Maailman mukavimmat rintaliivit

DSC_4573-3.jpg

*Kaupallinen yhteistyö: sloggi

 

Kaikki lähti lennolta: päätin pukea topin matkustuspäiväksi päälle. Sitten se vain jotenkin jäi. En halunnutkaan enää riisua sitä pois.

sloggi Zero Feel onnistui kyseenalaistamaan vanhat liivini. Miksi ihmeessä omistan vielä epämukavia rintaliivejä?!

Kuulun niihin, jotka riisuvat rintaliivit heti ensimmäisenä kotiin tultuaan (ja kuinka hullua se on, eikö se kerro siitä että liivit ovat epämukavat?!), mutta näiden olemassaoloa en edes huomaa. Olen jopa nukkunut Zero Feel -toppi päällä, ja se jos jokin on erikoista. En nimittäin yleensä pysty nukkumaan missään ihonmyötäisessä vaatteessa.

Kehoni reagoi herkästi niin ruokavalioon, lentämiseen kuin kuukautiskiertoonkin. Tiettyinä kuukauden päivinä nestettä kertyy kroppaan enemmän ja tiettyinä pallea ja vatsa turpoavat. Epämukavat liivit (tai vaatteet) eivät muuta kuin pahenna tilannetta.

 

DSC_4660-side.jpg

DSC_4583.jpg

 

Saumaton Zero Feel ei juuri tunnu, eikä näy. Pehmeä toppi mukautuu vartaloon sitä lainkaan muokkaamatta. Vaatteiden läpi ei näy painautumia eikä pursuamista. Pikemminkin näyttää kuin vaatteiden alla ei olisi mitään. Tuetut kupit ja kiinteäksi kudottu joustava kangas tukee rintoja – toppi toimii ainakin itselläni mainiosti myös joogatunnilla.

sloggin Zero Feel -sarjaan kuuluu topin lisäksi myös enemmän rintaliivimainen bralette.

Tuntuu hullulta myöntää, mutta ne tavalliset rintaliivini ovat kummasti vetäytyneet syrjään Zero Feelin astuttua kuvioihin. En minä osaa käyttää enää muita?!

Enkä suinkaan ole ainoa. Saan teiltä nimittäin päivittäin viestejä samasta aiheesta! 😀

Toppini ainoa haaste on sen värikkyys. Turkoosi saattaa näkyä vaaleiden paitojen läpi, enkä tullut ajatelleeksi sitä väriä valitessani. Zero Feel -sarjasta löytyy kuitenkin myös beigeä ja mustaa toppia! Ehkä turvallisempia runsaaseen arkikäyttöön.

 

DSC_4631.jpg

DSC_4591.jpg

Pictures: Tomi Taskula // Elisa Lepistö

 

Olen ylistänyt tätä mallistoa jo ystävilleni ja haastanut heitä kokeilemaan sarjan toppia ja bralettea. Ja nyt teen saman myös sinulle. Jos ja kun bongaat Zero Feel -sarjaa jossain, suosittelen testaamaan. Voin luvata aikamoisen elämyksen. Niin kävi minulle, ja aika monelle muullekin.

 

 

xx Sara

13 Comments
 • Liivien metsästäjä
  Posted at 21:42h, 22 March

  Aivan ihanat. Osaatko sanoa koosta mitään. Näytti olevan small ja medium. Onko kovin tiukkaa mallia. Entä hiostaako?

  • Minnapa
   Posted at 08:11h, 23 March

   Mä kokeilin näitä päälle kaupassa, kokoa S ja koin että oli liian löysä ja jäi kauppaan. Rintaliivieni rinnanympärys on 70. Tai siis, kyllähän niitä varmaan pitäisi mutta eivät kyllä tukisi yhtään. Tosin pienitissisellä se ei nyt niiiin vakavaa ole, mutta jos olisi yhtään isommat tissit niin mielelläni ottaisin enemmän tukea tai kohta on riipputissit 😀 Topin lapussa luki kokoskaala XS:stä ylöspäin, mutta missään en ole kyllä näitä XS:iä nähnyt. Se voisi olla itselle parempi koko…

  • saratickle
   Posted at 08:41h, 23 March

   Ei ainakaan yhtään isompaa kannata ottaa 🙂

   Normaalikoko tai jopa vähän pienenpi! 

   Ei hiosta sitten yhtään!

 • Totti
  Posted at 05:17h, 23 March

  Moikka!
  Näyttävät kyllä mukavilta. Osaatko sanoa, tukevatko ne isompaa rintaa ollenkaa?
  Kiitos avusta ja ihanaa kevättä teille!

  • saratickle
   Posted at 08:46h, 23 March

   Mä kyselin itse asiassa kokemuksia eräältä isompirintaiselta ystävältäni. Hänellä nämä toimivat!

