Youtuben parhaat joogavideot – aloittelijat & kokeneemmat

DSC_1069-2.jpg

 

Joogasta on tullut minulle rakas harrastus, jota treenaan enimmikseen kotona. Saatan fiiliksen mukaan sytyttää kynttilöitä olohuoneeseen tai aurinkoisena päivänä rullata sälekaihtimet ylös ja antaa auringon paistaa kasvoille.

Rakastan joogan tuomaa ryhdikkyyttä ja lempeän energistä oloa. Vaikka harjoittelenkin joogaa vain noin 2-3 kertaa viikossa, on kropasta on tullut lyhyessä ajassa huomattavasti notkeampi. Treenipäivinä, jolloin en ehdi salille, valitsen usein tunnin voimajoogan. Aamuisin sen sijaan teen mieluiten vartin energisöivän harjoituksen.

Ajattelin jakaa teille omat Youtubesta löytyvät suosikkini. Ja hei, linkatkaa tekin ihmeessä omia lemppariharjoituksianne! Hyviä joogavideoita ei koskaan ole liikaa 🙂

 

 

Youtuben parhaan joogavideot & -kanavat

 

 

Boho Beautiful

– Hippihenkeä, upeita maisemia ja astetta vauhdikkaampaa menoa. Erityisesti 15 minuutin energinen aamujooga kuuluu suosikkeihini, ja sitä tuleekin tehtyä viikottain. Myös 15 minuutin Abs & Booty Pilates on hyvä valinta vauhdikkaammalle pikatreenille!

 

Yoga with Tim

– Rauhoittava ääni, selkeät ohjeet ja sopivasti haastetta. Aloittelijaa kokeneemmalle soveltuva tunnin Vinyasa Flow saa hien pintaan – lemppareitani! Myös keskivartaloon keskittyvä 50 minuutin flow-jooga toimii!

 

Interval Yoga

– Voimaan keskittyvä joogakanava, josta löytyy eri tasoille sopivia videoita. Aloittelijalle suunnattu Power Vinyasa ei suotta ole kanavan katsotuin. Todella tehokas puolen tunnin jooga ei jätä kylmäksi!

 

The Journey Junkie

– Laadukkaita videoita ja hyviä harjoituksia kaiken tasoisille joogaajille (+ varoitus: herkullisia joogavaatteita!). 50 minuutin keskivartalon voimaan keskittyvä Core yoga flow ja ihana 20 minuutin venyttelyvideo ovat suosikkejani.

 

Yoga by Candace

– Kun kaipaat lyhyitä joogaharjoituksia tai etsit sopivaa joogaa aamuksi, tsekkaa tämä kanava. 30 minuutin Strength & Flexibility -joogaharjoitus sekä 15 minuutin Power Yoga on testattu toimiviksi!

 

Yoga with Adriane

– Supersuosittu kanava, josta löytyy myös loistavia harjoituksia joogaa aloitteleville! 40 minuutin “rasvanpolttojooga” saa hien pintaan ja 20 minuutin Bedtime yoga on ihana lopetus päivälle.

 

 

xx Sara

11 Comments
 • Santsa
  Posted at 10:10h, 16 March

  Hitsit tuli hyvää kohtaan tää, joogasta on tullut myös osa mun arkea, joten kiitos inspiroivista vinkeistä! Just sain myös airyoga kankaan makkarin kattoon, parhautta! 🙂

  • saratickle
   Posted at 06:39h, 18 March

   Hei mitä ihan mieletön, mäkin haluun!!

 • HannaK.
  Posted at 10:12h, 16 March

  Siis tää tuli täydelliseen saumaan, tehdään parhaillaan joogasta erästä koulutehtävää, joten näistä saa varmasti ideoita siihenkin! Ja edellinen postaus oli myös tosi hyvä ja havainnollisti erittäin perusteellisesti sen, kuinka laadukkaan blogin ylläpitäminen todella on kokopäiväduunia 🙂

  • saratickle
   Posted at 07:07h, 18 March

   Kiitos hurjasti, hienoa jos tästä oli hyötyä 🙂

 • AnetteD
  Posted at 11:46h, 16 March

  Itse voin lämpimästi suositella Cat Meffan nimistä bloggaajaa ja joogaopettajaa! 🙂 paljon eri pituisia videoita, ja ainaki minulle sopivan rauhallinen mutta energinen tyyli.

  • saratickle
   Posted at 07:07h, 18 March

   Kiitos hurjasti vinkistä!! 🙂

 • AnniinaSuvi
  Posted at 13:28h, 16 March

  hei kiiiiitos!

  • saratickle
   Posted at 07:07h, 18 March

   <3

 • Erika Naakka
  Posted at 06:50h, 17 March

  JES Sara kiitos!!! Mä JUST poikkasin mun Yogaia-jäsenyyden ennen reissuun lähtöä ja nyt tässä on viikon tauko, kun mulla ei oo mitään opastusta 😀 Ja just mietin, että argh tulee kyllä työlääksi alkaa tähän hätään etsiä tubesta hyviä videoita. Eli kiiiiiTooOOOoOOS!

  • saratickle
   Posted at 07:08h, 18 March

   Miten hyvä!! Jess! <3 Nauti San Franciscosta!!

 • Aloittelija
  Posted at 06:32h, 23 March

  Varsinkin aloittelijoille suosittelisin vielä yoga tx ja psychetruth kanavia.