Takaisin ruotuun – Treenikuulumisia + tehocircuit

DSC_5173-2.jpg

 

Aika moni näyttää palanneen tällä viikolla kesälomilta. Eikä pelkästään työpöydän ääreen, vaan myös salille! Ainakin meillä oli eilen salilla kunnon kuhina päällä. Paljon tuttuja energisiä kasvoja, joita en ole nähnyt pariin kuukauteen!  <3

Kesä on mennyt oikeastaan tähän asti ilman sen tarkempia ruoka- ja treenirytmejä. Paljon on pyöräilty ja jonkun verran lenkkeilty, pelattu tennistä, treenattu puistossa ja joogailtu. Salilla olen käynyt kerran viikossa, ja tyypillisesti ollut treenipäivän jälkeen hajalla pari päivää, mikä on tietysti kertonut siitä, että useamminkin voisi käydä… No mutta pieni breikki on tehnyt hyvää. Kesäisin on muutenkin ihana urheilla ulkona!

Tavalliseen treenirytmiini ja voimatreeneihin palasin pari viikkoa sitten. Kroppa alkaa hiljalleen tottua kovempaankin rasitukseen – fiilis kymppi! Treenirutiineiden löytymisen hyviin puoliin kuuluu myös se, että ruokavalio ryhdistäytyy kuin itsestään. Ei teekkään enää mieli jätskiä tai ranskiksia, vaan oikeasti kroppaa ravitsevia juttuja. 

Treeni-innon ollessa katossa, tekee mieli myös kirjoitella aiheesta blogiin. Eiköhän siis herätellä taas treenipostaukset eloon! Mikäli teillä on hei jotain postaustoiveita tähän genreen, niin heittäkääpä ihmeessä ideoita kommenttiboksiin 🙂

 

DSC_5085-3-side.jpg

DSC_5230-2.jpg

DSC_5073.jpg

DSC_5329.jpg

 

Ajattelin jakaa teidän kanssa tämän kesän yhden lemppari puistotreeneistäni. Vuorikiipeilijät voi korvata vaikkapa juoksulla (esim n. 30m x 2) jos maasto antaa periksi 🙂 Kierroksia tulee aina yhteen patteriin kolme eli treenissä on kokonaisuudessaan yhdeksän kierrosta!

 

I – patteri: 3 kierrosta

30 vuorikiipeilijä

10 ojentajapunnerrus 

10 linkkuveitsi

 

II – patteri: 3 kierrosta

30 vuorikiipeilijä

10 vauhditon pituushyppy

10 lankkuasennossa kyynärpäiltä käsille (video)

 

III – patteri: 3 kierrosta

30 vuorikiipeilijä

10 kyykkyhyppy

10 istumaannousu

 

DSC_5259-2.jpg

DSC_5061-3.jpg

DSC_5321-2.jpg

DSC_5100-2.jpg

Pictures: Johanna Piispa // edit by me

 

Peak Performance sweater

Nike top

Peak Performance tights

Puma sneakers

 

xx Sara

2 Comments
 • Jade-Yolanda
  Posted at 11:17h, 09 August

  Ihania kuvia! Täälläkin on ollut pieni treenitauko ja ai että miten kroppa menee ihan tukkoon alkuun – mutta fiilis on niin hyvä.
  Kävin testailemassa tuon treenipatterin, se oli todella kiva tehdä! Eli tällaisiä aina välillä lisää jos jaksat vaan tämän tyyppisiä postauksia välillä tehdä.
  xx, Jade // http://jadeyolanda.fi/

  • saratickle
   Posted at 21:21h, 09 August

   Voi kiitti! Hei mahtavaa, että sielläkin intoa riittää ja fiilis hyvä 🙂

   Ja miten kiva kuulla, että testasit! Ihan varmasti jaan hyviä treenejä myös jatkossa!