AMRAP – 25 min tappotreeni

Amrap eli As Many Reps As Possible oli treenin nimi tänään TFW:llä. Treenikierrosta vedettiin 2 x 10 minuutin aikana niin monta kertaa kuin voimia vaan riitti. Siis 10 minuuttia. Aika kuulostaa näin ylöskirjoitettuna naurettavan lyhyeltä, mutta siltä se ei siinä hetkessä kyllä tuntunut. Etenkin kun tahti oli kova. Lopputuloksena lösähdin tekonurtsille, enkä meinannut päästä ylös 😀 Että sellainen parinkymmenen minuutin treeni sitten!

DSC_8807.jpg

DSC_8778.jpg

top and bra Nike* / pants Lindex* / sneakers Adidaa* (*=gifted)

 

Meillä oli kaksi erilaista patteria, johon sisältyi niin kelkan työntöä, köysiä kuin sprinttejäkin. Kasasin tähän postaukseen molempien pattereiden liikkeistä setin, johon ei tarvitse lainkaan välineitä eli helppo toteuttaa kotona tai pihalla! Aloita polvennostojuoksusta ja etene lista loppuun. Tämän jälkeen uudestaan, niin monta kertaa kuin 10 minuutissa ehdit. Täysiä ei kannata aloittaa, mutta reipas tahti on pidettävä yllä kokoajan. Sen sijaan viiminen minuutti, se vedetään täysillä!

10 min jälkeen pidä 5 min tauko ja toista sama treeni uudelleen. Koko homma on ohitse siis 25 minuutissa. Nopea ja tappava, trust me!

 

10 min – Kierroksia niin monta kuin ehdit

– 2 kierrosta, välissä 5 min tauko-

 

30 x polvennostojuoksu (jokainen nosto lasketaan)

10 x kyykky

20 x vuorikiipeilijä (video)

10 x ojentajapunnerrus + polven veto rintaan

10 x burpee (ilman punnerrusta)

10 x knee grab (video)

10 x linkkuveitsi suorilla jaloilla (video)

 

 

Pictures: Marjut/Loving White Style

T. Sara

2 Comments
  • Roosa-Nelliina
    Posted at 08:18h, 05 June

    Pitää kyllä kokeilla, kun pihallakin alkaa olla niin kiva ilma. Auringonpaiste ja tuoksuva nurmikko tuovat aivan erilaista fiilistä treenaamiseen talven jälkeen 🙂

  • Niipu
    Posted at 03:13h, 06 June

    Kävin tekeen saman reenin eilen TFWllä ja oli kyllä tappo!! tietää ainaki reenanneensa 😀