Väliaika, kahvia ja pullaa

DSC_4783.jpg

Osasin vähän aavistellakin, että 2-3 treeniä päivässä on meikäläisen keholle vähän liikaa. Kroppa oli eilisen crossfit-session jälkeen niin väsynyt, että kaatua rojahdettiin sängyille jo alkuillasta, eikä uskallettu muuten nousta sieltä ihan heti ylös. Vatsalihakset kramppailee, hartiat on yksi iso köntti vaan ja muutenkin tuntuu, että jokainen jäsen on turvonnut.

Tänään tehdään meidän osalta hieman muutoksia bootcamp-ohjelmaan. Vedetään aamutreenistä kevennetty versio ja annetaan kropan levätä loppupäivä. Illalla luvassa hierontaa ja muuta ihanaa hemmottelua!

Lepo on olennainen osa treenaamista ja hyvinvointia. Toisten keho sitä kaipaa ehkä enemmän ja toisten taas vähemmän. 4-5 kertaa viikossa treenaavana arvaatte varmaan kumpaan kastiin itse kuulun? Väsyneellä kropalla ei ole mitään järkeä treenata, ei vaikka puitteet olisivat näinkin mahtavat.

Mikäli teidän keho voi tällä hetkellä energisemmin kuin meikäläisen oma, niin treenihaasteen tiistainen, ah niin mieletön Tabata-ohjelma löytyy TÄÄLTÄHave fun! 🙂

DSC_4832.jpg

DSC_4881.jpg

DSC_4813.jpg

DSC_4835.jpg

white shirt here (adlink) // white top here (adlink)// shorts Björn Borg

Pictures: Ella Elers

xx Sara

7 Comments
 • Q
  Posted at 06:35h, 19 April

  Tollanen hyvinvointimatka olis kyllä niin siisti, mutta itelleni (tällä hetkellä liikun hyyvin surkeasti) olis ihanaa just esim 2 treeniä päivässä, joista toinen olisi joogaa. Väliin joku päivä just hierontaa ja rentoilua niin oi että! Ja toki jossain eteläisissä maisemissa 😀

  • saratickle
   Posted at 12:55h, 19 April

   Joo siis lomia on erilaisia. Tää on olemassa olevista hyvinvointilomista se rankin vaihtoehto. Muistaakseni treenilomatyyppejä oli kolme. Päivä sisältää yleensä kaksi treeniä ja yhden lepposemman setin esim patikointia tai suppailua jne. Yks rankka setti on kuitenkin ollut joka päivä!

   Mutta tosiaan kroppa on todella hieronnan tarpeessa 😀 Vähän viiniäkin se huutelee…..

 • Vierailija
  Posted at 08:44h, 19 April

  Toi päivittäinen treenimäärä kuulosti itsestäni aika puistattavalta kun siitä ensi alkuun luin. Ihan helpottavaa huomata, että se vähän raskaaksi pidemmän päälle käy 🙂 Hieronta on kyllä parasta treenistä rasittuneelle kropalle!

  • saratickle
   Posted at 12:57h, 19 April

   Joo tosiaan, ei oo ihan killereitä jokainen kolme, mutta kyllä kokonaismääränä päivälle kertyy aika paljon urheilua. Voih hieronta, en malta odottaa!

 • Tinttinen
  Posted at 09:27h, 19 April

  Mietin kans aiempaa postausta luettuani, että aika hurja treenimäärä. Lähinnä kai huippu-urheilijat treenaavat useita kertoja päivässä. Muille sitä tuskin suositellaan. Harvan kroppa kai sitä kestää, ei ainakaan pidemmän päälle.

  Oman kropan ja olotilan kuunteleminen on tärkeä taito eikä aina niin helppoa. Itse olen huomannut että 4-5 treeniä viikossa on minullekin sopiva määrä. Neljällä treenillä viikossa voi porskuttaa jo aika kauan mutta jos tulee useampi viiden treenin viikko peräkkäin niin kroppa vaatii aika pian yhden kevennetyn viikon sinne väliin. Useasti se on niin, että mieli haluaa treenaamaan, mutta kroppaa kun kuuntelee niin kropan tuntemukset ja väsynyt olotila viestii levon tarpeesta. Tämä onkin vaikea yhtälö kun treenaaminen on niin kivaa, ettei sieltä malttaisi olla pois ja pitäisi kuitenkin tunnistaa ne hetket kun viimeistään kannattaa vähän höllätä.

  Kuinka pitkä teidän reissu on? Tuollainen ohjattu aktiiviloma kiinnostaisi ja olisi kiva tietää vähän reissun pituudesta ja treenimääristä sekä siitä minkä tyylisiä treenejä lomalla tehdään.

  • saratickle
   Posted at 12:59h, 19 April

   Ihan samanlaisia ajatuksia ja kokemuksia omasta treenaamisesta. Mun tyyli on treenata kovaa neljä kertaa ja ottaa löysemmin kolmena päivänä (joko ihan nolla urheilua, tai sitten kevyttä lenkkiä tms). Ja tiedän just tasan tarkkaan mistä puhut, välillä tekis mieli vaan urheilla joka päivä, mutta siinä ei vaan ole mitään järkeä!

   Lomat on normaalisti viikon pituisia. Me ollaan täällä kuusi päivää, josta bootcamp kestää viisi! Mä pistän tästä vielä jonkunlaista koostetta kun on ohi. Kiva että kiinnostelee 🙂

 • ihastunut
  Posted at 05:04h, 20 April

  Hej ihana! 🙂 Hassu kysymys, mut sopiiko kysyä et mikä kokonen tuo sun niken paita on? 🙂 Se on ihana <3