TREENIPÄIVÄKIRJA VK 11

Kuka muistaa kun aikoinaan postasin blogiin treenipäiväkirjaa? Motivaationa minulle ja ehkäpä teillekin, päätin napata ne takaisin blogiin! Mitäs siellä ollaan mieltä, kiinnostaako vielä? Ellen nyt joka viikko raportoi treeneistäni, niin ainakin silloin tällöin oli ajatuksena 🙂
Nokka on tällä hetkellä aika selvästi kohti toukokuun loppua ja Köpiksen maratonia. Juoksu on tullut vahvasti voimatreenin/circuitin rinnalle ja kevään treenini ovat varsin ennalta suunniteltuja. Treenitavotteita on niin TFW:llä kuin lenkkipoluillakin!
Juoksuvalmentajani on merkinnyt juoksutreenit tarkasti kalenteriini. Niitä on noudatettu ja niistä on myös raportoitu. Fiilis on välillä kuin koiranomistajalla: oli sitten kuinka pimeää ja sateista tahansa, lenkillehän on lähdetty ja sykearvoista pidetty huolta. Vaihtoehtoja ei ole, on vain ohjeet toimia. Minun tehtäväkseni jää ainoastaan nauttia treenistä ja pistää vauhtipäivänä kaikki peliin. Tämä tekee koko hommasta jotenkin todella helppoa.

Treenit sujuu ja elämä hymyilee! 🙂

top Nike (gifted), pants Nike, Intersport

MAANANTAI

TIISTAI

aamu: TFW hurrikaani circuit-treeni (60min)

ilta: juoksu/peruskestävyys 40 min

KESKIVIIKKO

juoksu/peruskestävyys 1h 30min

TORSTAI

PERJANTAI

aamu: juoksu /peruskestävyys 45min

ilta: TFW hurrikaani circuit-treeni (60min)

LAUANTAI

juoksu/peruskestävyys 1h 30min

SUNNUNTAI

juoksu/vauhtikestävyys + mäkivetoja 1h 15min

T. Sara

8 Comments
 • murmeli
  Posted at 21:45h, 15 March

  Heippa Sara, hyvältä näyttää sun treenit! Tuli mieleen että missä tienoilla sulla yleensä huitelee sykkeet noilla peruskestävyyslenkeillä? 🙂 Itellä eka maraton nyt buukattuna ens syksylle, ja juurikin peruskunnon kohennusta tässä vaiheessa ohjelmassa! Ja täällä ainaki yks joka saa niin paljo intoa omaan tekemiseen näistä sun treenipläyksistä joten jatkahan vaan ja näitä treenipäiväkirjoja kans kehiin taas jee :):) Tsempit ja nautinnollisia lenkkejä! <3

  • Tickle Your Fancy
   Posted at 08:44h, 16 March

   Heeey 🙂 No normaalistihan ne huitelisi missä lie korkeuksissa, mutta nyt mennään rauhassa ja kunkin ohjelman mukaan. Liikutaan 120-135 välillä yleensä!
   Jes, vähän mahtavaa! Kuule, blogissa starttailee pian maraton/juoksukoulu juttusarja. Eli kuulolla! 🙂

   • murmeli
    Posted at 14:06h, 16 March

    Waaauuu jes!!! Odotan todella! <3

    • HennaA
     Posted at 20:55h, 16 March

     Mahtavaa juoksukoulu kiitos kiitos kiitos !!

 • Janette
  Posted at 06:50h, 16 March

  Hyvältä näyttää! 🙂

 • Heidih
  Posted at 08:43h, 16 March

  Jes, treeniohjelmat kiinnostaa AINA!