Kahden ainesosan smoothie

DSC_2523-3.jpg

 

Köpiksen lentokentän Joe and The Juicessa muutama vuosi takaperin hörppimäni smoothie teki niin kovan vaikutuksen, että sama resepti (aavistuksen terveellisemmällä toteutuksella) on päätynyt useamman kerran myös omaan blenderiini. Tätä yksinkertaisemmaksi ei muuten smoothieresepti enää mene: banaania ja avokadoa. Ja vieläpä samassa suhteessa.

Hy-vää! Avokadon ja banaanin yhdistelmä takaa täyteläisen ja pehmeän koostumuksen. Banaanit kannattaa muuten lisätä joukkoon jäisinä, näin smoothiesta tulee viileää. Tarjoile pähkinöiden ja marjojen kanssa!

 

Banaani-avokado smoothie

1,5 jäistä banaania

1,5 avokadoa

nesteeksi loraus esim. kauramaitoa tai vettä

 

 

Smoothie recipe doesn’t get any easier than this! One of my all-time favorite is avocado-banana smoothie! After tasting this at Joe and The Juice I just had to try it in my own kitchen aswell. You’ll need 1,5 banana and 1,5 avocado + oat drink or water! Enjoy!

 

xx Sara

8 Comments
 • Katapata
  Posted at 17:45h, 17 July

  Eikä tarvi ees olla jäisiä banaaneja, ite heitän pari tuntia ennen kuin tiedän tekeväni smoothien, niin tarvittavat hedelmät yms jääkaappiin viilenemään (esim ennen treeniä, niin on treenin jälkeen valmiina) 🙂

  • saratickle
   Posted at 11:03h, 18 July

   Okei! Kiitti vinkistä! 🙂

 • Annis
  Posted at 19:14h, 17 July

  Ahh toi joe&the juicen smoothie on niiiiin täydellinen! Mun mielestä siin taitaa olla vähän sitruunaaki ellen ihan väärin muista

  • saratickle
   Posted at 11:02h, 18 July

   avokadoa, banaania ja vaniljakermaa tms jos samasta puhutaan 🙂

 • HannaK.
  Posted at 19:36h, 17 July

  Sekaan vielä pari ruokalusikkaa raakakaakaojauhetta niin suklaamousse on valmis!

  • saratickle
   Posted at 11:03h, 18 July

   Joo paitsi jos ei tykkää yhtään raakakaakaosta kuten meikä täällä :S

 • Taina
  Posted at 15:49h, 18 July

  Mä laitan usein Skyr-vaniljajuomaa smoothieihin nesteeksi, niin oon päässyt lähimmäksi Joe & the Juice -smoothieiden makua 🙂 Pitää testata tätä avokado-banaani-yhdistelmää!

 • Liisa Kivi
  Posted at 04:59h, 19 July

  No öö NAM?! Tiiän, mitä teen itelleni än-yy-tee NYT! 😀