SUNSET FIELD

DSC_8430-2.jpg

Viikin lehmälaitumet. Olin ehtinyt jo unohtamaan ne. Täällä peltojen ja laitumien lomassa kulkee kesäisin lenkkireittien ehdoton suosikkini. Nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa ikinä olin paikalla päivän viimeisten auringonsäteiden aikaan ja voi pojat miten kauniilta paikka näyttikään. Ei autoja, ei hälinää, vaan aivan hiljaista kaikkialla. Pelkästään harmittomien pörriäisten vaimea surina kantautui korviin. Ja mikä parasta, koko iso alue oli kauttaaltaan kultaisen auringonlaskun värittämä. Maagista!

DSC_8600.jpg

DSC_8423-2-checker.jpg

DSC_8503.jpg

DSC_8418-2.jpg

dress Gina Tricot

 

There’s something magical in sunsets and fields. This is one of the places you just have to see in Helsinki. It’s pretty near the center but doesn’t look like it, at all. I used to live in this neighbourhood and my favorite jogging route still runs through this beautiful field in Viikki but when we arrived here earlier this week I realized that I’ve never been here at sunset time. Oh. My. God. Pure magic! 

 

Pictures: Ella Elers

xx Sara

8 Comments
 • Q
  Posted at 12:50h, 29 May

  Ihana kesä, niin kaunis valo!

  • saratickle
   Posted at 11:02h, 30 May

   No sanoppa muuta!! Ai että! <3

 • P
  Posted at 13:22h, 29 May

  Siis nää kuvat, sydän sydän sydän! 😀

  • saratickle
   Posted at 11:02h, 30 May

   ihana! 😀 <3

 • Anne Hepojärvi
  Posted at 13:36h, 29 May

  Upeita kuvia ja ihana kesätunnelma! Näytät tosi kauniilta tuossa mekossa ?
  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • saratickle
   Posted at 11:02h, 30 May

   Sä se jaksat piristää! Kiitos ihana! 🙂

 • HelsinkiDragonfly
  Posted at 13:47h, 29 May

  Tämä kirjoitus sai minut muistelemaan viimevuotista päiväretkeäni Länsi-Uudenmaalle, http://blog.visithelsinki.fi/3-paivaretkiehdotusta-helsingista-lansi-uusimaa-lautasella/. Olin lapsellisen innokas lehmien keskellä lähellä Tammisaarta! Mutta tottahan se on, että sen voi kokea myös Helsingissä! Toivottavasti pääsen vielä joku päivä kokemaan lehmien laitumellelasku -tapahtumaa, se olisi tälle kaupunkilaistytölle hieno kokemus!
  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  • saratickle
   Posted at 11:03h, 30 May

   Lehmälaitumet = BEST!