   Kudos on sen verran tiivis, että tukea kyllä löytyy. Toki riippuen kuinka isoista rinnoista on kyse. Suosittelenkin testaamaan liikkeessä! Näitä löytyy ainakin stockalta ja sokoksista! 🙂

 • yesyes
  Posted at 07:11h, 23 March

  Harmi, ettei nämä toppiratkaisut oikein ikinä sovi tämmöiselle isotissiselle, siitä olen kyllä hieman kateellinen pienirintaisille! Ei tulisi kuuloonkaan hengata ilman liivejä kotona, kun tissit hyppii ja hölskää mihin sattuu 😀 Topeissa ei ole suhteessa tarpeeksi säätömahdollisuuksia ja napakkuutta, että ne tukisivat päivän aikana tarpeeksi, varsinkin kun ympärysmitta suhteessa kuppikokoon on tosi pieni, samoin olkainten pituus on aina pienimmällä mahdollisella säädöllä. Jossakin jenkki leijonanluolassa esiteltiin vastaavaa, jonka ympärystä pystyi säätämään, siinäpä Sloggille kehiteltävää 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:55h, 23 March

   Tuollaista kaivattaisiin kyllä markkinoille, ihan takuulla. Tosin silloin liivi ei voisi olla saumaton.

   Tuumin, että voisikohan tuo bralette toimia sun kohdalla toppia paremmin? 🙂

 • Tinttinen
  Posted at 13:14h, 23 March

  Sen verran halusin kommentoida tuohon rintaliiviasiaan ylipäänsä, että oikean kokoiset ja sopivat rintaliivithän pitäisi olla lähes huomaamattomat. Silloin kun malli on oikea ja koko sopiva, ei niitä kyllä juuri edes huomaa päällä. Näin ainakin sanovat ammattilaiset ja tämän olen itsekin havainnut ja siksi ostankin nykyään kaikki liivinä liiviliikkeestä ja etsin myyjän kanssa oikean koon.
  Tämä oli toki Sloggin mainos ja siksi varmaan niinkin paljon ylisanoja juurikin Sloggin “liiveistä”. En halua mitenkään ikävällä tavalla kommentoida tai sanoa tätä pahalla, mutta jotenkin minulle jäi nyt postauksesta sellainen kuva, että siinä vähän dissattiin muita rintaliivejä. Siitä heräsi sitten ajatus, että entä sitten jos yhteistyöpostaus olisi toteutettu vaikka jonkun perinteisempiä liivejä valmistavan yrityksen kanssa. Olisiko silloinkin kerrottu kuinka ikäviä tavalliset liivit ovat? Ja toivon, että et mitenkään loukkaannu tästä kommentista, se ei ole tarkoitukseni vaan yritin herätellä pohtimaan näiden mainosten ja yhteistyöpostausten sisältöä? En tiedä osasinko ehkä ihan pukea ajatuksiani sanoiksi ja ymmärrätköhän edes mitä tarkoitin. 🙂

  • saratickle
   Posted at 16:10h, 23 March

   Ymmärrän ihan täysin pointtisi ja hienoa kun tulit kommentoimaan.

   Muistutan kuitenkin, ettei mainostajat koskaan sanele millaisia kokemuksia minun pitää tuotteesta kertoa. Päätäntävalta on aina minulla. Olen siis aidosti tätä mieltä.

   Oma henkilökohtainen kokemukseni on, että vaikka rintaliivejä olen liikkeistä ostanut ja vaikka olen rintaliivivalmistajien kanssa tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä (sloggi mukaan lukien), en ole törmännyt yhtä mukaviin liiveihin kuin mitä Zero Feel on. Enkä usko, että tulen törmäämäänkään.

   Toppi ei missään nimessä sovellu kaikenlaisten yläosien kanssa ja totta kai välillä tulee fiilis kun haluaa pukea ylle jotain astetta sirompaa ja seksikkäämpää. Joten pelkästään Zero Feel -topeilla en mitenkään voisi rullailla menemään. Mutta mukavampaa liiviä en ole koskaan ylleni pukenut, ja tämä on aito mielipiteeni 🙂

 • Täydelliset liivit
  Posted at 10:51h, 25 March

  Moi Sara! Piti tulla kommentoimaan ja kiittämään loistavasta vinkistä! Nämä liivit sopii mainiosti myös rintansa syövälle menettäneelle naiselle liiveissä olevan taskun ansiosta, jonne proteesi sujahtaa mukavasti. Kävin eilen kokeilemassa ja ensimmäiset lähti heti mukaan. Hämäys on täydellinen 🙂

  • saratickle
   Posted at 05:31h, 26 March

   Voi kiitos kommentistasi, ihana kuulla! 🙂 Enpä tullut ajatelleeksikaan, että taskuun todellakin saa lisättyä paksumpaa toppausta tai vaikkapa proteesin! 

   Ihanaa kevättä <3

    

 • Sophieamanda
  Posted at 12:35h, 30 March

  Käytän itse paljon tälläsiä bralettejä ja toppeja ja nappasin cittarista mukaan nyt kun satuin bongaamaan. Oikeasti ehkä mukavimmat mitä löytyy! Calvin Kleinilta löytyy myös ihania vastaavia ja joissain malleissa voi säätää ympärystä, kuuluvat vaatekaappini vakiokalustoon mutta nämä löysivät myös paikkansa sieltä, aivan mielettömät! Kiitos vinkistä ja ihanaa kevättä <3

 • Jenny12345
  Posted at 17:51h, 01 April

  Mulla on sellaiset keskisuuret rinnat ja näissä toppimallisissa on isorintaisille yksi ongelma, nimittäin tissivälihiki :D. “Normaaleissa” rintaliiveissä rinnat ei itselläni ainakaan ole toisissaan kiinni toisin kuin näissä toppimallisissa, jolloin tissien väli hikoaa. Se on tosi harmi, koska toppimalliset ovat niin paljon mukavampia!