Treenijengi kasassa

zpcompression-20.jpg

 

Porukalla treenaaminen on aina mielekkäämpää. Erityisesti kun joukkio koostuu sopivan sporttisista mimmeistä, joilta ei huumorintaju puutu!

Päivä alkoi tänään vähän erilaisissa merkeissä kun keräännyttiin porukalla Löylyyn Julian ja Kiran järkkäämään Zeropointin treenitapahtumaan. Usvainen lokakuun puoliväliä muistuttava ilma teki aamusta astetta spesiaalimman. 

Ohjelma starttasi Netan legendaarisella pepputreenillä, jonka jälkeen saunottiin ja pulahdettiin pari kertaa meressäkin. Saunan jälkeen odotti vielä isot lautaselliset lohikeittoa <3

 

ZPcompression (42 of 94).jpg

zpcompression-1-side.jpg

ZPcompression (8 of 94).jpg

ZPcompression (83 of 94).jpg

ZPcompression (23 of 94).jpg

 

Pakko sanoa, että kompressiosukkabuumin rantautuessa Suomeen sillloin muutama vuosi sitten innostuin minäkin ostamaan kyseiset hypesukat. Kokeilin sukkia useamman kerran, mutta lopputulos ei suoranaisesti miellyttänyt. Jalat puutuivat ja juoksu takkusi pahemman kerran. Siinä missä muut kertoivat sukkien aikaansaamasta lentävästä juoksuaskeleesta, olivat omat kokemukseni lähinnä päinvastaiset.

Vedin tänä aamuna sukat opittuun tapaan trikoiden päälle kunnes minut ohjeistettiin pukemaan ne trikoiden alle. Sukkien tulisi kuulemma olla nimenomaan ihoa vasten, jotta niistä olisi jotain iloa. Mitä ihmettä, minä kun olen aina luullut, että ne pitää olla trikoiden päällä? Kaikkihan pitävät niitä niin, vai pitävätkö?

Noh, hommahan toimi ihan huomattavasti paremmin näin päin! Pikaisen aamutreenin perusteella on vaikea sanoa sen tarkemmin, mutta ainakin sukat tuntuivat tosi hyviltä päällä! Ajattelin sännätä tästä vielä sukkineni iltalenkille. Katsotaan miten pärjäävät juoksussa!

 

ZPcompression (28 of 94).jpg

zpcompression-31.jpg

zpcompression-26-side.jpg

ZPcompression (86 of 94).jpg

ZPcompression (92 of 94)-side.jpg

ZPcompression (65 of 94).jpg

Pictures: Julia ja Kira

 

Koko aamu tuntui jotenkin ihan epätodellisen ihanalta. Miksei tällainen päivän startti voisi olla joka kuussa?!

Ja siitä se ajatus sitten saunan lauteilla lähtikin. Perustettiin tällä samaisella porukalla whatsapp-treeniryhmä ja sovittiin, että kukin pari kerrallaan suunnittelee treeniaamun aina kerran kuussa. Erilaisia lajeja ja sopivasti haastetta! Didem taisikin jo napata ensimmäisen vetovastuun. Ekaa treeniä odotellessa! 🙂

Kiitos vielä huipusta aamusta Kira ja Julia!

 

 

xx Sara

4 Comments
 • Kriselda
  Posted at 17:59h, 24 April

  Oli huikee aamu! Täst tulee hyvä kuukausitraditio <3 !

  P.S. Hahaha kiva, että puin sukat väärin 😀

   

  • saratickle
   Posted at 05:18h, 25 April

   😀 <3 krissuli! 

 • MSJ
  Posted at 18:06h, 25 April

  Hei mistä noi sun ihanat pilkkubikinit on?

  • saratickle
   Posted at 06:29h, 26 April

   Ginalta! 🙂