Unelma toteen: Influencer-workshop Genevessä

 

Olin edellisenä päivänä pitänyt Elisa Kulmassa valokuvaus workshopin, kun Sveitsin turismin toimistolta soitettiin: “Sara! Mikä tuo sun eilinen workshop oli? Käsittelikö se valokuvausta? Voitko tulla pitämään samanlaisen Geneveen?”

Ajatus siitä, että yhteyshenkilöni Ruotsista ja Sveitsistä ovat yrittäneet saada tolkkua suomenkielisestä workshopistani huvitti. Mutta olipa taas elävä todiste siitä, että kaikkea uutta kannattaa kokeilla (ja ladata siitä todisteet vielä Instagramiin). Se todennäköisesti poikii lisää töitä!

Veera tuli mukaan projektiin, ja alettiin yhdessä ideoimaan bloggaajille/instagrammaajille valokuvaukseen ja vaikuttajamarkkinointiin keskittyvää pidennettyä workshop-viikonloppua Genevessä. Sopivasti luentoja, sopivasti valokuvausta ja tietenkin kaupunkiin tutustumista. Pistettiin vaikuttajahaku pystyyn ja vastaanotettiin tuplasti enemmän hakemuksia kun kuviteltiin! Lopulta yhdessä Geneven turismin kanssa valittiin hakijoiden joukosta neljä sopivaa tyyppiä reissuun.

Ja tässä sitä ollaan. Kolme päivää Genevessä takana, tuntuu vieläkin ihan epätodelliselta. Tajusin, että tätä mä haluan tehdä niin paljon enemmän. Jakaa opittua tietoa kollegoilleni ja olla mukana viemässä meidän pientä alaa eteenpäin. Paljon tapahtui lyhyessä ajassa – miten mielettömän inspiroiva viikonloppu! Ja mikä huippu jengi! Kiitos Taru, Reetta, Hanna ja Elina. Ja tietenkin Veera! <3 Oon aika varma ettei tämä tule jäämään yhteen kertaan 😉

Mimmit lähtivät iltakoneella Suomeen ja me hypättiin Veeran kanssa junaan uudelle seikkailulle. Seuraavat pari päivää ollaan Luzernissa vuoristomaisemissa! Aaaa, en kestä!

 

 

 

 *pr-/työmatkan tarjosi Geneven turismi

 

xx Sara

4 Comments
 • Iiris
  Posted at 08:53h, 23 September Reply

  Oot rautaa ❤️ Muista olla ylpeä saavutuksistasi joka ikinen päivä!

  • Sara
   Posted at 09:58h, 23 September Reply

   Äää mikä kommentti, en kestä! Ihana! Voi kiitos ja samoin! <3

 • IT
  Posted at 15:01h, 23 September Reply

  Miksi suomalaisten piti matkustaa Sveitsiin asti kuulemaan luentoja suomalaiselta? Hyvät luennot varmasti, mutta eikö tapahtuma olisi sitten voinut olla paikallisille, että ei tarvitsisi porukkaa lennättää edestakaisin?

  • Sara
   Posted at 18:17h, 23 September Reply

   Projektin tilasi ja palkkani maksoi Geneven turismi ja vielä tarkemmin, projektiin budjetti tuli sen Nordici-puolelta 🙂

Post A Comment
Your comment will be visible after approval