Lihapullapasta soijapyöryköillä

*Kaupallinen yhteistyö: Naturli’

 

Viime viikolla jaoin kesäkurpitsalasagnen ohjeen, tälle viikolle luvassa toinen arkiruokien kuningas: lihapullapasta vegeversiona!

Naturli’n Veggie Balls -soijapyörykät on tuote, jota kannattaa aina olla pakkasessa muutama pussi varalla. Näistä mehevistä vegepyöryköistä saa loihdittua helppoja ja maistuvia arkiruokia, joista tämä pasta on yksi suosikeistani! Reseptin tarpeet löytyy tuoreita yrttejä lukuunottamatta oikeastaan aina keittiön kaapeista eikä ruoanlaittoon kulu kuin hetki.

Mainetta maailmalla niittänyt Naturli’ saapui tänä syksynä vihdoin Suomeen! Tanskalainen Naturli’ on toiminut kasvipohjaisen ruoan edelläkävijänä jo vuodesta 1988 ja sen lihankorvikkeet ovatkin aikoinaan ilmestyneet kauppojen hyllyille ensimmäisenä maailmassa! Naturli’n valikoimasta löytyy paljon herkullisia ja helppokäyttöisiä vaihtoehtoja liha- ja maitotuotteille.

 

 

 

LIHAPULLAPASTA SOIJAPYÖRYKÖILLÄ

(2-4 annosta nälästä riippuen)

 

1 ps Naturli’ Veggie Balls -soijapyöryköitä

1 rkl Naturli’ vegan block paistamiseen

2 pientä sipulia

2 valkosipulinkynttä

1 tlk tomaattimurskaa

2 rkl tomaattipyrettä

1 ruukku timjamia

suolaa

pippuria

parmesaania

spagettia

päälle: tuoretta basilikaa

 

 

Kaada soijapyörykät pakasteesta suoraan paistinpannulle. Paista keskiteholla muutama minuutti. Lisää sipulisilppu ja kuullota. Sekoita joukkoon tomaattimurska, tomaattipyree sekä hienoksi silputtu timjami. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna kastikkeen muhia n. 20 min. Keitä sillä välin spagetti. Tarjoile raastetun parmesaanin ja tuoreen basilikan kanssa.

 

kuvat: Johanna Rontu

 

xx Sara

1 Comment

Post A Comment
Your comment will be visible after approval