Tickle Your Fancy for Stadium: Mallisto -15%

Iloisia uutisia! Sain mahdollisuuden kasata yhteen Stadiumin nettikaupasta lempparituotteeni, joista syntyi Stadium.fi:hin blogini nimeä kantava sivusto! Sivusto on auki kaikille lukijoilleni ja kaikki siellä olevat tuotteet teille -15% (alennus automaattisesti kassalla). Tuolta valikoimasta löytyy mm treeni- ja juoksukenkiä, joista oon kirjoittanut täällä ja ehdottomasti lemppari salitrikoot joista puhuin tässä postauksessa! 15%:n alennus on voimassa vain tämän viikon, eli 28.4 asti?.

 

Tickle Your Fancy for Stadium -sivustoon pääsee ainoastaan blogini kautta TÄSTÄ LINKISTÄ

 

 

 

 

 

Hyödyntäkää ihmeessä! Tuotteisiin tosiaan TÄÄLTÄ 🙂

 

sis. mainoslinkin

 

T.Sara

11 Comments
 • elikkäs
  Posted at 09:39h, 24 April

  Hienoja Niken tuotteita oot suunnitellu 🙂 varsinainen mallisto

 • elikkäs
  Posted at 09:39h, 24 April

  Hienoja Niken tuotteita oot suunnitellu 🙂 varsinainen mallisto

 • Misorella
  Posted at 11:55h, 24 April

  Hei! Eilen illalla selaisin Stadiumin sivuja pohtiessani ajankohtaiseksi tulleiden uusien treenikenkien hankkimista. Löysin sivuilta myös kivoja treenivaatteita (http://misorella.blogspot.fi/2013/04/treeni-kulkee-parhaiten-hyvilla.html). Suosikikseni nousi neljä eri Niken/Reebokin treenikenkää. Minulle olisi tärkeää, että kengät soveltuisivat sekä salitreeniin että Zumba/Dance -tunneille.
  Seuraavaksi pitäisi mennä testaamaan tuntumaa kengistä liikkeeseen. Huomasin Stadium-postauksesestasi, että olet valinnut listallesi Adidaksen treenikengät, onko sinulla niistä omakohtaista kokemusta? Entä osaisitko suositella tiettyjä oikein erityisen hyviksi osoittautuneita treenikenkiä ehdokaslistalleni? 🙂

 • Stadium
  Posted at 13:15h, 24 April

  Alennuskoodissa löytyi juuri pienenpieni virhe, josta syystä se ei toiminut oikein. Olemme nyt kuitenkin korjannut sen, joten alennus tulee nyt automaattisesti tuotteista kun ne lisätään ostoskoriin. Pahoittelemme virhettä! Huomioikaa vielä että alennus toimii vain netissä ja vain tuon yllä olevan linkin kautta.

 • Tickle Your Fancy Sara
  Posted at 19:28h, 25 April

  Nää on siis mun valkkaamia stadiumin tuotteita! Ei suunnittelemia, ainakaan vielä 😉

 • Tickle Your Fancy Sara
  Posted at 19:31h, 25 April

  Moikka! Kiva kuulla 🙂 Noi barefoot kengät on eri merkeillä tosi samantyyppisiä, just noista adidaksista mulla ei oo kokemusta, mutta lukemani perusteella vaikuttavat free-kenkien ohella oikeen hyviltä 🙂 Nää kevyet kengät mitä nykyään tehdään, toimivat tosi hyvin just zumbassa ja ryhmäliikunnassa!

 • Tickle Your Fancy Sara
  Posted at 19:31h, 25 April

  Nyt siis toimii, hieno homma! 🙂

 • Seeepra
  Posted at 12:16h, 26 April

  Moi! Oisin kiinnostunut noista niken pinkeistä shortseista, mutta en löytänyt niitä stadiumin linkistä. Eiks ne kuulukaan tähän tarjoukseen? Vai onks ne loppu?

 • ferjen
  Posted at 14:40h, 26 April

  Eikö alennusta voisi mitenkään jättää kuun viimeiseen päivään asti?:D

 • Misorella
  Posted at 21:20h, 26 April

  Kiitos vinkistä! 🙂

 • Kamila
  Posted at 10:43h, 27 April

  If I only had any money I would definitely spend them on a new an colorful gym gear:)) love the pop of colors:))