Kevyt ja vahva olo

DSC_8934.jpg

clothes Nike

 

Kun herää aamulla rankemman treenin jälkeen, eikä kropassa ole minkäänlaisia kiputiloja.

Kun illalla treeneistä kotiin tuleminen tuntuu ihanalta, normaalilta arjelta, eikä harvinaisuudelta. 

 

Tänään on jotenkin erityisen hyvä päivä. Nousin sängystä energisenä. Koko kropassa vallitsi välipäivän jälkeinen, kokonaisvaltaisen hyvä olo. Niin mahtava tunne! Pari viikkoa säännöllistä salitreeniä takana, rytmi on löytynyt! Ah, tämä oli juuri sitä mitä tammikuulta toivoinkin. Kroppa tuntuu samaan aikaan mukavan kevyeltä ja vahvalta.

Hyvästä olosta on kiittäminen myös meidän tammikuun herkku-/alkoholi-/roskaruokalakkoa, joka oli ehkä paras päätös vähään aikaan. Vaikka viikonloppuisin cola- ja jätskihammasta kolotteleekin, ollaan pysytty vahvoina.

Kuten aikaisempikin, myös tämä viikonloppu on omistettu hyvälle ololle ja urheilulle. Korkeasykkeistä ja nopeatempoista treeniä luvassa molempina päivinä, can’t wait! Energistä viikonloppua tyypit!

Miten siellä, joko olette päässeet lomien jälkeen säännöllisen liikunnan makuun? 🙂

 

xx Sara

14 Comments
 • FeelingIt
  Posted at 08:23h, 16 January

  Eilen ensimmäistä kertaa salilla kuukauden tauon jälkeen! Vihdoin flunssa selätetty, ja tuntuu että energiaa riittäisi vaikka muille jakaa 😛

  • saratickle
   Posted at 09:35h, 17 January

   Ah, toi on niin paras fiilis!! 🙂

 • ankkuli
  Posted at 09:16h, 16 January

  Olin jo pääsemässä rytmiin, mutta sitten tuli yks juttu minkä takia en ainakaan viikkoon saanut käydä salilla. Mutta jos hyvä tuuri käy, maanantaina ois lupa mennä! 😀
  Sitten taas alottas sen säännöllisen salilla käynnin.

  • saratickle
   Posted at 09:36h, 17 January

   Peukut pystyssä! 🙂

 • sanniiiii
  Posted at 09:39h, 16 January

  Mä olin eilen vuoden ekalla 15km lenkillä, luulin jo venäyttäneeni reiteni tuolla jäätävässä kylmässä kun venyteltyäkään ei näköjään tullut tarpeeksi, ja muutenkin olo oli illalla, noh, sellanen että kaaduin sänkyyn enkä siitä enää noussut, kammoilin jo tätä aamua. Mutta eipä mitään, toki on pohkeet vähän jumissa, mutta ei todellakaan mitään järkyttäviä särkyjä kuten olin odotellut! Haha, niin mahtava fiilis 😀

  • saratickle
   Posted at 09:37h, 17 January

   oijoi, good job! Mä en oo nyt viime aikoina saanu itteäni lenkille, vähän jos lämpenis :S

 • marimmm
  Posted at 11:40h, 16 January

  Mullakin on nyt lomat ja flunssat selätetty! Tuntuu hyvältä olla taas takaisin treenien parissa. Toisaalta, nyt on taas niin kovat pakkaset että ulkoliikunnat ovat nyt vaan kävelyä. -25 astetta on kyllämulle aika mahdoton kovemmalle liikunnalle, joten odotellaan että pakkaset hiukan tippuisi! 🙂

  • saratickle
   Posted at 09:38h, 17 January

   jeah! Joo samaa venaillaan täällä!

 • LauraKaa
  Posted at 12:26h, 16 January

  Mä oon yrittänyt nyt ujuttaa arkeeni kotitreenejä :)! Töissä on hurjan pitkiä päiviä, eikä intoa ole lähteä enää sit salille niin oon sit kotona tehnyt nopeita, 20 minuutia treenejä kahvakuulalla. Piristää treeni kummasti :).
  Ihanaa tammikuuta sinne päin :)!

  • saratickle
   Posted at 09:39h, 17 January

   Todella kova! Vaikka olis lyhytkin, niin kotitreeni piristää kyllä pitkän päivän jälkeen 🙂

   Ihanaa tammikuuta!

 • Emmi / Me Time
  Posted at 12:28h, 16 January

  TFW:llä on kyllä niin hyvä meininki, että on ollut helppoa palata säännöllisen liikunnan pariin 🙂 enemmän vaikeutta tuottaa salilta pois pysyminen 😉 ja allekirjoitan ton tunteen täysin, itsekin olo on sokerittoman tammikuun johdosta ihan loistava!

  • saratickle
   Posted at 09:39h, 17 January

   hehe ihana Emmi! Sokeriton tammikuu, woooop!

 • minimalist
  Posted at 15:45h, 16 January

  Mulla ois ollut eka “täysi” viikko triathlon-treenejä niin enköhän kaatunut kuumeen saattelemana sänkyyn keskiviikkona! Siitä asti oon maannut sohvalla tai sängyssä, kuumehöyryissä, ja katsonut luvattoman paljon netflixiä. Harmittaa et nyt kun on motivaatiota ja just oli pääsemässä vauhtiin, piti sairastua. Tänään uskalsin jo tehdä kevyen venyttelytreenin Elixian online ohjelmista. Huomenna toivottavasti jo takaisin ohjelmassa.
  Eikä nää päivät ihan hukkaan mennyt kun tilailin netistä uusia treenivaatteita piristämään kevättä 🙂

  • saratickle
   Posted at 09:41h, 17 January

   Sairastuminen kesken treeni-innon on kyllä yks paskimmista asioista mitä tiedän. Isot tsemppihalit sinne, entistä kovemmalla motivaatiolla sitten kun oot kunnolla tervehtynyt 🙂 Paranemisia!

   ps. uudet treenivaatteet, jatkoon!!