Tarina sammakosta

DSC_1237-5.jpg

 

Sammakot olivat kokoontuneet maailmanmestaruuskisoihin. Tarkoituksena oli kiivetä jyrkälle vuorelle, johon kukaan ei ollut vielä koskaan päässyt. Vuori oli pystyjyrkkä, sen huipulle pääsemistä pidettiin mahdottomana.

“Sinä tiput ensimmäisenä”, sanoi kilpailijasammakko toiselle lähtöviivalla.

Lähtölaukaus pamahti ja kilpailijasammakot lähtivät loikkimaan kohti huippua. Yleisö hurrasi ja taputti. Aikaa kului tunnista toiseen ja sammakot alkoivat yksi kerrallaan tipahtelemaan jyrkältä vuorelta. Yleisö kyllästyi. ?En uskonutkaan, että pystyisit”, eräs yleisöstä huusi pelistä pudonneelle sammakolle.  ?Kohta putoaa seuraava… eihän kukaan ole koskaan päässyt vuoren huipulle, mahdoton tehtävä?

Päivä alkoi jo kääntymään illaksi, enää yksi sammakko jatkoi kisassa. Loikka kerrallaan se lähestyi huippua. Miten se oli mahdollista? Eihän kukaan ollut koskaan onnistunut?

Sammakko todella pääsi huipulle ja yleisö ratkesi riemuun. Uskomatonta!

Kun voittajasammakko vihdoin laskeutui vuorelta kylään, kaikki ryntäsivät hänen luokseen. Toimittajat piirittivät supersammakon ja kyselivät häneltä kysymyksiä: “Miten sinä tuon teit?”. Ei vastausta.

Pian selvisi että huipulle selvinnyt sammakko oli kuuro. Hän ei kuullut muiden ilkeitä sanoja eikä yhtäkään buuausta.

 

DSC_1244-6-side.jpg

 

Nly Sport tights here*

Björn Borg top 

Adidas sneakers

*adlink

 

Tämä viime viikolla TFW:llä kuulemani motivaatiotarina osui jälleen kerran niin oikeaan paikkaan kuin olla ja voi. Miten ne aina onnistuvatkin ajoittamaan näitä tarinoitaan näin hyvin?! 

Sammakkotarina toi minulle uskomattoman itsevarmuusbuustin. Se auttoi ymmärtämään jotain tärkeää. Päivä, joka oli tähän mennessä ollut läpeensä paska, muuttui viikon parhaaksi.

Toivottavasti tarina tuo voimaa myös sillä puolen ruutua. 

 

 

xx Sara

 

2 Comments
 • Laurakaura
  Posted at 11:42h, 10 October

  Eikä! Oon kuullu tän ihanan sammakkotarinan aikoinaan TFW:llä. Ihan super hyvä, tää pitäis varmaan printata johonkin taululle ja laittaa kotiin seinälle muistuttelemaan <3

  • saratickle
   Posted at 17:11h, 10 October

   Eikä! Joo siis pitäisi, todellakin!! <3