Perjantain toimistolook: oversized belt

D8X_0060-2-side.jpg

 

Tuntuupa nostalgiselta julkaista blogissa saman päivän asu. Nykyään tulee lähes poikkeuksetta ajastettua postauksia ja asukuvien asut ovat tyypillisesti vähintään parin päivän takaa. Mutta nyt tulee reaaliajassa: tänään päällä tätä.

Näissä samaisissa kamoissa istun parhaillani toimistolla pistämässä viikon viimeisiä juttuja purkkiin. Sam Smith laulaa kaiuttimessa ja lounaalta jääneet tyhjät sushiboksit lojuvat läppärin vierellä. Vyön, josta ehdin jo täällä unelmoida, löysin Weekdayn mallistosta (parasta, että merkki avaa pian myymälän Rediin!). Se näyttää hurjan kivalta vanhan bleiserin ja pätkästyjen pillifarkkujen kanssa, vai mitä olette mieltä?

Päivä meni hujauksessa. Oikeastaan koko viikko meni hujauksessa. Johtunee siitä, että tulin vasta eilen mökiltä Helsinkiin. Alkuviikon akkujen lataus teki kyllä hyvää. Tuntuu, että intoa riittää tavallista enemmän. Saa nähdä mitä kaikkea keksitään viikonloppuna!

Ihanaa viikonloppua tyypit! Nauttikaahan elokuun viimeisistä 🙂

Psst. iso kiitos muuten edelliseen postaukseen jakamistanne listoista! Voi tulipa hyvä mieli kun luin niitä äsken läpi 🙂

 

D8X_0131-3.jpg

D8X_0102-side.jpg

D8X_0068-4.jpg

D8X_0117-2.jpg

Pictures: Johanna Piispa // edit by me

Weekday belt*

Louis Vuitton sneakers

old blazer & cut jeans

*saatu blogin kautta

 

xx Sara
Tags:
, ,
6 Comments
 • Susannaa11
  Posted at 19:55h, 24 August

  Kysyn randomisti täältä, että mistä ne sun mustat avokärkiset kengät on jotka näkyy segafredon yhteistyökuvissa?

  • saratickle
   Posted at 06:12h, 27 August

   Moikka! Ne on Vagabondin mallistoa. Ehkä pari kolme vuotta vanhat, mutta käsitykseni mukaan merkillä kiertää mallistoissa aina samat mallit, eli saattaapa vielä löytyä 🙂

 • Helka
  Posted at 09:25h, 25 August

  Ihan mahtava asu, ja vielä mahtavempaa että uskallat pukeutua näin rohkeasti!

  • saratickle
   Posted at 06:13h, 27 August

   Voi kiitos 🙂

 • MeriM
  Posted at 09:27h, 26 August

  Kiva asu! Vähän random kysymys, mutta joskus loppukesästä sulla näkyi Acnen socksneakerit. Miten oot yhdistelly niitä ja ylipäänsä suosittelisitko? Nouseeko varsi kovin ylös?

  • saratickle
   Posted at 06:15h, 27 August

   Just oli koko viikonlopun jalassa, tykkään kyllä tosi paljon! 🙂

   Käytän niitä paljon hameiden, mekkojen sekä löysien,vajaamittaisten housujen/farkkujen kanssa! Varsi ei tule ihan kauhean ylös.