Koska mä saan

DSC_1884.jpg

Voih tätä ilon määrää, flunssa on veke!! Tämä tarkoittaa sitä, että pääsen vihdoin ja viimein astumaan salin ovista sisään. Amen!

1,5 viikkoa niiskutusta alkaa pidemmän päälle ketuttamaan. Tänä aikana ehti treenimotivaatiokin kasvaa aikamoisiin mittasuhteisiin. Juuri sairaana tai loukkaantuneena ollessa sen etenkin oivaltaa: vaikka ajallisesti treeniä ei viikossa viittä tuntia enempää kerrykkään, on urheilun merkitys elämässäni aikas iso. Kevyet kävelylenkit saavat joo ajatukset muualle, mutta kroppa ja mieli kaipaavat enemmän haastetta. Joku joskus sanoikin, että olisi ihan hyvä loukkaantua tai sairastua kerta vuoteen, jotta muistaa mistä jää paitsi. Taaaai, sitten vaan vaihtoehtoisesti kuvitella mielessään sen tilanteen, kun yskä ja flunssa eivät hittovie poistu kehosta, vaikka olo onkin jo ihan täysin energinen.

Urheilu ei ole itsestäänselvyys. Ei koska mun pitää, vaan koska mä saan! Energistä viikkoa ihan jokaiselle 🙂

Ps. lukijatreeni on jo tällä viikolla?!?! Wooop! 

 

It’s been 1,5 weeks since my last workout but today I’m finally heading gym! Hallelujah! Although tough flu really is a pain in the ass it helps me to remember how important the active life is for me. Never take training for granted! Have an enercetic week you guys!

 

xx Sara

6 Comments
 • Hansssu
  Posted at 10:51h, 14 March

  I feel you! 5 päivää noroviruksen kourissa opetti taas arvostamaan terveyttä! Nyt onneks jo voiton puolella ja parin päivän päästä pääsee taas treenailemaan 🙂 suunnittelen jo innolla tulevia treenejä, miten niin pieni asia, kun liikunta, voi olla niin iso asia!
  Ja kiitos Sara, sulla on ihana ja inspiroiva blogi<3

  • saratickle
   Posted at 16:30h, 14 March

   Jättimäiset tsempit sinne! Ainakin osataan taas arvostaa 🙂 Kiitos hurjasti ihana! <3

 • Elisa Lepistö
  Posted at 12:03h, 14 March

  Tiedän tunteen! Täälläkin on treenit ollu paussilla jo vaikka kuinka kauan, ja jotenkin niitä ehtii romantisoimaan kunnolla kun ei pääse treenaamaan. Täällä ois sulle haaste: http://www.lily.fi/blogit/start-living-your-best-life/kymmenen-syyta-miksi-rakastan-minua <3

  • saratickle
   Posted at 16:30h, 14 March

   frenditreenit räjähtää taas kesäkuussa!! 😀 oiii mä näinki tän sun blogissa, IHANA HAASTE!

 • Hsh
  Posted at 15:11h, 14 March

  Just mietin, jaksanko tehdä treeniä tänään ollenkaan, mutta tän postauksen jälkeen tuli sellanen olo, että pakkohan se on!
  Oot muutenkin inspiroinut mua kuluneen syksyn-talven-kevään aikana liikkumaan entistä enemmän. Musta olis niin siistiä päästä joskus treenaan sun kanssa, mutta tuskimpa se onnistuu, kun en asu pääkaupunkiseudulla! höh.
  Hyvää kevättä sulle Sara, ja kiitos kaikesta inspiraatiosta, jota annat meille lukijoille blogisi kautta! :—)

  • saratickle
   Posted at 16:32h, 14 March

   Mahtava asenne! Jes!

   Ihan mieletöntä kuulla tämmösiä sanoja! Hei kuule, kyllä me vielä treenaamaan yhdessä päädytään. Huikeita juttuja on suunnitteilla keväälle ja kesälle, niihin kantsii tulla vaikka vähän kauempaakin 😉

   Haleja ja treeni-intoa! <3