PERSONAL TRAINER

PSST. Nyt kun tähän äänestyksen makuun ollaan päästy (heh heh), niin muistuttelen, että vielä tänään sunnuntaina teillä on mahdollisuus äänestää suosikkiblogeja Indiedaysin Blog Awardseissa! Meikäläinen on ehdolla vuoden Edelläkävijänä (!!) Äänestämään pääset TÄÄLLÄ!

Eräänä astetta tylsempänä, orastavalla päänsäryllä varusteltuna tiistai-iltana päätin tehdä jotain odottamatonta. Kasasin perheenjäsenelleni kesään asti kestävän treeniohjelman. Parille kuukaudelle on ripoteltu nyt neljää erilaista salitreeniä ja niiden lisäksi juoksulenkkejä. Treenin tylsyydestä ei siis ainakaan pitäisi jää kiinni.

“Natsiasenne” on osa rooliani. Ja koska ei asuta samassa taloudessa ja nähdäänkin melko harvoin, olen keksinyt omat keinoni pitää edellä mainittua asennetta yllä. Jokainen treeni pitää kuitata tehdyksi meille molemmille näkyvään, reaaliajassa päivittyvään taulukkoon. Treenin lisäksi jokaiselle viikolle kuuluu x-määrä vaihtuvia mehu-/smoothie- ja arkiruokareseptejä, jotka pitää viikottain myös valmistaa. Mikäli treenien tai ruokavalion kuittauksia ei näy, huutelen perään 😀 Valehtelisin jos väittäisin, etten nauttisi tästä tilanteesta!

Ei mitään totaalikieltäytymisiä herkuista, mutta monipuolisen treenin ja terveellisen ruokavalion vahvistamista. Katsotaan kahden kuukauden päästä näkyykö muutoksia kropassa/fyysisessä kunnossa! 🙂

Käytiin tässä joku aika sitten kunkin neljän treeniohjelman liikkeet yhdessä läpi. Hyvä meininki!

P4070187.jpg

P4070158.jpg

P4070163.jpg

P4070180.jpg

P4070171.jpg

shoes & clothes Nike (gifted)

One of my family members wanted to have some extra boost for his training so I wanted to helped and came up with this idea of three moths training program. Four different training programmes for gym + running. So boring won’t be the word to describe this challenge 😀 Can’t wait to see the progress!

 

 

T. Sara

12 Comments
 • Milka Rantamo
  Posted at 17:21h, 19 April

  Oot siä kyl tikis! Wautsi! 🙂

  • saratickle
   Posted at 07:57h, 20 April

   haha kiitti Milka! 

 • ssonja
  Posted at 17:59h, 19 April

  Ihana Sara, oot niin upea!! Oispa mielenkiintosta saada itekin joskus joku treeni-/ruokaohjelma, jos ois ylimäärästä rahaa niin todellakin hankkisin. Jostain pitäis saada lisää motivaatiota tähän kuntoiluun ja etenkin tohon ruokavalion muuttamiseen. Onko sulla mitään vinkkejä? Ja ps. tykkään, kun sun blogi on niin monipuolinen ja tälläsilläkin postauksilla teet siitä niin persoonallisen 🙂

 • Nata - White Trash Disease
  Posted at 18:25h, 19 April

  eiks sun pitäny olla siellä kulttuuritalon fitnesslavoilla tänä viikonloppuna senkin habamuija! 😀

  • saratickle
   Posted at 08:00h, 20 April

   :DD nonniiiin, nyt oli huono!!

 • oonaana
  Posted at 19:30h, 19 April

  Olisi ihana jos voisit jakaa pieniä palasia ja vinkkejä ohjelmista tänne bloginkin puolelle!:-)

  • saratickle
   Posted at 08:00h, 20 April

   ihan ehdottomasti tulen tekemään sen 🙂

 • minttumaaria78
  Posted at 19:36h, 19 April

  Tosi hienoo!! Ja kyllä sitä “natsiasennettakin” välillä tarvitaan!

  • saratickle
   Posted at 08:01h, 20 April

   sitä niin tarvitaan!! 🙂

 • Vierailija
  Posted at 20:13h, 19 April

  Oot niin hyvässä kunnossa! Mielettömät kädet 🙂

  • saratickle
   Posted at 08:02h, 20 April

   iso kiitos! Hassuahan tässä on se, että viime aikoina liikuntani on lähinnä keskittynyt tonne alaraajoihin. Olen käytännössä juossut koko kevään!