkä optiikka kamerassa, bloggari oikeasti seisomassa laudallaan aallon kuljettamana, kuvaaja huomaa tämän ilmiön ja saa siitä kuvan. Mahtavatko nämä ilmiöt koskaan tapahtua yhtä aikaa tässä maailmankaikkeudessa, sen lähipäivät kertokoot. Vaatimukset ovat miedot, ei rip curlia, ei hang teniä, kunhan vain rehellistä lainelautailua eikä vain siitä puhumista.

  • saratickle
   Posted at 13:25h, 08 November

   Kuten itsekin tuossa kirjoitit, niin aika haastavaahan se on 🙂 Meillä ei ole koskaan omia kameroita surffireissuilla, etenkään jos kävellään lähirannalle treenaamaan. Niitä kun ei voi jättää mihinkään. Surffista ei siis taltioida juuri muualle kun mieleen.

   Kuvaaja on aina jollain tunneilla messissä, mutta tunteja päivässä yli kymmenen ja jengiä on campillä se 50! Tänään tsekattiin harjoitusleffaa, jossa vilahdeltiin aina välillä 😉

   Katsotaan josko saataisiin kuva sulle vielä

 • Minnea
  Posted at 08:57h, 08 November

  Näyttää ja kuulostaa todella ihanalta! Mukavaa lomaa! Lähetä vähän sitä aurinkoa tänne Suomeenkin!

  • saratickle
   Posted at 13:31h, 08 November

   Mää yritän!! 🙂

 • Vierailija
  Posted at 10:07h, 08 November

  Hei,
  Ystävällisesti huomauttaisin sinulle, että piilomainonta on kiellettyä. Et postauksessa mainitse saaneesi surffikurssin sponsoroituna, vaikka muissa postauksissa ilmoitat nimeltä, minkä firman kurssilla olette. Kaupalliset yhteistyöt tulisi selkeästi tuoda esille lukijoille. Toivottavasti kiinnität asiaan jatkossa huomiota. Ikävän usein näitä läpinäkymättömiä yhteistöitä jää bloggaajilta merkitsemättä, vaikka ilmoitus ei olisi ison vaivan takana. Kyseessä on kuitenkin tärkeä asia. Mukavaa reissun jatkoa:)

  • saratickle
   Posted at 13:30h, 08 November

   No heipä hei! Kuten oon jo aikaisemminkin maininnut, niin kyseessä on hyvät kaverimme, jota camppiä pitävät, ja jotka merkin taustalla seisovat. Me mielellämme mainostetaan heidän hyvää meininkiään. Kaiken lisäksi kurssi ei ole meille ilmainen 🙂

   Kaupallinen yhteistyö tarkoittaa sitä, että postauksista maksetaan rahaa.

   Kiitos! 🙂

 • EllaGusGus
  Posted at 13:35h, 08 November

  Ihanaa, surffi ja Bali! Ikävä sinne, vaikka ihanissa vuoristomaisemissa Kiinassa ite ollaankin 🙂