Mummokalsarit, forever

*Kaupallinen yhteistyö: sloggi

 

Ne ihastuttavat ja vihastuttavat. Jakavat mielipiteitä kuin homejuusto: harva jää välimaastoon. Toiset pukevat ne pyykkipäivänä, silloin kun kaikki muut ovat pesussa (jopa ne epämukavimmat). Toiset taas eivät suostu muita pitämäänkään. Yhdistävä tekijä on, että yleensä jokaiselta naiselta tämän malliset housut syystä tai toisesta löytyy.

Ja mikäli et ole vielä kartalla, nyt puhutaan granny pantseistä eli mummokalsareista.

Kumpaan kastiin sinä kuulut? Ihailijoihin vai vihailijoihin?

 

 

Kuten otsikosta nokkelimmat osaakin päätellä, minä kuulun granny pants -faneihin En ole aina kuulunut, mutta nykyään kuulun. Ja aivan erityisesti kuulun tähän päälläni näkyvän mallin faneihin!

40 juhlavuoden kunniaksi sloggi toi markkinoille heidän originaalin granny-mallisen alushousun, 2019 twistillä tietenkin! 80-lukua henkivä korkeavyötäröinen granny pants -malli on coolimpi ja mukavampi kuin koskaan!

Lanseerauksen yhteydessä julkaistiin vallattoman ihana Granny got Pants -biisi ja musiikkivideo, jonka pääosassa nähdään kaupungin coolein mummo, Collette. Collettea ei kiinnosta pa*kaakaan mitä muut hänestä ajattelevat, hän on upea ja tietää sen. Todellinen esikuva!!

Inspiroidun musiikkivideosta niin vahvasti, että päätin stailata tämän hetken trendikkäimmät alushousut videon henkeen. Lakanoiden ripustusreissusta tuli vähän erilainen kuin olin suunnitellut 😀 Olipa vapauttavaa!

 

kuvat: Elisa Lepistö

 

 

 

 

 

xx Sara

Tags:
13 Comments
 • silja suomalainen
  Posted at 10:26h, 20 September Reply

  Ihan huippuja kuvia! Millä putkella nää on otettu? Ja oliko teillä käytössä lisävaloa kamerassa, lähinnä noissa hyppykuvissa. Elisa on niin hyvä kuvaaja 🙂

  • Sara
   Posted at 08:36h, 21 September Reply

   Mäkin tykkään ihan hurjasti! Nää on otettu samalla putkella, millä kuvaan käytännössä 90% sisällöstäni. Eli sigman 24-35mm 2.0. Luonnonvalolla kuvattiin! Ja niin samaa mieltä!!

 • Minna
  Posted at 21:52h, 20 September Reply

  Sloggi on takuu hyvä merkki. Mun granny pantsit ei tosin mee perskinkkujen väliin niinku stringit konsanaan, vaan peittelee visusti pakarat kokonaan. 🙂

  • Sara
   Posted at 08:38h, 21 September Reply

   Yes! Multa löytyy alusvaatelokerosta myös sellaisia original old schooleja!

 • Heta
  Posted at 22:46h, 20 September Reply

  Siis mummokalsarit on ihan mahtavia! Osaatko sanoa, saako tätä kyseistä mallia jostain jo ostaa? Oon yrittänyt etsiä mutta en löydä.

  • Sara
   Posted at 08:40h, 21 September Reply

   Woop! No hitsi vie, en tiedä onko myyty loppuun Sokoksen ja Stockan netistä vai eikö oo vielä ilmestynyt, mutta pistin asiakkaalle just viestiä ja kyselin 🙂 Sloggia löytyy ainakin Sokoksilta ja Stockalta, uskaltaisin veikata, että tämä uutuus löytyisi myymälöistä myös, mutta palaan kun saan vastauksen 🙂

   • Heta
    Posted at 10:45h, 21 September Reply

    Yritin Sokokselta katsoa, mutta ei löytynyt. Mutta kiitos avusta! Tsekkaan vielä Stockan!

 • Marja
  Posted at 11:55h, 21 September Reply

  En ymmärrä mikä alkkareiden funktio on jos niiden se alasuojakin on niin pieni viiru että se tuskin peittää kokonaan alapäätä. Hassua myös että miehillä bokserit on ihan bokserit eikä mitkään vaarikalsarit vaikka peittävät saman verran tai enemmän kuin “mummokalsarit”. Naisten mukavuus on kai “mummoa”.

  • Sara
   Posted at 09:44h, 26 September Reply

   En voi sietää epämukavia alusvaatteita, jos sellaiset jostain ihmeen syystä on päällä, näkee sen kyllä mun naamalta 😀 Totta muuten, enpä oo koskaan ajatellut asiaa noin!

 • Jenni
  Posted at 20:45h, 21 September Reply

  Hei!
  Mitä mieltä olet Sloggien koista? Sloggit ovat kiinnostaneet, mutta ostamisen olen kokenut vaikeaksi, kun kaikki tuotteet ovat paketeissa. Kaupoissa on harvoin sovituskappaleita. Olen kokenut, että sloggeissa on yleensä lahkeensuut todella kapeat. Jäävät sillä lailla kiristämään ihoa.

  Tänään juuri katselin Mammuttimarkkinoilla Sloggeja, mutta M/38 -kokoisena vaikutti siltä, että mun pitäisi ottaa koko 46 tai 48, jottei vyötärökuminauha kiristäisi ihoa kuopalle.
  Mitä kokoa käytät, oletko törmännyt samoihin kiristämisongelmiin vyötärönauhan tai lahkeensuiden kanssa?

  • Tuuli
   Posted at 14:13h, 23 September Reply

   Mäkin oon mielestäni kokoa M/38. Viimeksi taisin ostaa Sloggit kokoa 40 ja tuntuvat kyllä jotenkin pieniltä. Varsinkin ne lahkeensuut. Ehkä Sloggeissa on tiukempi mitoitus.

   • Sara
    Posted at 09:47h, 26 September Reply

    Oon huomannut myös, että tiukempi mitoitus, lähes kaikissa malleissa!

  • Sara
   Posted at 09:46h, 26 September Reply

   Moikka Jenni, hvyä kun kysyit! Mulla on yleensä sloggilta lähes poikkeuksetta yksi koko isompi kuin normaalista. Esim nämä kuvauskappaleet, jotka mulla on päällä on S-kokoa, mutta normaalisti käyttäisin M-kokoa (pidän siitä, että ovat hieman löysemmät).

Post A Comment
Your comment will be visible after approval