Kuukauden asu: kaikki klassikot yhdessä

D8X_0375.jpg

 

Jos viime viikkojen pukeutumiseni pitäisi yhdistää yhteen samaan asuun, se asu olisi tämä: rennot farkut, pappalenkkarit, kamelitakki ja kashmirneule.

Ja pipo – maailman parasta, että näitä saa vihdoin käyttää!

Lähes kolme viikkoa kestänyt sitkeä pikkuflunssa (joka on vihdoin taputeltu wuuhuu!) on pakottanut hevimpään pukeutumiseen. Kaivoin villakangastakit kaapista jo hyvissä ajoin. Pipojakin olen käyttänyt jo pari viikkoa. Tosin jos ihan rehellisiä ollaan niin ensimmäisen viikon ne olivat lähinnä peittämässä juurikasvua…

Kello lähenee puolta kahdeksaa ja istutaan Artun kanssa toimistolla. Päivä on ollut pitkä, mutta hommat alkaa olla paketissa. Tänään starttasi Vitamin Wellin joka tiistaiaamuinen bootcamp, joten treenitkin on tältä päivältä hoidettu alta. En ole tyypillisesti mikään aamutreenien ylin ystävä, pikemminkin 40 minuutin aamukahvin ja Hesarin ystävä, mutta täytyy myöntää, että rakastan ajatusta energisestä päivän startista sekä “treenivapaasta loppupäivästä”.

Huomenna tulee ulos meidän ehkäpä rohkein podcast-aihe, jossa Elisan ja Mariannan kanssa paneudutaan syömishäiriöihin ja anoreksiaan. Ajattelin rustailla tämän asian tiimoilta juttua blogiin huomenna! Kuullaan pian.

 

D8X_0383-2.jpg

D8X_0407-3.jpg

D8X_0435.jpg

Pictures: Kaisa Turunen // edit by me

 

 

Samsoe & Samsoe beanie

Gina Tricot coat (old)

Soft Goat knit

Levis jeans (old)

Louis Vuitton sneakers

 

 

xx Sara

Tags:
1 Comment
  • Abraham Lincoln
    Posted at 09:08h, 03 October

    I like your post. It really useful with me. Thanks for sharing these useful information! hotmail login – https://hotmailwiki.com/hotmail-login