So raise your glass if you are wrong

Olipa kiva päivä tänää koulussa! Tehtiin biomekaniikan testauksia 8 tuntia. Maksimivoimaa laitteilla, lihaskestävyystestejä, inbodya, antropologisia mittauksia yms. Oli tosi mielenkiintosta tietää omia tuloksia ja vertailla niitä viitearvoihin 🙂 Vaikka lihakset huutaa niin eipä haittaa, tämmösiä lisää!

Päällä oli tänään tämännäköstä

Sitte kotiin vähä vetämään välipalaa ja vertailemaan InBody -tuloksia 🙂 Joku muuten kysy tosta dipistä joskus. Teen dipin luonnonjugurtista, paprika-, grilli-, chili- ja valkosipulimausteesta. Lisään myös suolaa, mustapippuria ja makeutusainetta!

Siis nyton nimittäin vakavaa puuhaa

Ai eiks tulokset miellyttänykkää 😀 nojooo

Nytku jaksais nousta ja käydä heittämässä jonku palauttavan lenkin. Latasin eilen soittimeen Pinkin uuden, aivan tör-keeen hyvän juoksubiisin. Tää kuulostaa muuten niin tulevaisuuden bodypump rintabiisiltä!! 😀 Sanokaa mun sanoneen!

 

Hauskaa viikonalkua kaikille!

 

T.Sara

Tags:
56 Comments
 • live life..with love Milka
  Posted at 21:48h, 12 October

  oon väsänny tollasen uuden osoitteen ja oon saanu susta paljon inspiraatiota =) jos ehdit niin käy tutustuun ja kerro mielipitees..vielä vähän vaiheessa mutta ois kiva!

 • live life..with love Milka
  Posted at 21:49h, 12 October

  hups osote unohtu edellisestä viestistä =D
  siis http://milkawithlove.blogspot.com/

 • Iidsis
  Posted at 21:51h, 12 October

  Moiii!! Onko sulta tullu jo vastauspostaus niihin kysymyksiin, joita lukijat sai lähettää? Siitähän on jo ikuisuus, vai onko multa menny vastaukset ohi? 😉

 • minttu v.
  Posted at 22:49h, 12 October

  2vk :DDD joku tietääkin paremmin täällä kauan oot ollu sinkkuna! vau! ja että teini… sitä ollaan itse taas niin aikuisia, huh 🙂 ei ole sääntöjä, millon saa seurustella. tunteisiinhan terve suhde perustuu, eli seurustellaan HETI kun se TUNTUU oikealta. eiköhän sekin ole jokasen parin oma päätös, harmi että sitä ei moni tajua. tuntuu että puolet suomalaisista blogien lukijoista tahtoo vaan päästä vittuilemaan edes jonkun kommenttiboksiin! tietysti oman mielipiteensä voi ilmaista mutta toi vittuilu on säälittävää

 • !!
  Posted at 14:12h, 14 October

  hei, mä seuraan aika monta blogia mm. sun kaverin jannin blogia myös, mutta tää sun blogi on kyllä ylivoimaisesti mun lemppari!! 🙂 janninkin blogi on tosi ihana, ja teil molemmil on tosi ihania vaatteita ja hiukset!! =)mä tuun joka päivä koneel ja mä toivon et sä tai janni olisitte päivittäny bloginne! 🙂 näit teijän kuvii ja juttui on vaan niin ihana selailla!! =)

 • Ulla
  Posted at 22:16h, 15 October

  Oi herttinen, toi viimeinen kuva on aivan älyttömän ihana! Näytätte niin onnellisilta!
  Ja Sara, sun blogi on noussut ehdottomasti mun lemppareihin! Rakastan sun tyyliä ja kirjoitustapaa: naureskelen täällä sun juttuja! Ne tuo hymyn kasvoille. Mulla on ollut viime aikoina tosi vaikeaa, mutta oikeasti, kun sun blogin avaa, niin hymy nousee korviin saakka! Kiitos siitä!
  Jatka samaan malliin!